Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aralık'ta seçim var. Belki oy kazandıracaktı Zeki transferi, savunanları görünce. Ama taraftar baskın çıkınca iş bozuldu. Şimdi 2 tarafı birden karşılarına aldılar. Zaten diyor gideyim siz gelin yönetin diye. Sanki görevine gelsek biz seçeceğiz futbolcuları, futbol şube seçecek
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• [QUOTE=oksoholu;1920954365]
      İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadece Zeki Yavru'nun gelmemesi yetmez! Hayrettin Hacısalihoğlu'nun da istifa etmesi gerekir!
      Bu adamın kahvehane köşelerinde sabahtan akşama kadar okey oynadığını söyleyen insanlar var.
      Böyle bir profilin Trabzonspor'da yöneticilik yapması kabul edilemez! Vasatlığı futbolcu tercihlerine de yansıyor!
      QUOTE]

Bu nasıl bir aşağalama

Kahvede okey oynamak yasadışı bir olay mı Karadenizlilerin %80inin yaptığı bir iş merak ediyorum ne yapmasını bekliyordun nasıl bir yönetici tipi arıyorsun öğretim görevlisi sabahtan akşama kadar kütüphanede takılan biri mi ulusal basında yazar mı olmalıydı nasıl biri keser seni
      bilemedim hatta bende öyleyim kahveye takılırım çokta memnunum tavsiye ederim
      Evet kusura bakmayın da sabahtan akşama kadar kahvede takılan adam boş adamdır hatta bomboş adamdır.
      Suç değildir ama boş adamdır
      Topluma faydası olmayan asalak yaşayan bir şey üretemeyen kapasitesini kullanmayan oksijen israfidir
      Boylelerinin TS gibi Türkiye'ye mal olmuş bir vizyonu uslenmis kulübü yonetmesi zorumuza gidiyor.
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Dünyanın her yerinde kulüpler taraftarın sesine kulak verir, vermek zorundadır. Taraftar olmazsa kulüp olmaz. Bu kulübün sahibi taraftardır, yöneticiler değil. Taraftarın %90'ının onaylamadığı bir işi kulübün sahibi değilsen yapamazsın. Kulübü satın mı aldılar da haberimiz yok?

Yorum

• [QUOTE=oksoholu;1920954365]
          İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadece Zeki Yavru'nun gelmemesi yetmez! Hayrettin Hacısalihoğlu'nun da istifa etmesi gerekir!
          Bu adamın kahvehane köşelerinde sabahtan akşama kadar okey oynadığını söyleyen insanlar var.
          Böyle bir profilin Trabzonspor'da yöneticilik yapması kabul edilemez! Vasatlığı futbolcu tercihlerine de yansıyor!
          QUOTE]

Bu nasıl bir aşağalama

Kahvede okey oynamak yasadışı bir olay mı Karadenizlilerin %80inin yaptığı bir iş merak ediyorum ne yapmasını bekliyordun nasıl bir yönetici tipi arıyorsun öğretim görevlisi sabahtan akşama kadar kütüphanede takılan biri mi ulusal basında yazar mı olmalıydı nasıl biri keser seni
          bilemedim hatta bende öyleyim kahveye takılırım çokta memnunum tavsiye ederim
          Adam kulüp yönetiyor, bütün gün kahvede okey oynuyorsa iyi yönetici olamaz.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hso yönetimi agaoglunu baskanliga aldi demek daha dogru olacak
            O zaman yapacak bir şey yok, katlanacağız.

Yorum

• Perreira bu hafta kırmızı kart görür!

Ne anlarsanız anlayın
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• bahebeck heycanimi da unutturdu xeki yetenek fukarasi

var mi hakkinda yeni haberler???
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hayrettin Hacısalihoğlu denen herif yüzünden bugun adi basina düşen, ilgilendiğimiz kanat oyuncusunu bile konuşamıyoruz.
                  Zeki Yavru sevgisi sayesinde tüm hevesimizin içine etti adam..

Tam ihtiyacimiz olan bir profilde kanat forvet...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bence Sosa gider yakında.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence sen de değiştir avatarı genel tavrına uymuyor.
                      İstisnalar kaideyi bozmaz
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dünyanın her yerinde kulüpler taraftarın sesine kulak verir, vermek zorundadır. Taraftar olmazsa kulüp olmaz. Bu kulübün sahibi taraftardır, yöneticiler değil. Taraftarın %90'ının onaylamadığı bir işi kulübün sahibi değilsen yapamazsın. Kulübü satın mı aldılar da haberimiz yok?
                        Yakın zamandan bir örnek vermek gerekirse, galatasaray taraftarı ayağa kalktı "Ya Terim ya da gidin" mottosu ile , Terim hamlesi adamlara şampiyonluğu getirdi. Yönetim bu sese kulak vermese Tudor veya başka bir hoca ile şampiyonluk hayaldi geçen sezon onlar için
                        .

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Perreira bu hafta kırmızı kart görür!

Ne anlarsanız anlayın
                          Her yerde hedef gösteriliyor. Dün a sporda adama trabzonspor’un transferlerini soruyorlar, adam perreira çok faullü oynuyor. Bu sene takımını çok maçta eksik bırakır diye anlatıyor

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yakın zamandan bir örnek vermek gerekirse, galatasaray taraftarı ayağa kalktı "Ya Terim ya da gidin" mottosu ile , Terim hamlesi adamlara şampiyonluğu getirdi. Yönetim bu sese kulak vermese Tudor veya başka bir hoca ile şampiyonluk hayaldi geçen sezon onlar için
                            Tudor'u kim getirdi peki?

Yorum

• Ünal Karaman mı , Saffet Susic mi?
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tudor'u kim getirdi peki?
                                Evet o dönem Tudor için taraftarın isteği vardı ama tam anlamıyla birlik sağlandığı söyelenemez, gelmeden önce yetersiz, tecrübesiz olduğunu söyleyen kesim de vardı. Birlik olma konusunda fark bence arada.
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X