Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serdar Tasci ve Popov transferlerini nedense herkes kolay goruyor.Hatta burun kiviriliyor bu adamlari almak o kadar kolay degil.Sampiyon takimin oyunculari seneye s.liginde oynamak ister her futbolcu.Arti takimlarinin mevkisel olarak en iyi adamlari.Warisi alirken de kolay degildi gerci ama iyi para vermistik.Ikisine en az 5 milyon isterler.Bu transferlerin cok zor oldugunu dusunuyorum hala ! Umarim alabiliriz
    Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      leiva gremio ya dönüyor.

Evet, dönmesin, ne var orda, bize gelsin
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak since1967-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu adamin son 3 senedeki gelisimini bilmeyenler icin soyluyorum.Rusyada yasiyorum ve ligi takip ediyorum.Kubandayken harikalar yaratti bu adam.Orta seviyede bir takimi kafaya oynatti.Sonrasinda buyuk takim olmasina ragmen son yillarda elle tutulur bir basarisi olmayan Spartaka transfer oldu ve son sene de oynadigi futbolla sampiyonlugu getiren isimlerin basinda geldi.Ben zaten alabilecegimize sasirmistim.Cogunuzun kafasinda Antepli anadolu takimi topcusu Popov imajii var ve bu yuzden tatmin olmuyorsunuz.Eger ucuza bitirilebilecekse Turkiye ligi ortalamasinin ustunde bir adam.Cok super mi degil evet ama 5-6 transfer ihtiyaci olan bir takima 5-6 milyon euro vererek ortasaha almak bana cok mantikli gelmiyor.Butceyi dengeli kullanmak zorundasiniz.Adrianlar warisler Mbialar alindi buyuk paralara da noldu.2 milyona biterse ki zor cok iyi is basarilir.Turkiye ligine uyum sorunu olmayacak kendini ispatlamis bir adami almak varken ne olacagi belirsiz adamlara dunyalari vermek mi gerekiyor ki hala gecmiste bu tip yapilan hatalarin bedelini oduyoruz.Ben hala zor goruyorum Popov transferini ama alinmisa uygun fiyata iyi transfer !

İzleyen bilen takip eden adam konuşuyor. Dinleyin, öğrenin, idrak edin.
        Bazı şeylere de biraz saygınız olsun bazı ''Çok Bilmişler''! Her geleni asmaktan bıkmadınız!

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki Hoca neden sürekli İstanbul'da ofisde maç izliyordu sabah akşam
          Bana göre ersunun kendi listesi değil de scout ekibinin listesindekiler ona izlettirilip kabul ettirilmeye çalışılıyordu.
          İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Devre arası transferlerin de bir bölümünü hoca yapmadı. Başkan bizzat kendisi yaptı. Hoca Rodagella ve Olcay'ı hiç istemedi.
          Bu konuda bir bilgim yok ne desem yalan olur.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Popov'dan oldukça iyi bir kanat oyuncusu olur. Bu çocuk net bir kanat oyuncusu! Tabi görebilene...
            Güray'ı ısrarla sol bekte oynatırlarken bu çocuğun kanat oyuncusu olduğunu söylemiştik. Haklı çıktık!
            Aynı durum Popov için de geçerli olacaktır. Bu çocuk bir kanat oyuncusu! Ve bu bölgede bize fazlası ile faydalı olur.
            Yeri gelir 10 Numara'da da idare eder. Ama kanatta ciddi fayda sağlar. Alırsak iyi bir transfer olur.
            Serdar ve Popov'u paket yapıp getirecekler sanırım. Hayırlı olur umarım.
            Güray topçu filan degil
            „Choose a lazy person to do a hard job.
            Because a lazy person will find an easy way to do it.“
            BILL GATES

Yorum

• Ben istatistik kasacak adam istiyorum takıma. Eğer 10 numaraya adam alınacaksa bu adam min 10 gol 10 asist yapar diyeceğimiz birisi olmalı. Yapar yapmaz ayrı olay.

Zaten Twitter transfermerkezi hesabına göre Spartakta kalmak istiyorum demiş. Başkanda gizli falan demişti. Popov alınmayacak bence.
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende biliyorum daha kap bildirimi yapılmadı ama konuşulan paralar bunlar(olmadık iddia değil yani) Bende konuşulanlar üzerinden yorum yaptım, sabırlık bi durum yok

İyi de Bahadır kardeşim, buradaki aslı astarı olmayan iddialar üzerinden sitem etmek doğru mu?
                KAP gelirse ücrete bakar konuşuruz. Şimdi ücret belli değilken eleştirmek bence doğru değil...

