Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Medel stoper desek,
    Kucka-Junuzovic iki yönlü ortasaha.
    Önlerinde Yazıcı.
    Okay-Bero da rotasyon gibi duruyor.
    Visca gelirse kanatlarda Visca-Olcay olur.Castillo gider bence.Bongonda rotasyon.
    Forvet de Damdoy gönderilirse forvet transfer gelir yoksa gelmez.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam hadi Okay ve Yusuf'a güvenelim, direk formayı verelim. Eee sonra? Rotasyon ne olacak? Onazi, Aytaç, Batuhan mı? Bu beşliyle mi şampiyonluğa oynayacağız?

Mobil cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      birilerinin bu bahsettiginiz arkadaslara gecen sene ziraat turkiye kupasinda kirmizi grup takiminin bizim onumuze gectigini hatirlatmak da lazim.
      istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kafamda kucka ve yunusoviç ideal orta sahalar olmadığı için keşke okay önlerinde yazıcı ve soner aydoğdu olabilirmiydi diye düşünmeden edemedim.

çünkü akhisarda custodio önlerinde soner ve özer olmuştu.
        Allah korusun....

Ne Soneri???

Kucka ve Junuzovic'den daha ideal orta saha nerden alabiliriz ki?

---------Onur---------
        Perreira--Durica--Medel--Mas
        -----Okay--Kucka--------
        Visca---Yusuf-----Castillo
        --------XXXX----------

Bu 11'de Junuzovic mesela yusufun yerine oynar, Castillo'nun yerine oynar, 8 numarada Okay'in yerine oynar.. her türlü oynar yani..

Yorum

• medelin kalitesine lafım yokta 1,70 adam nasıl stoper oynayacak onu anlayamıyorum.

sağ kanat pereira 1,7

stoper medel 1,7.

durica 1,88

mas 1,8

ortalama 1,77

taraftarın boy ortalaması bile daha yüksektir
          Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Birde izlenmeyen futbolcular hakkında burada arkadaşların yorum yapmaması gerek ... İzlemediysen izleyene sor ve onun görüşüne inan.

İzlemedim ama bence yetersiz bir futbolcu ne demek Allah aşkına ? İzlemediysen yetersiz olduğuna nasıl karar verdin diye sormazlar mı insana.

Yorum

• Medel kaleye geçecekmiş. Onur'un yerine alınıyormuş.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                medelin kalitesine lafım yokta 1,70 adam nasıl stoper oynayacak onu anlayamıyorum.

sağ kanat pereira 1,7

stoper medel 1,7.

durica 1,88

mas 1,8

ortalama 1,77

o konuyu astik. gormediniz mi nasil oynadigini ?
                istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• onur
                  pereira - durica - medel - mas
                  --------okay--------kucka------
                  castillo---------yusuf----yunuzovic
                  ------------roda-----------------------

şu durumda ersun hoca ne okayı ne de yusufu keser. hoca çok yönlü oyuncular alarak rotasyon gücü çok yüksek bir kadro yaratıyor.

alternatif kadro 1

onur
                  pereira - durica - medel- mas
                  ------okay----kucka---------
                  castillo------junuz--------bondonga
                  ------------roda--------------------

Yorum

medelin kalitesine lafım yokta 1,70 adam nasıl stoper oynayacak onu anlayamıyorum.

sağ kanat pereira 1,7

stoper medel 1,7.

durica 1,88

mas 1,8

ortalama 1,77

Kendi ülkesinin milli takımı ve italya da oynadı diye biliyorum Bizde niye oynayamasın ki.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kafamda kucka ve yunusoviç ideal orta sahalar olmadığı için keşke okay önlerinde yazıcı ve soner aydoğdu olabilirmiydi diye düşünmeden edemedim.

çünkü akhisarda custodio önlerinde soner ve özer olmuştu.
                      adam soner dedi lan soner dediii adamın tuttuğu takımda abduş gibi genç yetenek var. ondan önce aklına soner geliyor. şu saatten sonra seni ciddiye alan fbli olsun ideal kadronda soner, özer varsa seni akhisar forumuna alalım.
                      En son Furkan Tütüncü tarafından düzenlendi; 05.07.2017, 09:20.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        onur
                        pereira - durica - medel - mas
                        --------okay--------kucka------
                        castillo---------yusuf----yunuzovic
                        ------------roda-----------------------

şu durumda ersun hoca ne okayı ne de yusufu keser. hoca çok yönlü oyuncular alarak rotasyon gücü çok yüksek bir kadro yaratıyor.

alternatif kadro 1

onur
                        pereira - durica - medel- mas
                        ------okay----kucka---------
                        castillo------junuz--------bondonga
                        ------------roda--------------------
                        Junuzovic hızlı bir futbolcu mu ?

Yorum

sağ kanat pereira 1,7

stoper medel 1,7.

durica 1,88

mas 1,8

ortalama 1,77

Hareketli oyunda kanatlardan gelecek ortada haklısın. Fakat Duran toplarda Oraya Okay'ı da eklemen gerekir. Ligin en fazla hava topu kazanan oyuncusu kendisi. Hareketli oyunda kenardan gelecek ortalarda ligimiz henüz o seviyede değil bence. Zaten öyle orta açılabiliyorsa genelde çok tehlikeli gol pozisyonu oluyor. Q7 bunu yapıyor. Yerdende gelse orta çok tehlikelidir hareketli oyunda. Kademe bilmen gerekir. Medel tecrübesini konuşturur bu konuda.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            adam soner dedi lan soner dediii şu saatten sonra seni ciddiye alan fbli olsun
                            zaten bi arkadas demisti. Engelledim diye Böyle sözleri görünce bendemi engellesem diyorum..

ama sahsi fikri ise ne diyim, saygi duymak lazim..

Biz böyle 1 hafta daha konusuruz, sonra 1 Kap gelir ve havaya gireriz.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Junuzovic hızlı bir futbolcu mu ?
                              Yanılıyor muyum bilmiyorum ama renktaş sen Yusuf'a hantal bir oyuncu mu demiştim. Orta sahanın hızı deyince aklınıza ne geliyor bilmiyorum ama Yusuf çok seri bir futbolcu.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                o konuyu astik. gormediniz mi nasil oynadigini ?
                                yerden tamamda rakip forveti havadan nasıl kesecek.

2 tane kafa golüne engel olamasın benim tanıdğım Ts taraftarı yuhlar medeli.

alınırsa bence orta sahada oynatır ersun yanal.
                                Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X