Acaba buragin yaninda bir imza daha olur mu zor galiba
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Taraftara açık bir imza töreni, hatta "Burak yılmaz 17 " basılı çubuklu formaları satışa çıkarmak ayrı bir hava katardı ama yönetim bunu takdir etmemiş.İlginç!!
Ayrıca Serdar işi her geçen gün daha bir sıkıcı hal almaya başladı.Medel Bjkye gider, Serdar da gelmezse ..... kalırız ortada.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Hasan Tüncelâ€Onaylanmış hesap [MENTION=59]hasan[/MENTION]tuncel61 2 dk.2 dakika önceDaha fazla
Trabzonspor, uzun süren uğraşlar sonrası anlaşmaya vardığı Burak Yılmaz’ı geçe geç saatlerde gizlice Trabzon’a getirdi.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSissokko - Marsilya
Medel - bck
haberleri çok arttı.
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Fiko niye bize her defasinda yalakalik yapio sevmiyorum bu adami arkadas bana samimi gelmio bu adam
Yorum
-
Medel bizim aradığımız stoper değil. Kariyerinde 20 maç stoper oynamış bir adam Medel. Bir Mascherano değil. Okayi satip alacaksak eyvallah ama sunu bir anlayin. İnterde bile acin youtubedan bulun izleyin stoperde nasıl fahiş hatalar yaptığını. Bizim şuan Medele ihtiyacımız yok. Lüks yani Okay varken Medel. Hirsi azmi dışında bize bir artısı olmaz.
Bu arada 8jk Medelin kendisiyle anlaşmış fakat İnter 5 milyon euro istiyormuş. Daha görüşmemişler bile.
Bize orijinal stoper lazım. Serdar Taşçı olur Denayer olur. Ama orijinal stoper lazım.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Medel ilk başta çok kafama yatmıştı ama düşündükçe ben de aradığımız oyuncu olmadığına kanaat getirdim. Ön libero oynayamayacağı için gelmesi gereksiz olurdu. Bize tam bir stoper lazım.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEsnaf adam
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye Yusuf Yaziciyi istemese bende adam degilim Taliscanin yerine biliriz böyle yalakalari
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Tüncelâ€Onaylanmış hesap @hasantuncel61 2 dk.2 dakika önceDaha fazla
Trabzonspor, uzun süren uğraşlar sonrası anlaşmaya vardığı Burak Yılmaz’ı geçe geç saatlerde gizlice Trabzon’a getirdi.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunun tweetlerini paylaşmazsanız ne güzel olur.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak KdrKrdg61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir marsilya nice maçında arkadaş beni gaza getirip nice oynatmıştı. gomisi unutmuştum bir baktım ilk 11 çıktı o maçta. dedimki bizim kupon yatar. bu adam kodummu oturtan adamlardan. ve oturttu.
aynısı adebayor için de söyleyebiliyorum. çok katılıyorum yorumuna.
bizde burak'a otobüs şoförleri kodummu oturtuyor. elin adamı 2.5m'e negredo alıp maaşı 4.250 veriyor.
biz burak efendiye 5m bonservis ( genelde bu şekilde okudum yanlışım varsa düzeltin ) 3 küsürde maaş ödedik.
burak ile negredo tartıyorum da bir gariplik var diyorum.
Tapatalk kullanarak gönderildi# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
Yorum