İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
caglar soyuncu'ya helal olsun.cocuk 1-2 sene icerisinde yuksek denilebilecek rakamla premier lige adim atti.18 milyon euro..altinordu bu transferden %25 alacakmis.
altinordu son yillarda tas gibi topcular cikartti.sikecilere giden baris alici'da iyi yerlere gelecektir.
biz zeki yavru gelsin mi gelmesin mi diye tartisirken bu tip isimlere neden yonelmiyoruz..mesela su anda altinordu'da sol bek yusuf acer ve sag bek kerim alici var.nette cok olumlu yorumlar var.bunlari takip eden var mi?
Yorum
-
geçen sene ligin son 6-7 takımının hemen hemen hepsine puan kaybettik. karabükte buna dahil.
çok iyi bir takım oyunu oynayamıyorsan bu tip takımların kilidini açabilmek için yattara tarzı adam gerekli olduğunu düşünüyorum.
gs rodrigesle, bjk babel ve quaresma ile çok maç kazandı. bu nedenle olcay gibi kanat adamları yerine şuan gündemde olan siyahileri tercih ederim.Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecaglar soyuncu'ya helal olsun.cocuk 1-2 sene icerisinde yuksek denilebilecek rakamla premier lige adim atti.18 milyon euro..altinordu bu transferden %25 alacakmis.
altinordu son yillarda tas gibi topcular cikartti.sikecilere giden baris alici'da iyi yerlere gelecektir.
biz zeki yavru gelsin mi gelmesin mi diye tartisirken bu tip isimlere neden yonelmiyoruz..mesela su anda altinordu'da sol bek yusuf acer ve sag bek kerim alici var.nette cok olumlu yorumlar var.bunlari takip eden var mi?
Yorum
-
İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecaglar soyuncu'ya helal olsun.cocuk 1-2 sene icerisinde yuksek denilebilecek rakamla premier lige adim atti.18 milyon euro..altinordu bu transferden %25 alacakmis.
biz zeki yavru gelsin mi gelmesin mi diye tartisirken bu tip isimlere neden yonelmiyoruz..mesela su anda altinordu'da sol bek yusuf acer ve sag bek kerim alici var.nette cok olumlu yorumlar var.bunlari takip eden var mi?Y cuales deseos me vas a dar?
Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
Tuyo será, y tuyo será”
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNwakaeme'yi diyor. Bence bizim ligde baya iş yapar.
Biri geçen sene Başakşehir'e karşı oynayan Dennis Bonaventure, diğeri de Bjk - Beer Sheva maçında Nwakaeme. Güçlü oyuncu. Tarz olarak değil ama bıraktığı etki açısından Herve Tum'u çağrıştırmıştı.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Anthony adı geçenler arasında en doğru isim. Bir tane de sağa lazım benzerinden.
Yusuf-İnter haberi doğru olabilir, çok da iyi olur.
Yedek santrafor için de adı geçen Simy fena değil gibi.
Transfer sezonunun başında birçok isim geçen ortasaha için hiç isim geçmemesi akıl alır gibi değil.
Ben olsam Panamalıyı da alırım. Henüz yaşı çok genç ve bu haliyle bile bizde banko oynar.
Umarım ortasaha ve forvette birkaç gelen giden olur.
Bu haliyle ön taraf hiçbir şeye benzemiyor.
Yorum
-
biz zeki yavru gelsin mi gelmesin mi diye tartisirken bu tip isimlere neden yonelmiyoruz..mesela su anda altinordu'da sol bek yusuf acer ve sag bek kerim alici var.nette cok olumlu yorumlar var.bunlari takip eden var mi?DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen sene ligin son 6-7 takımının hemen hemen hepsine puan kaybettik. karabükte buna dahil.
çok iyi bir takım oyunu oynayamıyorsan bu tip takımların kilidini açabilmek için yattara tarzı adam gerekli olduğunu düşünüyorum.
gs rodrigesle, bjk babel ve quaresma ile çok maç kazandı. bu nedenle olcay gibi kanat adamları yerine şuan gündemde olan siyahileri tercih ederim.
Karşı savunmaları korkutacak bir oyuncunun takım içerisinde bulunması olmazsa olmaz, olmalı.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf ve Kerim iyi oyuncular ancak büyük takımlarda tutunabileceklerini sanmıyorum. Büyük transfer yapması beklenen futbolcuların hepsini sattılar. Şu anda stoper Recep dışında iyi paralara satabilecekleri bir oyuncu yok gibi. Erce Kardeşler'e belki 1-2 milyon veren çıkar."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerce standarta gitmedi mi?DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılıyorum. Takımda bir isimde takım oyuncusu olmasın. Yetenekleriyle yattara ' nın bize kazandırmış olduğu bir çok maç var.
Karşı savunmaları korkutacak bir oyuncunun takım içerisinde bulunması olmazsa olmaz, olmalı.İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen sene ligin son 6-7 takımının hemen hemen hepsine puan kaybettik. karabükte buna dahil.
gs rodrigesle, bjk babel ve quaresma ile çok maç kazandı. bu nedenle olcay gibi kanat adamları yerine şuan gündemde olan siyahileri tercih ederim.
Biz son sıradaki 6-7 takım dahil hiç bir maçı domine edip rakibi defansa çekilmeye zorlayamadık ki. Zayıf takımlar bile bize karşı gayet güzel maç yaptılar. Ben öyle belki 2-3 maç hariç pek kilidi açmalık bir durumumuz olduğunu hatırlamıyorum. Öyle olsa zaten Burak bu kadar gol atamazdı. Genelde kilidi açmaya çalışan takımlar rakiplerimiz oluyordu geçen senİnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılamıyorum
Biz son sıradaki 6-7 takım dahil hiç bir maçı domine edip rakibi defansa çekilmeye zorlayamadık ki. Zayıf takımlar bile bize karşı gayet güzel maç yaptılar. Ben öyle belki 2-3 maç hariç pek kilidi açmalık bir durumumuz olduğunu hatırlamıyorum. Öyle olsa zaten Burak bu kadar gol atamazdı. Genelde kilidi açmaya çalışan takımlar rakiplerimiz oluyordu geçen senİnsan belirli süreden sonra değişiklik arıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum