Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet. GS Ndiaye'yi aldı. Medel'i Beşiktaş istiyor. Antalyaspor'da Sosa için Milan'la anlaşmış.
    Burak ile serdar'ı da şikeciler alsin bari. Adamlar ne topçular alıyor biz hala izliyoruz. Tamam çok transfer başarılı olmaya yetmez ama takımdaki eksikleri hala göremiyorlar ise bize de yazıktır. Sabir çekmeye devam edelim biz !!
    McLas was Here

Yorum

• muhtemelen yarına kadar hiç bir transfer sürprizi olmayacak kendimizi ona göre şartlandırıp, kutlamaların tadını çıkaralım.
      keşke başkan böyle hayal satıp da umutlandırmasaydı bizi, rakip takımları böyle transferler yaparken görünce ah vah ediyorum ama bu seneki kadro,
      geçen seneye göre daha oturmuş olacağı için çok daha başarılı olacağımızı umuyorum.
      çıksın artık çubuklu formaaaaaaa

Yorum

• Sosa Tr'ye gelmez, tekrar söylüyorum gelirse çok şaşırırım.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlla yarın sahada olması şart değil ama en geç yarın bir kap gelmeli. Yoksa çok tepki alır başkan.

Yani sayın başkan da işi öğrenemedi gitti. Tarih verip kendini köşeye sıkıştırmaya ne gerek var? Ne kendine ne de ekibine hakim olamıyor başkan bir türlü.

Yorum

• Burak ve Serdar'ın özel uçakla Türkiye'ye getirilip medyanın bundan hiçbir şekilde haberi olmaması ihtimali var mı hiç? Mümkün mü böyle bir şey fiziksel olarak?

Yorum

• SAĞ KANAT, FORVET, STOPER, 8 NUMARA, 10NUMARA sezon bittiğinde eksiklerimizdi. Rakiplerimiz bile eksik yerlerimizi biliyorken biz ısrarla yalnızca 1 transfer yaptık olacak iş değil. Plansız programsız ilerliyoruz ne bekledik ne ile karşılaştık. Hayal kırıklığının da ötesinde oldu. Koca bir balon Usta çık kıvırmadan doğruları söyle!

Yorum

• dostlar sakın 2 ağustosdaki süpriz ... transfer yok gadro yederli olmasın .... valla çıkar bunu derse hiç kızmam işte süpriz böyle olur
                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dostlar sakın 2 ağustosdaki süpriz ... transfer yok gadro yederli olmasın .... valla çıkar bunu derse hiç kızmam işte süpriz böyle olur
                  sürpriz olmaz ki bu

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak ve Serdar'ın özel uçakla Türkiye'ye getirilip medyanın bundan hiçbir şekilde haberi olmaması ihtimali var mı hiç? Mümkün mü böyle bir şey fiziksel olarak?
                    Mümkün bence, eğer iyi çalışılırsa hiçkimseye duyurmadan getirilebilirler.
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• SON DAKİKA: Günlerdir haber alınamayan ve nerede olduğu bilinmeyen Burak Yılmaz ve Serdar Taşçı'nın Akyazı Stadı'nda rehin tutulduğu ve 2 Ağustos günü sahaya çıkacakları öğrenildi. Günlerdir Başkan'a ait locada yaşayan bu iki futbolcunun şu an sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Muharrem Usta'nın bu büyük sürprizi karşısında taraftarın nasıl tepki vereceği de merak konusu.

KAYNAK: Sertan Büzgün
                      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 01.08.2017, 11:09.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mümkün bence, eğer iyi çalışılırsa hiçkimseye duyurmadan getirilebilirler.
                        Faruk başkandan daha da umut dolu konuşuyorsun, inanmak istiyorsun ama malzeme dandik. Bence çok inanma

Yorum

• 2 Ağustos gününe kadar yeni bir transfer olmayacağını tahmin ediyorum.

Herhangi bir beklentim yok.

Maçlar başladıktan sonra, belki adını hiç duymadığımız oyuncular transfer edilebilir.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Faruk başkandan daha da umut dolu konuşuyorsun, inanmak istiyorsun ama malzeme dandik. Bence çok inanma
                            Arkadaşın sorusunu cevapladım Çağdaş, böyle yapılacak inanıyorum gibi bir söylemim olmadı
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burak ve Serdar'ın özel uçakla Türkiye'ye getirilip medyanın bundan hiçbir şekilde haberi olmaması ihtimali var mı hiç? Mümkün mü böyle bir şey fiziksel olarak?
                              Transferde görülen metafiziksel halüsinasyonlar ... Normal böyle şeyler.

Yorum

• galatasaray ne yapmaya calısıyor simdide ben arfa ile lens almaya calisiyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X