Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maalesef.
    50 milyon da arada ki komisyoncu alıyor
    sanki oyunda para harcıyolar

İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dünya nereye gidiyor anlamıyorum, bir tane futbolcuya 222 milyon euro verebilecek kadar parası olan birileri var ama milyonlarca aç insan var hala temel haklardan yararlamayan, insan gibi yaşayamayan...
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bizden avniakerin arsasını aldılar.
      Muharrem Usta yarı yarıya para koparsın o zaman ne diyim artık. Stadı da bize devredecekler diye biliyorum tam olarak hakim değilim olaya. En azından yeni stadımız oldu, bu yönden bakalım bir de.

Yorum

• İlk olarak paspatojen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Renktaslar,

Bugun baskan anlayana acik acik klup batti, artik kurtarmanin yolu yok dedi. Gayrimenkul yatirimlari ile halletmeyi planliyoduk, o is de yatti dedi. Bu faiz kur farki gelir gider dengesizligi kurtarilacak asamayi coktan gecti dedi. Transfer sampiyonluk fln konusuyoruz da icim yaniyo resmen. M. Ali Yilmaz baslatti, Iho tuyu dikti. Artik transfer fln istemiyorum, sampiyonluk da bi 10 sene olmazsa umrumda degil. Bir 10 yil altyapidan futbolcularla dusmemeye oynanmasi lazim. Ozkan Sumer Aurello, DaSilva gibi topcular getirmisti, artik alacagimiz yabancilarin da boyle olmasi lazim.
        Kisaca olmusuz, aglayanimiz yok
        baskani dogru dinleseydin kümeye oynayarak gercekten batacagimizi anlardin

tek sansimiz var dedi adam, basarili olup oyuncu satmak

her yil sadece faiz ve kurdan 120 milyon iceri giriyoruz
        kümeye oynarken en fazla 150 milyon tl bütce yapabiliriz, yani direk iflas ederiz
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.08.2017, 00:04.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Mousa Sissoko kiralık haberi ;

Visit ESPN for soccer live scores, highlights and news from all major soccer leagues. Stream games on ESPN and play Fantasy Soccer.

Pochettino direkt çizmiş üstünü oyuncunun okuduğum kadarıyla. Kaleci Lloris de Milli Takım'da oynamak istiyorsa Sissoko oynayabileceği bir takıma gitmeli tarzı bir şey söylemiş. Ayrılır bu oyuncu Tottenham'dan. Ama biz alabilir miyiz bilmiyorum.
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Başkanın açıklamasına baktığımızda Sissoko'da sıkıntı yok klüple anlaşmak lazım.

Yani bu doğrultuda takımda oyuncuyu elden çıkarmak istiyorsa zor gözükmüyor ama işin ekonomik tarafı ne boyutta olur orası belirleyecek işi.

Yorum

• [MENTION=51648]Birtan[/MENTION] Kiralık düşünüldüğü için, ekonomi çok da fazla zorlamamalı. En azından Sissoko'ya değecek türdendir.
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Sisokko gelmek istiyorsa kirala 1.5 milyon'a satın alma opsiyonunu da 30 milyon yap zaten alamayız hiç değilse 1 yıl oynar

Aboubakar bile 3 milyon'a kiralandıysa Sisokko 5 falan olması lazım 1.5 nedir
                En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 04.08.2017, 00:13.
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mousa Sissoko kiralık haberi ;

Visit ESPN for soccer live scores, highlights and news from all major soccer leagues. Stream games on ESPN and play Fantasy Soccer.

Pochettino direkt çizmiş üstünü oyuncunun okuduğum kadarıyla. Kaleci Lloris de Milli Takım'da oynamak istiyorsa Sissoko oynayabileceği bir takıma gitmeli tarzı bir şey söylemiş. Ayrılır bu oyuncu Tottenham'dan. Ama biz alabilir miyiz bilmiyorum.
                  Sisokko olursa sponsor transferi olur, Usta kendi alir, Sosa ve Serdar veya Medel den birinide alirsalar hemen Aralikta erken secime de gider, bu isler böyle oluyor,
                  Zaten Sisokko, Medel, Sosa alinirsa yarisin icinde oluruz Serdar ve Sosa gelirse sirf 3. Oluruz en iyi.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Zaaaaa diye gülmeyi özlemişim. Bu KAP bunu hak ediyor. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak paspatojen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Renktaslar,

