İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleustayı biraz dursun özbeke benzetiyorum.başkan oluşlarıda paralel seyretti.şöyleki.dursuna riva ve floryayı verdiler.o da hunharca harcıyor.hesapsız kitapsız şekilde.ustaya da yeni hazır stad verdiler.sponsor gelirleride arttı haliylen.o da hunharca bu gelirleri harcıyor vasat bazı oyunculara.işin kötü tarafı ise bol maaş ve bonservis verdiği oyuncuların yeteneksiz olması.madem hunharca gelirleri harcıyorsun o zaman yetenekli oyuncu al aga.en azından deriz ki pahalı oyuncu ama yetenekli.böyle bişey de olmuyor.
nedense kulüplere eğer para girdiği oluyorsa bir dönem bu parayı harcayan başkanlar genelde iş bilmez oluyor.para olmadığı zaman ise akıllı başkanlar mecburiyetten geliyor .çoh enteresan
ustada dursunda futboldan anlamayan benzer tiplemeler bence.kucka ve buraka yapılan yatırım akıl alır gibi değil.biri 30 diğeri 32 yaşında ve kısıtlı yetenekteler.
Yazıcının atletik açıdan biraz eksik kalması oyunun hızı açısından zaman zaman sıkıntı yaratabiliyor ama vizyonu ve tekniğiyle ortasahada ki yetenek eksiğini kapatabiliyor.
Defansa Serdar ve Sakho,sağ kanada da Sissoko gelirse rakip takımları tempoyla boğarız.Burakın çok yetenekli olmasına gerek yok gelen toplara iyi vursun golü yapsın yeter.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 05.08.2017, 15:16.
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorsaydin gitmio mu diye ulan Iho ah ahhhTrabzonspor 1967
Yorum
-
İlk olarak Sonne tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam forumun bugunu bulmuş herkesi sinirlendiriyor kışkırtıyor ama hakaret vs olmadıgı için ceza yemiyor yapacak bir şey yok en iyisi engellemek boşver
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendi şirketlerini sponsor yapması ne kadar doğal değil mi? beyin bedava. bide bunu övünerek söylüyor.
bu şuna benziyor.çok duyarız.başkan kulübü kendine borçlandırdı.bunun gibi bişey buda.bunlar ekonomide kötü ve olmayan ilişki türleri maalesef.kulüplerin dernekler yasası ile yönetilmesinden kaynaklanıyor.
Yorum
-
@SeferAsan ben cakma scout demiyorum, ona bir kac kisi öyle yazmisti, serefde onlari ciddiye alip darilmisdi
olayi yanlis anladin
hatta seref bunu imzasinada tasimisdi...
bu mention bende niye olmuyorEn son selcuk tarafından düzenlendi; 05.08.2017, 15:20."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
gerçekler acıdır ve sanırım insanlar bundan dolayı sinirleniyor yorumlarıma.ama ben genede anlayışla karşılıyorum.yorumlarımı aklı başında okuyan insanlarda var şüphesiz.haliyle bu bilgi paylaşımını değerli görüyorum.eleştiriden korkmamak lazım.misal az önce çok doğal normal bişeymiş gibi başkan kendi kendine sponsor oluyor denildi.eleştiri yoksa bunun normal bişey olduğu zannedilmeye devam edilecek.eleştiri bunun için önemli bişey.
bu arada sponsor dediğimiz olay dıştan gelen bir şey.dünyada da böyle.normal yönetilen kulüplerde.eğer başkan kulübünde sahibi değilse kulüp üzerinden maddi alışveriş yapamaz.avrupada adamı perişan ederler perişan.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam sırf konusmak ıcın konusuyor lütfen cevap vermeyin şu gereksize siz cevap verdikce dahada sacmalıyor.En son Kuco tarafından düzenlendi; 05.08.2017, 15:19.
Yorum
-
Roncaglia'yla ilgili böyle iddialar var ama 6-7 milyonlardan bahsedilmiş. Doğruluğu muamma, aktüel realiteye aykırı duruyor
Fichajes Celta†@TopoBalaidos 2 sa.2 saat önce
Daha fazla
Operaciones q no cuajan:â›” 4M del Celta por Tana (confirmado)â›” 7M del Trabzonspor por Roncaglia (rumor)
MUNDO CELESTE†@mundo_celeste 3 sa.3 saat önce
Daha fazla
MERCADO | Según informa @calciomercatoit, el #Celta ha rechazado una oferta de 6M del Trabzonspor por Roncaglia + ... (6 milyonluk teklifi reddetmişler vs. zincirin devamı Trabzonspor ile ilgili değil)En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 05.08.2017, 15:21.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHücumda üçlü defansa dönüyoruz ve 3-4-3 gibi oynuyoruz.Bu sistem için Kucka ve Burak çok önemli.Kucka Ortasaha direnci için önemli,Burak ise hızlı ataklarda rakip savunmanın dengesini bozup golü bulabilmemiz için önemli.
Yazıcının atletik açıdan biraz eksik kalması oyunun hızı açısından zaman zaman sıkıntı yaratabiliyor ama vizyonu ve tekniğiyle ortasahada ki yetenek eksiğini kapatabiliyor.
Defansa Serdar ve Sakho,sağ kanada da Sissoko gelirse rakip takımları tempoyla boğarız.Burakın çok yetenekli olmasına gerek yok gelen toplara iyi vursun golü yapsın yeter.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelamlar değerli arkadaşlar
Yorum
Yorum