İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam Serdar kesin tamam ama Sosa'nın şu dakika itibari ile gelme ihtimali yüzdeye vurursak % kaç?
Fakat , 1 saat önce gibi güvendiğim bir kişi
Sisokko olacak gibi az ihtimal değil olacak gibi dedi iş iyi gidiyor dedi
Onun için çok net yazamadım
Ama ilk hedef sissoko oldugu için o belli olmadan sosa olmaz
Bir arkadaş yazmış Başkan zaten kendi söyledi ne teyidi diye ?
Ben onu kast etmemiştim ben durumum ne olduğunu nasıl oldugu için yazmıştım
Gözüken Serdar ve sissoko gibi . O olmazsa sosa yüzde 90 üstü
Sosa para anlamında piyasasını bitirmiş bu net
Yani net 2.5 civarı alamıyor
Tekrar bir şey yazayım 2 oyuncu gidebilir
Dikkat ediniz kesin demiyorum gidebilir ...
Bu kadar ...... yiğit iyi yakalıyor))
Yorum
-
"Sevdiğini alamıyorsan aldığını seveceksin" out
"İstediğini alamıyorsan, almadığına sevineceksin" in >>> Böyle bir versiyon tedavüle girmiş ama tutmaz bu.
Kulüp resmi siteden bir açıklama yapsın ve konuyu kapatsın. Gereksiz bir gündem oluşturuldu ve bunun önü resmi açıklamayla kesilmeli.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelcuk konusunu sordurdum, herkes rahat olsun söz konusu bile degil, büyük ihtimal Selcuk bir yoklama cekti bizimkilere.
Bero gitmez kadroda kalır durum öyle
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarim gelmez seneye bedavaya gelir, belki o arada Medeli ikna ederiz.
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbicim mevzu şu , sosa ihtimali bence çok yüksek hatta bitti diye bile düşün
Fakat , 1 saat önce gibi güvendiğim bir kişi
Sisokko olacak gibi az ihtimal değil olacak gibi dedi iş iyi gidiyor dedi
Onun için çok net yazamadım
Ama ilk hedef sissoko oldugu için o belli olmadan sosa olmaz
Bir arkadaş yazmış Başkan zaten kendi söyledi ne teyidi diye ?
Ben onu kast etmemiştim ben durumum ne olduğunu nasıl oldugu için yazmıştım
Gözüken Serdar ve sissoko gibi . O olmazsa sosa yüzde 90 üstü
Sosa para anlamında piyasasını bitirmiş bu net
Yani net 2.5 civarı alamıyor
Tekrar bir şey yazayım 2 oyuncu gidebilir
Dikkat ediniz kesin demiyorum gidebilir ...
Bu kadar ...... yiğit iyi yakalıyor))
Yiğit yakaladımı bırakmaz
-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla varsada evlerin catisindadir. henuz gormedim oyle birsey. burda tv paketlerini aldiginda yaninda kucuk bir receiver veriyorlar, onu sonra internet modemine bagliyorsun. o sekilde tv ye baglaniyor. hem tv kanal parasi oduyorsun her ay, hem modem.. adamlar cifter geciriyor her ay.
Ancak mevcut bağlantın üzerinden Türkiye'den bir proxy servera bağlanıp Türkiye IP'si ile çıkış yaparsan internete bir çözüm bulabilirsin.
İnternette proxy server / ıp değiştirme olaylarını araştırır istersen.
IP adresinin değişip değişmediğini aşağıdaki gibi sitelerden kontrol edebilirsin.
Bir diğer basit alternatif te burada bir akraba/arkadaşının sunucu yada bilgisayarına Uzak Masaüstü ile bağlanıp izlemek.
Ama performans nasıl olur Allahu Alem..Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende ilk baştan beri aynı şeyi yazıyordum ama bir minik de olsa ihtimal koy ( minik )
Bero gitmez kadroda kalır durum öyle
onazi gitsin, ndoye gitsinBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Adem CAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmerika üzerinden bağlandığın sürece IP adresinden Ülke, Şehir, Servis Sağlayıcı gibi her türlü bilgi yakalanır.
Ancak mevcut bağlantın üzerinden Türkiye'den bir proxy servera bağlanıp Türkiye IP'si ile çıkış yaparsan internete bir çözüm bulabilirsin.
İnternette proxy server / ıp değiştirme olaylarını araştırır istersen.
IP adresinin değişip değişmediğini aşağıdaki gibi sitelerden kontrol edebilirsin.
Bir diğer basit alternatif te burada bir akraba/arkadaşının sunucu yada bilgisayarına Uzak Masaüstü ile bağlanıp izlemek.
Ama performans nasıl olur Allahu Alem.
Ip degisme olayini, baska bir konu icin denemistim. ama olmuyor. Yani ip degismiyor. yada ben degisemiyorum. hic anlamam bu tur seylerden.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardesim, yardimin icin tesekkur ederim. bu ikinci dedigin uzak masaustune baglanma olayi mantikli geldi. Performansi nasil olur denemek lazim.
Ip degisme olayini, baska bir konu icin denemistim. ama olmuyor. Yani ip degismiyor. yada ben degisemiyorum. hic anlamam bu tur seylerden.
Araştırman için başlangıç olabilir.
Arkadaşlar ben bir yerde kendimi Fransız gibi göstermem gerek,ama pek bilgi bulamadım.Yardım eder misiniz?
Yabancı forumlarda daha derin kaynak bulabilirsin ümit ederim..Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
_____________________Onur
Pereira__________Denayer_____Durica________Mas
______________Medel_______Kucka
___________________Yusuf
Bondonda_________Burak_________J. Montero
Bu kadro iş yapar. Denayer'i yazma sebebim bizim çabuk bir stopere ihtiyacımız olması."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
Yorum