Bu arada kulüp, yöneticiler ve çalışanlar kaç forma almış? Kulüpte yeni forma ile gezen insanlar pek gözükmüyor da.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo pişkin pişkin cevabını unutmadım yiğit kardeş.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi gördüm mesajı ...
Şöyle söyleyeyim renktaş.. Ben İstanbul doğma büyümeyim.Yaşım 42. Babam Beşiktaşlıydı.Ama yalan yok çok fanatik değildi. Eniştelerim Trabzonlu. Onlar severdi Trabzon maçlarını O zaman böyle televizyon vermezdi her maçı. Radyonun başında “evet şimdi mikrofonlarımız Avni Aker de” derken spikerden önce seyircinin gol sesini dinlerdim heyecanla. Özetlerde seyrederdik maçı.. Ama bende öyle bir tutku vardı ki nerelisin deseler direk Trabzon derdim. Hala da öyle Millet şaşırırdı önce sonra takdir ederdi. O zaman bu kadar ayrım yoktu takımlar arasında. Hatta "Helal olsun sana " diyen çok olmuştur bana. Trabzonsporluyum derken gururla söylerdim yeminle.. Trabzonspor o zaman saygı duyulan bir takımdı. 83 de şampiyon olduğumuzda TRT' de "ŞAMPİYON TRABZONSPOR" diye yazardı. Küçüktüm hayal meyal hatırlıyorum. en azından Hamileri Ünalları Şotaları gördü bu gözler. Şükür şampiyonluğu da gördük. Hatta şunu da ekleyeyim nasıl bir Trabzon sevdalısı olduğu anla; Eşim Ordu’lu.. Babası beni Trabzonluyum diye biliyor. Karadenizli diye kızını vermiş. Aslen Kırım göçmeniyim düşün. Halen Trabzonlu biliyorlar beni
Şimdi halalar beşiktaşlı yeğenler gs li.. Bir tek enişteden dolayı teyze oğulları Trabzonsporlu Hatta onlaın çocukları bile G.S li Beşiktaşlı düşün.. ..Daha oğlum doğduğunda dedim Trabzonsporlu olacak diye.. Bu çocuğa bu yaşta bordo mavi renklere alıştırmassam bir daha alıştıramam. Çünkü üzülerek söylüyorum şu an bu takımın bu haliyle bir albenisi başarısı maalesef yok.. Bir hami bir ünal yok takımda.. Artık Trabzonlu gençler bile başka takımları tutabiliyor.. Ha şunuda söyleyeyim Soruyolar ona hangi takmlısın diye” Tyabzoon” diye bağırıyor.
Bu saatten sonra sportif başarı gelmezse bizim gibilier çocuklarını ancak bizim gayretimizle Trabzonsporlu yapabilir maalesef. Çünkü bizim zamanımızda ki gibi değil hiçbir şey.
Uzun oldu biraz kusura bakmayın. Tüm forum dan özür dilerim. Nacizane içimi döktüm sadece. Özledik herkes gibi artık bizde eski TRABZONSPORUMUZU.. Ama merak etmeyin birgün yine şaha kalkacak bu takım bizde her zaman arkasında olacağız. Tek Trabzonspor var..
Hepinize hayırlı günler..Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
İlk olarak Vazelon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada kulüp, yöneticiler ve çalışanlar kaç forma almış? Kulüpte yeni forma ile gezen insanlar pek gözükmüyor da.
3 tane garantiTRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Başkanın muhtemelen rolmodel olarak gördüğü Fikret Orman ve onun radikal ıslahatları bizim buralarda çok baş ağrıtır çok.Aslında döngü basit iskelet kadroyu bozma,ufak kaliteli dokunuşlarla başarıyı yakala hepsi bu.Yönetim bir defans ve forvet transferini bitirmiş ve kamplara yetiştirebilmiş olsa bu sezon için çok daha umutlu konuşabilirdik.Hala çok geç kalmış değiliz ama boşa geçirilen her gün ilerisi için pek de iç açıcı sinyaller vermiyorKUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR
https://twitter.com/backhandwinner
Yorum
-
İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydını istiyorum..Suk u getirse bile kabülüm
Tapatalk kullanarak gönderildi# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
Şimdi Medel geliyorum dese; bonservisine 5 milyon kendisine de 2.2 milyondan toplam 3 yıl için 11.5 milyon euroyu kombine satmadan verecek başkan.
Belli ki hocanın uzun süredir istediği Serdar'a 1.8'den yıllık ücreti olmasına rağmen bonservis vermediğin için alamıyorsun. 2 milyon bonservis versen 3 yıl için vereceğin para 7.5 mil euro civarı... İlla bunun için kombine mi satmak lazım.
İlla transferin son günü mü gelmesi lazım. İlla menejer o kişi mi olması lazım...
Yorum
-
-
İlk olarak Vazelon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnutmadan, arada kaynamasın.
Benim bu foruma yalvar yakar döndüğümü iddaa eden arkadaş, bununla ilgili en ufak bir ispat gösteremezse namertin flama sallayanıdır. Bir tek teklime göstersin, tek bir, hayde ispatsa ispat. Göster bakalım.
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildiTrapezunt....Çift Hesap....Silindi
Şimdi tüm forumun huzurunda çık ve açıkla. Trapezunt adlı üyelik kime aittir? Neden "çift üyelik" sebebiyle çizilmiştir?
"En ufak bir ispat..."Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Benim anlamadığım yıllardır yerlerde sürünen bir takım var ortada lakin kimse suçu yönetenlerde değilde hep taraftarda arıyor.Sen futbolcu satmalısın ki transfer yapasın yoksa 150 liralık formayla 500 liralık kombineyle transfer parası çıkmaz.Sen önce takımı iyi bir yönet bakalım sonra taraftar icabına bakar.Geçen sene ligin ikinci yarısında üsüste 3-5 maç kazandık diye stad nerdeyse full çekti kaldı ki başarısız bir sezon olmasına rağmen.Bu dünyanın heryerinde böyledir başarı varsa destek vardır başarı yoksa ne yazık ki baban bile katlanmaz sana.Ama bunca olumsuzluklara rağmen ben yönetimden ve hocamızdan umutluyum eminim başarı gelecek er ya da geç.
Yorum
Yorum