Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alaves'in 10 numarası zidane tam bize göre 22 yaşında
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Öbür KAP'lar nerede hevesimiz kursağımızda kalacak bir parmak bal çaldı Başkan eee gerisini nerede acaba
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        34 yaşında Burak 3 milyon alacak. Bunu herkes bir içine sindirsin de öyle konuşalım, sonra "Eldeki çöplerden kurtulmamız lazım" diye konuşmayın buralarda.

Bi de zırt pırt sakatlanırsa görün şenliği.
        2+1 bir deniyor sözleşme. Ben bu üç yıl içinde 50 gol atacağını düşünüyorum. Allah ömür verir de yaşarsak inşallah, tekrar konuşuruz umarım

Yorum

34 yaşında Burak 3 milyon alacak. Bunu herkes bir içine sindirsin de öyle konuşalım, sonra "Eldeki çöplerden kurtulmamız lazım" diye konuşmayın buralarda.

38 yasinda Burak yanlisiniz var....

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Gsliler selçuğu bize itelemeye çalışıyor twitterda ahahah
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Abartmayı ne kadar seviyoruz..Burak 34 yaşındamı.

Yorum

• Hoca, Burak'ı sağ açık oynatır, Okay, Onazi, Kucka, Rodallega, Burak ve Castillo ile iyi bir 4-3-3 izleriz birçok maçta...

Y.Yazıcı ile de Burak-Roda rotasyonunda 4-2-3-1...
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Burağın gelişini sindiremeyen o kadar insan var ki 32 yaşındaki adam 33-34 hatta 35 diyen var. 35 yaşındaki adama bu kadar para mı verilirler havada uçuşuyor. Ne kadar saçma muhabbetler. Beşiktaş alsaydı büyük iş yapmış olurdu biz alınca kazık yemiş oluyoruz. Valla bu kafa yapısını çözemedim çözemeyeceğim de bu gidişle...
                  Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• 4.2.3.1 in sag onu burak olmaz
                    4.3.3 un sagi olabilir o zaman o merkezde yusuf olmaz

Okay.kucka.onazi
                    Burak.roda.castillo

Tek handikap yaratici oyuncu eksikligi olur

O yuzden en mantikli kadro

.......Okay.....kuco....

Olcay....yusuf....castillo
                    ...........King...........

Olur

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Burak daha yeni 32 yaşına girdi. 2+1 deniliyor, +1'i kullanmazsak eğer sözleşmesi bittiğinde 34 yaşında olacak.

Yorum

• Asist ve skor özelliği yüksek bir ortasaha ve kanat alınmadığı sürece bu takımın işi çok zor.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet o süreci hatırlıyorum da burak ben gs ye gitmem, ya da sadece avrupa ya giderim demedi.
                          orda gs ve belki de bizimkiler istedi. böyle yapalım da taraftar daha az kızar diye.
                          hatta gerekmediği halde bize sonraki satıştan %25 verdiler.
                          gerçek mi bu aldık mı bilmiyorum ama gs nin tarihte bize yaptığı tek kıyaktır heralde o kadar ibneliğim yanında.
                          heralde yüzleri elvermedi artık.
                          aynen madde üzerine 25% hiç de mecbur degildir aslinda.. yalniz onun parasini dahaden almadik davâligiz diye biliyorum... rezillik ya
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Sakatlanmazsa, yine 15+ gol atar. 34 yasinda olsa bile..
                            Gekas bile 24 maçta 12 gol atip 4-5 assist veriyordu..
                            Yas o kadar önemli degil, sakatlanmazsa hazir tutarsa kendini, hirsiyla her türlü gol atar bizim ligde... bizden gittikten sonra en kötü döneminde yarim sezonda 9 gol 1 assistle oynamis.. Eger bizim orta sahamiz oturursa, her türlü 15+ atar, bu sene, gelecek sene ve ondan sonraki sene banko atar. Biz son seneler kimlere ne paralar verdik de verim alamadik... Nazar degmez insallah ve Burak bu sezon 20+ gol atar..

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gsliler selçuğu bize itelemeye çalışıyor twitterda ahahah
                              Best Turkish player Aytaç Kara #AytaçKaraGalatasaraya [emoji23]
                              Cevap gecikmedi yuklenin twitterdan

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kaldı 2 ve 7 saat
                                Burak tamam
                                Cububklu forma tamam gibi
                                Sponsor falan olur bir de
                                Ahan etti 3
                                baska bir sey beklemiyorum, keske olsa...
                                ((Yusuf Yazici düsmanlarini yenecegum ))
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Yükleniyor...
                                X