Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serdardan yine haber yok.
    Bu Spartak vermiyecek bu oğlanı...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Umarim gelmez seneye bedavaya gelir, belki o arada Medeli ikna ederiz.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam Serdar kesin tamam ama Sosa'nın şu dakika itibari ile gelme ihtimali yüzdeye vurursak % kaç?
      Abicim mevzu şu , sosa ihtimali bence çok yüksek hatta bitti diye bile düşün

Fakat , 1 saat önce gibi güvendiğim bir kişi

Sisokko olacak gibi az ihtimal değil olacak gibi dedi iş iyi gidiyor dedi

Onun için çok net yazamadım

Ama ilk hedef sissoko oldugu için o belli olmadan sosa olmaz

Bir arkadaş yazmış Başkan zaten kendi söyledi ne teyidi diye ?

Ben onu kast etmemiştim ben durumum ne olduğunu nasıl oldugu için yazmıştım

Gözüken Serdar ve sissoko gibi . O olmazsa sosa yüzde 90 üstü

Sosa para anlamında piyasasını bitirmiş bu net

Yani net 2.5 civarı alamıyor

Tekrar bir şey yazayım 2 oyuncu gidebilir

Dikkat ediniz kesin demiyorum gidebilir ...

Bu kadar ...... yiğit iyi yakalıyor ))

Yorum

• "Sevdiğini alamıyorsan aldığını seveceksin" out

"İstediğini alamıyorsan, almadığına sevineceksin" in >>> Böyle bir versiyon tedavüle girmiş ama tutmaz bu.

Kulüp resmi siteden bir açıklama yapsın ve konuyu kapatsın. Gereksiz bir gündem oluşturuldu ve bunun önü resmi açıklamayla kesilmeli.
        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selcuk konusunu sordurdum, herkes rahat olsun söz konusu bile degil, büyük ihtimal Selcuk bir yoklama cekti bizimkilere.
          Bende ilk baştan beri aynı şeyi yazıyordum ama bir minik de olsa ihtimal koy ( minik )

Bero gitmez kadroda kalır durum öyle

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Umarim gelmez seneye bedavaya gelir, belki o arada Medeli ikna ederiz.
            Başka bilgi yok mu? Mesela Sissoko olursa Sosa olmaz mı yoksa farklı mevkiler için mi isteniyor bu oyuncular?

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abicim mevzu şu , sosa ihtimali bence çok yüksek hatta bitti diye bile düşün

Fakat , 1 saat önce gibi güvendiğim bir kişi

Sisokko olacak gibi az ihtimal değil olacak gibi dedi iş iyi gidiyor dedi

Onun için çok net yazamadım

Ama ilk hedef sissoko oldugu için o belli olmadan sosa olmaz

Bir arkadaş yazmış Başkan zaten kendi söyledi ne teyidi diye ?

Ben onu kast etmemiştim ben durumum ne olduğunu nasıl oldugu için yazmıştım

Gözüken Serdar ve sissoko gibi . O olmazsa sosa yüzde 90 üstü

Sosa para anlamında piyasasını bitirmiş bu net

Yani net 2.5 civarı alamıyor

Tekrar bir şey yazayım 2 oyuncu gidebilir

Dikkat ediniz kesin demiyorum gidebilir ...

Bu kadar ...... yiğit iyi yakalıyor ))
              Güzel haberler abi teşekkür ederim... Yiğit yakaladımı bırakmaz
              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                valla varsada evlerin catisindadir. henuz gormedim oyle birsey. burda tv paketlerini aldiginda yaninda kucuk bir receiver veriyorlar, onu sonra internet modemine bagliyorsun. o sekilde tv ye baglaniyor. hem tv kanal parasi oduyorsun her ay, hem modem.. adamlar cifter geciriyor her ay.
                Amerika üzerinden bağlandığın sürece IP adresinden Ülke, Şehir, Servis Sağlayıcı gibi her türlü bilgi yakalanır.
                Ancak mevcut bağlantın üzerinden Türkiye'den bir proxy servera bağlanıp Türkiye IP'si ile çıkış yaparsan internete bir çözüm bulabilirsin.

İnternette proxy server / ıp değiştirme olaylarını araştırır istersen.
                IP adresinin değişip değişmediğini aşağıdaki gibi sitelerden kontrol edebilirsin.

Bir diğer basit alternatif te burada bir akraba/arkadaşının sunucu yada bilgisayarına Uzak Masaüstü ile bağlanıp izlemek.
                Ama performans nasıl olur Allahu Alem.
                .
                Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                .

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende ilk baştan beri aynı şeyi yazıyordum ama bir minik de olsa ihtimal koy ( minik )

Bero gitmez kadroda kalır durum öyle
                  castillo da gitmemeli,

onazi gitsin, ndoye gitsin
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Zalım Kopenhag
                    .
                    Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                    .

Yorum

• İşin doğrusu bize 10 milyon Euro civarında kaynak lazım

Bu çok önemli , yoksa çok zor olacak sezon içinde sıkıntı büyük olur

Yorum

• İlk olarak Adem CAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Amerika üzerinden bağlandığın sürece IP adresinden Ülke, Şehir, Servis Sağlayıcı gibi her türlü bilgi yakalanır.
                        Ancak mevcut bağlantın üzerinden Türkiye'den bir proxy servera bağlanıp Türkiye IP'si ile çıkış yaparsan internete bir çözüm bulabilirsin.

İnternette proxy server / ıp değiştirme olaylarını araştırır istersen.
                        IP adresinin değişip değişmediğini aşağıdaki gibi sitelerden kontrol edebilirsin.

Bir diğer basit alternatif te burada bir akraba/arkadaşının sunucu yada bilgisayarına Uzak Masaüstü ile bağlanıp izlemek.
                        Ama performans nasıl olur Allahu Alem.
                        kardesim, yardimin icin tesekkur ederim. bu ikinci dedigin uzak masaustune baglanma olayi mantikli geldi. Performansi nasil olur denemek lazim.

Ip degisme olayini, baska bir konu icin denemistim. ama olmuyor. Yani ip degismiyor. yada ben degisemiyorum. hic anlamam bu tur seylerden.
                        u will need justice at the end..

Yorum

• Bu Sissoko işinde Özkan Doğan'ın parmağı var mı? Şunu getireceğim bunu getireceğim ayağına cukkayı cebe indiren bu adamdan uzak durmak lazım.
                          "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kardesim, yardimin icin tesekkur ederim. bu ikinci dedigin uzak masaustune baglanma olayi mantikli geldi. Performansi nasil olur denemek lazim.

Ip degisme olayini, baska bir konu icin denemistim. ama olmuyor. Yani ip degismiyor. yada ben degisemiyorum. hic anlamam bu tur seylerden.
                            Senin için şöyle bri şey buldum.
                            Araştırman için başlangıç olabilir.
                            Arkadaşlar ben bir yerde kendimi Fransız gibi göstermem gerek,ama pek bilgi bulamadım.Yardım eder misiniz?

Yabancı forumlarda daha derin kaynak bulabilirsin ümit ederim.
                            .
                            .

Yorum

• Sissoko, come to Trabzonspor!
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• _____________________Onur

Pereira__________Denayer_____Durica________Mas

______________Medel_______Kucka

___________________Yusuf

Bondonda_________Burak_________J. Montero

Bu kadro iş yapar. Denayer'i yazma sebebim bizim çabuk bir stopere ihtiyacımız olması.
                                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X