Bugun baskan anlayana acik acik klup batti, artik kurtarmanin yolu yok dedi. Gayrimenkul yatirimlari ile halletmeyi planliyoduk, o is de yatti dedi. Bu faiz kur farki gelir gider dengesizligi kurtarilacak asamayi coktan gecti dedi. Transfer sampiyonluk fln konusuyoruz da icim yaniyo resmen. M. Ali Yilmaz baslatti, Iho tuyu dikti. Artik transfer fln istemiyorum, sampiyonluk da bi 10 sene olmazsa umrumda degil. Bir 10 yil altyapidan futbolcularla dusmemeye oynanmasi lazim. Ozkan Sumer Aurello, DaSilva gibi topcular getirmisti, artik alacagimiz yabancilarin da boyle olmasi lazim.
                      Kisaca olmusuz, aglayanimiz yok
                      Ben de bu yazıyı gördükten sonra okudum bütün anlattıklarını. Gerçekten üzücü bir durum varmış. Adamın bir tane işi de rast gitmedi. Şike yok diyen Fener CAS'ın karşısında "Yeterince ceza çektik bizi rahat bırakın" diye yalvarmış ama yine olmadı. Bari bir stad sponsoru çıksaydı, Medical Park o parayı zaten verecekti, biraz fazladan destek olurdu. Bir iş adamı çıkıp yardım etmez, Ali Ağaoğlu İHO tekrar aday olsun diye ona 50-100 milyon TL nakit geçmeyi teklif etmiş. İHO'nun son kongrede aday olmasını sağlamış. Adam kombine satar diye umut ediyor, 4800 adet satıyorsun. Transfer diyoruz kulübün açlıktan ağzı kokuyor. Futbolcular, Ersun Yanal ve yönetim kendi ücretlerinden kesiyor, kulübe hibe ediyor, loca alıyor toplasan 50 milyon euro, çok yüksek bir bağış. 1 milyon nüfusu var Trabzon'un 4800 tane kombine satıyorsun. Üzerine transfer yap diye sosyal medyadan linç ediliyorsun. Yapsan bir dert yapmasan bir dert. Bunları anlatsan enkaz edebiyatı yapıyorsun diye eleştiriliyorsun.

Galatasaray Riva'yı satıyor ederinden çok daha düşüğe, kulübe 250 milyon euro para giriyor, 10 tane daha arazisi var. Harca babam harca. Rahata bak, ona 10, buna 15 ama taraftar bu adamları geçmeni talep ediyor. İlginç bir şekilde geçeceksin de, kadron da daha iyi nasıl oluyorsa ama yine de eleştiriliyorsun. Ne kadar acıklı bir durum.

Yine de sportif başarı olmadan hiçbirinin bir anlamı yok. Bir şeyler yapmaya ve oyuncu satmaya çabalamamız lazım. Şampiyonlar ligi geliri lazım. Yoksa olmaz.

Ersun Yanal'dan duyduktan sonra kötü hissedersem hep derim,

Biz iyi insanlardan kurulu güzel bir takımız.

Bu sezon sadece 50. yıl için değil, 50 yıllık tarih ve 50 yıllık gelecek için de oynayacaklar. Şampiyonlar ligi başarısı bu takımın makus talihini değiştirmeye önemli bir adım olur. Allah yardımcıları olsun.

İmkanı olan herkes de kombinesini formasını alsın. Parasının da ötesinde, bu takımın arkasında büyük taraftarının olduğunu herkesin görmesi lazım. Yarın öbür gün ciddi bir devlet desteğine de ihtiyaç duyabiliriz gayrimenkul yatırımları konusunda, kimse takmıyor şu an Trabzonspor'u.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Muharrem Usta yarı yarıya para koparsın o zaman ne diyim artık. Stadı da bize devredecekler diye biliyorum tam olarak hakim değilim olaya. En azından yeni stadımız oldu, bu yönden bakalım bir de.
                        yahu şunu kabul edelim devlet bize stadı yapmak zorunda. bu zaten devletin görevi. spor ve bunun gibi tesislerin yapılması halka bir lütuf değil bir görev.
                        belediye takımlarına gelirsek bu takımlar haksız rekabet doğuruyor. işi kamu hizmeti olan, spora da tarafsız yaklaşması gereken belediyenin lig rekabetinde olması hem etik değil hem de halka külfet. başka bir sakıncası da ankaragücünün içine düştüğü durumda gözüküyor.
                        ek olarak ülkenin içinde bulunduğu siyasi atmosfer nedeniyle bu takımlar parti takımı olarak görülüyor.

Yorum

• Ndiaye ye gülüyorsunuz da Visca bize gelse ssnki 1.5 milyon ezro ya mi oynayacak??? Kucka nin maasina yakin para ister, o yüzden Tr icinden transfere HAYIR.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Sissoko olursa transferin son günlerinde olur. Keza Sosa da öyle.

Yorum

• Serdarın kulübüne 3 milyon euro teklif etmişiz son olarak ?
                              Serdar da kulübüne baski yapıyormuş ?
                              Yarina kadar kararlarini bildirmesini söylemişiz ?
                              Asli astari var mi bunun.
                              Turkspor.net sitesinin haberi.
                              Bilgisi olan ?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ndiaye ye gülüyorsunuz da Visca bize gelse ssnki 1.5 milyon ezro ya mi oynayacak??? Kucka nin maasina yakin para ister, o yüzden Tr icinden transfere HAYIR.
                                Bu paraya gelmez. Gelse de bize de gülerler. Böyle saçma transfer mi olur üstüne Sneijderi falan maaşı çok diye gönderdiler
                                ( ゚д゚)

Yorum

Yükleniyor...
                                X