Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bjk arayı çok açtı derken diğerleri de iyi transferler yaptılar bu sene işimiz çok zor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• serdarın alternatifi neden serdar dan iyi DD

Yorum

• besiktas ile galatasaray tabanca gibi takım oldu özelliklede besiktas durdurmak cok zor artık aksayan yeri kalmadı.

Yorum

• Ne kadar iyi ne kadar geniş kadron olursa olsun öyle 2-3 kulvarda hiçbir takım kayıpsız gidemez. Biz sadece lige odaklanıp 34 maçımıza aynı motivasyonla çıkarsak her şey olabilir. İki transfere işi bitiririz.

Yorum

• maalesef beşiktaş kağıt üstünde çok güçlenmiş görünüyor, nasıl olacak bilmiyorum. Ama sonuçta Beşiktaş bu Madrid değil, futbol bu ayrıca

Top da yuvarlak, kimler kimleri yeniyor.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Serdar'la transfer kapanırsa kimse şampiyonluğa oynamaktan bahsetmesin komik olur.. bu kanatlarla şampiyonluğa oynanmaz..
              En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 03.08.2017, 21:37.
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bence serdari
                yarin bu is olabilir ins[/QUOTE]

Olabilir abi inşallah dediğin gibi olur.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  maalesef beşiktaş kağıt üstünde çok güçlenmiş görünüyor, nasıl olacak bilmiyorum. Ama sonuçta Beşiktaş bu Madrid değil, futbol bu ayrıca

Top da yuvarlak, kimler kimleri yeniyor.
                  Beşiktaş futbol oynamaya çalışan bir takım.. Gaysenin hocası futbol oynatarak değil önce durdur sonra vur sisteminde bir hoca.. Fener ile başakşehirin oyun yapıları bu sene benzeyecektir.. İkiside dengeli oynuyor.. Fener ve başakşehir iki kulvarda bence bu oyun yapılarıyla başarılı sonuçlar alırlar.. Benim hiç çekinmediğim takım fenerbahçe.. Orta sahada yaratıcı adamları yok bence..

Bizim sağ açık açığa ciddi bir lens tarzı adam lazım..samuel kaluya 5 6 milyon euro gömsek fena durmaz

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beşiktaş futbol oynamaya çalışan bir takım.. Gaysenin hocası futbol oynatarak değil önce durdur sonra vur sisteminde bir hoca.. Fener ile başakşehirin oyun yapıları bu sene benzeyecektir.. İkiside dengeli oynuyor.. Fener ve başakşehir iki kulvarda bence bu oyun yapılarıyla başarılı sonuçlar alırlar.. Benim hiç çekinmediğim takım fenerbahçe.. Orta sahada yaratıcı adamları yok bence..

Bizim sağ açık açığa ciddi bir lens tarzı adam lazım..samuel kaluya 5 6 milyon euro gömsek fena durmaz
                    Bence şu elemanı alalım https://www.transfermarkt.com.tr/jon...spieler/347100
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• bence bizim en zayıf noktamız jp ve em . buralarda biraz sıkıntı var . sağ stoper mevkisi de sıkıntılı ama sağ ve sol kanatlar kadar değil . mas hiç ileri gidemedi kaç maçtır . ilk geldiği gibi değil . jp ' de kanat savunmasında zayıf biraz . dikkat ederseniz birisinin hücumu iyi , diğerinin savunması . bu elamanları oyun içinde doğru yönlendirebilecek pas bağlantıları geliştirmek gerek . biz golümüzü jp tarafından yeriz , golümüzü de mas tarafından atarız gibime geliyor .

Yorum

• Beın'in Yalçın Çetin transferi yılın transferidir , ülkenin en iyi maç spikeri..

Yorum

• Pereira zaten hiçbir zaman iyi bi savunmacı olmadı ki adamın olayı sürekli bindirmesi.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Asıl rakipler BJK VE BAŞAKŞEHİR bence.. GS kötü patlayacak gibi Fenerbahçe ise kadro olarak çok geride kaldı...
                            Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Burak ve Yazici bir şekilde gol atarlar.

Sağ tarafa da skora katki saglayan bir adam aldigimizda geriye dussekte cevirebiliriz..

Ben en bastan beri Visca diyorum ama alamayacagiz herhalde..

Yorum

• Bjk Medel'i de aldıysa efsane takım kurdular..

Yorum

Yükleniyor...
                                X