Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Doğruluk payı olabilir. Normalde bunları kaçırmazdı bir tweet falan kesin atardı. Bekleyelim görelim
    Ne tweet ne başka bir şey Başkan ölü taklidi yapıyor Umarım altından çoook güzel bir şey çıkar
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Spartakın fb stoperini istemesi o oyuncu lig için yerli statüsünde o yüzden daha çok işlerine geliyor.

Yorum

• Formanın tanıtılacağı az çok tahmin ediliyordu, Burak ve Serdar transferleri zaten uzun süredir gündemde dolayısıyla bunların pek sürpriz niteliği yok. Bir başka transfer ancak sürpriz olarak değerlendirilebilir şu durumda ya da bunların dışında başka bir haber (sponsorluk vs.). Hayırlısı bakalım.
        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Adem CAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Yusuf'lu kadro en fazla 6. olur"dan çocuğu ezmeye harcamaya ne ara bağladınız?
          Kaç maça çıktığı değil yetenekleri ve yeteneklerini kullanacak beyni olup olmadığı önemli olan. Yusuf ta o yeteneklere ve futbol aklına sahip olduğunu daha ilk maçında gösterdi. Üzerine oynadığı maçlarda katkısıyla daha fazlasına hazır olduğunu da gösterdi. Ayrıca bu adam 15-16 yaşında değil. Futbolunun en verimli çağlarına adım adıyor. Yedek kulübesinde çürüterek yetenekleri köreltilenler kervanına katmak yada tarihimizin en yüksek bonservis bedeliyle satılacak kadar parlatmak bizim elimizde.
          Yusuflu kadro en fazla 6. olur evet.
          bunu yazınca Yusuftan topçu olmaz mı demiş oluyorum ?
          Çok üst düzey yetenek ve beyini yoksa bir futbolcuya Türkiye şartlarında bu kadar erken sorumluluk yüklemek mantıklı gelmiyor bana.
          Yusuf yetenekli ve akıllı bir futbolcu ama düşündüğünüz gibi ekstra bir yetenek değil. Bir Barış Memiş değil bence mesela
          bu sene geçiş senesi olacaksa kesinlikle Yusuf oynasın
          ama yok bu sene 50.yıl taraftara söz verildi, 30 yaş üstündeki futbolcular aldım/alacağım (Jan,Joao,Roda,Burak,Olcay,Taşçı), şampiyonluğa oynamak istiyorum ve bu takımın 10 numarası Yazıcı olacak diyorsan Yazıcıyı harcarsın şampiyonluğa da oynayamazsın.
          Yazıcı düşmanı falan değilim yani. Yazıcı 11de olmamalı ama 12. adamı olmallı kadronun. Ayrıca Yazıcının arkasında Selçuk ve Colman olsaydı fikrim değişebilirdi, bu da göz önünde bulundurulsun.
          En son Murathan tarafından düzenlendi; 02.08.2017, 17:39.

Yorum

• Başkan sponsor falan açıklasa da ben fitim aslında.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu ince eliyoruz sıkı dokuyoruz edebiyatından usandım ben artık.
              1 yıldır belli bu takımın istekleri hadi 6 ay diyelim. 6 ayda ne yaptılar ?
              2 yedeğe bir de 11e transfer. 11e yaptıkları transferde ortasahamıza en son lazım olan tarzda.
              2 aydır medeliydi junuzuydu derken vakit harcadılar ve bu oyuncuların alternatifi dahi yok dediler.
              Ben yarın 3 tane transferin açıklanmasını bekliyorum.
              yalanlarından da usandım artık. yalancı dediğimiz zaman da art niyetli biz oluyoruz.
              Ben kulüp yöneticilerinin yalan söylediğini duymadım lakin burada medya tartışmasız suçludur. Çok fazla manipule ettiler. TS'un medyaya ayar çekmesi şart. Özellikle twitter.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yusuflu kadro en fazla 6. olur evet.
                bunu yazınca Yusuftan topçu olmaz mı demiş oluyorum ?
                Çok üst düzey yetenek ve beyini yoksa bir futbolcuya Türkiye şartlarında bu kadar erken sorumluluk yüklemek mantıklı gelmiyor bana.
                Yusuf yetenekli ve akıllı bir futbolcu ama düşündüğünüz gibi ekstra bir yetenek değil. Bir Barış Memiş değil bence mesela
                bu sene geçiş senesi olacaksa kesinlikle Yusuf oynasın
                ama yok bu sene 50.yıl taraftara söz verildi, 30 yaş üstündeki futbolcular aldım/alacağım (Jan,Joao,Roda,Burak,Olcay,Taşçı), şampiyonluğa oynamak istiyorum ve bu takımın 10 numarası Yazıcı olacak diyorsan Yazıcıyı harcarsın şampiyonluğa da oynayamazsın.
                Yazıcı düşmanı falan değilim yani. Yazıcı 11de olmamalı ama 12. adamı olmallı kadronun.
                Geçen sene takip etmediniz ligi galiba? Yazıcı'lı kadro nasıl en fazla 6. oluyor?

Yorum

• Dun birkac yabanci kaynakli hesapta okudum suan bulamiyorum.
                  Trabzonspor Ingiltereden Sissoko haric 1 kac isimle görüşüyor yaziyordu.
                  Bugün Ozkan Doğan da Ingilterede.
                  Baskandan hala ses seda yok.
                  Kim olabilir eğer bu durum gerçekse.
                  Var mi bir bilgisi olan.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 02.08.2017, 17:40.
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• [MENTION=31925]shagrath61[/MENTION]
                    Cb hakkinda da, Cardozo hakkinda da haklisin... ama dogru zamanda sattik onu, keske daha iyi durumda olsaydi da saklasaydik... olympiakos'ta bile bir sey yapamadi adam...
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sissoko lütfen olsun bize gelsin yaa
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ya yeter. ülkeyi batıracak bu tüpçü

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Milli takım yetkilileri Yıllık 5 Milyon Euro'ya Lucescu'ya teklife gidiyor. Takımları bıraktık Milli takım olarak adamın peşindeyiz.
                        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dostum uçaklar öyle senin çizdiğin gibi dümdüz uçmuyor yalnız dünyanın şeklinden dolayı
                          Dünya da resimde ki gibi değil zaten?

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
                          Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• 10. hafta GS ile kendi sahamızda oynuyoruz. Selçuk ancak o zaman Trabzon'a gelebilir.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [MENTION=31925]shagrath61[/MENTION]
                              Cb hakkinda da, Cardozo hakkinda da haklisin... ama dogru zamanda sattik onu, keske daha iyi durumda olsaydi da saklasaydik... olympiakos'ta bile bir sey yapamadi adam...
                              O adama pozisyon hazırlamak gerek yoksa gol atamaz. Biz pozisyon hazırladık ama atamadı diyen birinin olacağını sanmıyorum . Adamın ayakları çok temiz çünkü. Onun karakterinde ve pereira çalışkanlığında 11 futbolcumuz olsa işte o zaman futbol izlemeye başlarız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne tweet ne başka bir şey Başkan ölü taklidi yapıyor Umarım altından çoook güzel bir şey çıkar
                                İnşallah olur
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Yükleniyor...
                                X