Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    95 bin paund haftalık. Yani yıllık 5.32 milyon paund. Bunun net maaş olmasına ihtimal vermiyorum. İngiltere'de %50 civarı vergi var. Vergiyi kazandığı paradan düşersek 2.6 milyon paund yapıyor. Yani yaklaşık 3 milyon euro.
    Kaynak : http://sillyseason.com/salary/totten...alaries-69471/
    Kemikli oldugundan emin degiliz ama sanirim öyledir yoksa kemikli 10 civâri eder takima o kadar mâliyeti olmus olur...
    İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sosa sayet gelirse verilen paraya üzülmeyin..
    Iyi oynar seneye ben burda durmucam der bir teklif getirir aldigimizin üstüne satariz[emoji57]
    Adamin kariyeri boyle başlamış böyle gider.
    Can cikmadan huy cikmaz [emoji23]
    o adami kolay kolay satamayiz bence
    İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anladim oni Seferum Kefilsin sen habu uşağa
    gibi gibi
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Son 3-4sayfayi okudum gundemi takip edebilmek icinde.

Buraktan vazmigectik yoksa yolami cikti adi gecmemis hic

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sosa-Sissokko-Medeli almis olsaydik Forvete gözüm kapali Riad Bajici bile koyardim.
        hmm gibi gibi.. paramiz yetmezdi diyecem de yeterdi aslinda... ama Medel gelmek istemiyor onu anladik, yapacak pek bir sey yok... takimsiz kalsin ya da bize gelmedigine pisman olsun hiyar agasi
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son 3-4sayfayi okudum gundemi takip edebilmek icinde.

Buraktan vazmigectik yoksa yolami cikti adi gecmemis hic
          Burak Uçağa binmek üzreyken Rus mafyası tarafından kaçırıldı ve "Zenit" Kulübüne transferi iç...

Ay yoruldum devam edemeyeceğim

Psikolocim BOZULDU!!!!

Bekliyoruz açıklanmasını..Değişen bir durum yok

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
          Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yanlış yapıyorsun renkdaş, haber sitelerine çok takılma. Çünkü bir tek BJK ve TS transferde kulübün parasını çöpe atmamak için çok ince transfer çalışmaları yapılıyor.

Transfer edilen oyuncuların hepsi kendi kulüplerinin kesinlikle bırakmak istemediği üst düzey isimler. Kulüpler bırakmamak için ellerinden geleni yapıyor, doğal olarak iş uzuyor. 30 yıldır yapılan hatalar ilk defa bir yönetim tarafından sırf transfer yapmak için yapılmamaya çalışılıyor. Ts taraftarı olarak her sene başkanlar tarafından sırf göz boyanması için boş transferler yapılmış ve TS'un milyonlarca doları boşa gitmiştir. Biraz daha sıkın dişinizi, alınan oyuncular mas ve perreira gibi cuk diye takıma oturacak oyuncular.
            bu ince eliyoruz sıkı dokuyoruz edebiyatından usandım ben artık.
            1 yıldır belli bu takımın istekleri hadi 6 ay diyelim. 6 ayda ne yaptılar ?
            2 yedeğe bir de 11e transfer. 11e yaptıkları transferde ortasahamıza en son lazım olan tarzda.
            2 aydır medeliydi junuzuydu derken vakit harcadılar ve bu oyuncuların alternatifi dahi yok dediler.
            Ben yarın 3 tane transferin açıklanmasını bekliyorum.
            yalanlarından da usandım artık. yalancı dediğimiz zaman da art niyetli biz oluyoruz.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

3.43 den 4.03'e kadar ''zavallı Kante'' içerir... Kante severler gözlerini kapatsınlar +18
              Videolardan mı anlıyorsun bunu? Sen cidden futbol izlemiyorsun anladığım kadarıyla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• 61.jpg

kulüp dün kap açıklaması yaptı !!!
                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                HAMİ AYAZ

Yorum

• cissoko 100 tane pogba 750 tane kante eder ve bize de gelmez
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ndoye yi takımda düşünebiliriz...DÖnüp bir bakın..

DİBNOD:Psikolocim Bozuldu

DİBNOD2:

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
                    Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kulüp dün kap açıklaması yaptı !!!
                      Geçmişe yönelik borçlar olma ihtimali çok yüksek. Mesela Cardozo..

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Videolardan mı anlıyorsun bunu? Sen cidden futbol izlemiyorsun anladığım kadarıyla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        Nası yuvarlanmış dimi. Onazi'yi hatırlattı bana
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• yarına şimdi tüm süprizler açıklanacak öyle mi ?
                          McLas was Here

Yorum

• Bu kadar insan sürpriz olacak diyorsa vardır bir bildikleri boşu boşuna kendilerine küfrettirirler mi? Hiç sanmıyorum...
                            Ha Sissokkomudur Sosamıdır yada başka birimidir orası muaama lakin ben inanıyorum Başkana İnanmak istemeyende 1gün daha bekler ve hertürlü SÖZ Söyleme hakkına sahip olur ....
                            Not: Bu Sürpriz işi tam anlamıyla Ergen davranıştır koca koca insanlarada hiçmi hiç yakışmıyor helede MİLYONLARCA Gönül eri olan TRABZONSPOR kulüp Başkanı ve Yöneticilerine...
                            Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ndoye yi takımda düşünebiliriz...DÖnüp bir bakın..

DİBNOD:Psikolocim Bozuldu

DİBNOD2:
                              Şuan ki haline göre inanılmaz fit duruyor vücudu.

Yorum

• Sissoko da aradığımız adam değil ancak o kadar üst düzeydeki hiç sorun değil yani. Ama gelme ihtimali olduğunu bile düşünmüyorum.
                                gerçi bu kadar beklemeye ancak böyle bir transfer olursa eyvallah denir.
                                2 ay bekletip taşçı ve burak'ı getirmenin bir marifeti yok kanımca.
                                iyi oyuncular o ayrı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X