Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Bongonda ve Volkan'ı aldırıyor gidiyor Rıza geliyor o diyor ki bunlar yetersiz gole yakın değiller yarın Ahmet gelir der ki Kucka Onazi oyun şablonuma uymuyor gönder der. Bu iş böyle uzar gider
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bana kalirsa Volkan Sen'i aldiran Burak Yilmaz hocamizdir bu takıma. Valla ciftlik gibi kulüp olduk. Basarisizligimiz aslinda normal. Sadece yıkımlarimiz her sene bu durumu bile bile kötü oluyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bize efendi hoca değil asi hoca lazım. 1 puana sevinen değil, puan kaybında çılgına dönecek hoca lazım. Bu futbolcu topluluğu, bu kulüp, bu medya efendilikle idare edilemez. Çok iyi insan olmasın hoca, insanlığı lazım değil bize. Huysuz aksi biri olsun ama çok iyi taktisyen olsun yeter.
        En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 01.02.2018, 13:35.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bize efendi hoca değil asi hoca lazım. 1 puana sevinen değil, puan kaybında çılgına dönecek hoca lazım. Bu futbolcu topluluğu, bu kulüp, bu medya efendilikle idare edilemez. Çok iyi insan olmasın hoca, insanlığı lazım değil bize. Huysuz aksi biri olsun ama çok iyi taktisyen olsun yeter.
          tolunay-kafkas-genc-milli-takimlar-sorumlusu-oldu-9871565_4964_o.jpg
          FxY

Yorum

• En makulu Preud'homme.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bize efendi hoca değil asi hoca lazım. 1 puana sevinen değil, puan kaybında çılgına dönecek hoca lazım. Bu futbolcu topluluğu, bu kulüp, bu medya efendilikle idare edilemez. Çok iyi insan olmasın hoca, insanlığı lazım değil bize. Huysuz aksi biri olsun ama çok iyi taktisyen olsun yeter.
              bu tanim tam bielsa

bizim icin biraz fazla asi olabilir bence
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• [MENTION=1788]Onur[/MENTION] Bence Kafkas'ın psikolojik sorunları var
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Serbest futbolcu alip lisans cikartilabiliyor mu?
                  TFF buna izin veriyormu?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Serbest futbolcu alip lisans cikartilabiliyor mu?
                    TFF buna izin veriyormu?
                    hayir

Ünal Karaman

Yorum

• Belçika'lı lazım bize ya da Alman. Türk hoca istemiyorum.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• of of ne güzel

Ünal Karaman

Yorum

• serdar tasci icin gündem yaratmaliyiz, bir hashtag ile tt yapsakda olur

artik yönetim gidip bitirsin su transferi

Ünal Karaman

Yorum

• görünen o ki yönetim transferde hata yapmamak için hiç transfer yapmadılar..olsun bu da önemli bi gelişme..

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi
                              Sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular sözleşmesi bitecek oyuncular

40 defa yazayım da belki birileri akıl eder biraz malum paramız da yok.

İmza parası diye bir şey olunca yüzü astarından pahalı oluyor maalesef.
                              If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                              Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bana kalirsa Volkan Sen'i aldiran Burak Yilmaz hocamizdir bu takıma. Valla ciftlik gibi kulüp olduk. Basarisizligimiz aslinda normal. Sadece yıkımlarimiz her sene bu durumu bile bile kötü oluyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Bunun sana göresi bana göresi yok. Burak desteğiyle alındı bunu herkes biliyor -o halde onu zaten kimse almazdı- antrenman eksikliğini kapattı, üstüne de para kazandı, oynayabileceği bir takımada gitti ohhh değmeyin keyfine. Gene kandırıldık gene aptal yerine konduk konmaya da devam edileceğiz.
                                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

Çalışıyor...
                                X