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bana göre ersunun kendi listesi değil de scout ekibinin listesindekiler ona izlettirilip kabul ettirilmeye çalışılıyordu.

Bu konuda bir bilgim yok ne desem yalan olur.
                  Sana bilgi sormadım. Bizzat olanı söyledim.

Yorum

• Ndiayeyi mutlaka almaliyiz.Alamassak cok uzulurum.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi de Bahadır kardeşim, buradaki aslı astarı olmayan iddialar üzerinden sitem etmek doğru mu?
                      KAP gelirse ücrete bakar konuşuruz. Şimdi ücret belli değilken eleştirmek bence doğru değil...
                      Geçmişe bakıp biraz sitem etmek hakkımız, daha dikkatli olmak zorundalar

Neyse dediğin gibi bekleyelim görelim

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sana bilgi sormadım. Bizzat olanı söyledim.
                        E bu adamın istedikleri alınmayıp al bu takımı şampiyon yap deniyorsa ben istifa ederim ki.

Yorum

• Tekrar yazıyorum orta saha için;

Veloso
                          Ndiaye
                          Castro
                          Gökhan İnler

Bu 4 oyuncudan en az ikisi alınmalı. Okay ve Onazi'nin ikisi birden gidebilir.

Ayrıca 10 numara mevkisi için Sosa kesinlikle alınmalı.

Popov alınacağına Adrian geri gelse çok daha maliyetsiz olur. Ligde Antep'te oynadığı oyunu yakinen takip etmiştik. Etkili ve farklı bir oyuncu değildi.

Yorum

• Basinda adi gecmeyen transferler yapilacak gibi hissediyorum.Hakkimizda hayirlisi.Perreira gibi futbol ahlaki olan karakteri duzgun takim oyunculari alinsin.! Herkes yildiz pesinde..Real Madrid final macini izlerken Carvajale bakip ulan dedim bizim Perreirayi koy su takima siritmaz orada dedim eksigi yok dedim.Devre arasi yapilan transferlerden sonra bu sezon yapilacak transferlere umutla bakiyorum

Yorum

• Yöneticilere sesleniyorum anket açmak istiyorum nasıl yapabiliriz ?

Anket: İvelin popov nasıl içer ?

a: saat 3 e kadar içer
                              b: Saat 4 e kadar içer
                              c: Barda içer gelir evde sabaha kadar içer
                              d: Yetmez antremanda içer
                              e: hepsi +arkadaşlarını toplar içer
                              En son special one tarafından düzenlendi; 10.06.2017, 18:17.
                              “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                              HAMİ AYAZ

Yorum

• Popovla falan şampiyonluğa oynayamazsın, burada polyannacılık yapmanın manası yok.

Öncelikle şampiyonluk yolunda rakiplerinin yaptığı hamlelere bakacaksın sonra ona göre takviye yapacaksın takımına.

Evet başakşehir, takım oyununda örnek teşkil edebilecek bir futbol takımı ama adamlar bile sadece takım olarak oynamanın bir şeyler için yeterli olmadığını anlamış ki, basında elia gibi bir adamın ismi var. Forvetlerine adebayoru getirdiler.

Bu sezon sizin ligi sizin önünüzde bitiren hiç bir takımın sizden önce transfer hamlesi yapması kabul edilemez. Çünkü sizin oyuncu transferine daha çok ihtiyacınız var.

Her şeyi bir kenara bıraktım, buradaki bazı arkadaşların dediği '' acele etmeyelim '' sözüne de katılmıyorum. Ne zaman acele etmesek, transfer piyasasındaki çer çöp futbolculara kalıyoruz ve transfer sezonu sonunda hep aynı açıklama geliyor '' son dakika transferi yapmak, günü kurtarmak anlamına geliyor bu hatayı yapmayacağız''...

Erken al, gerekiyorsa bir tık aşağı adam al . Al ki , kapma yetişsin artık şu transferler...

Honda, kucka,serdar, tosic,weiss,doumbia,soldado,enner valencia,defoe vs vs isimlerden çoğuna teklif yap adamların sana geri dönmesini bekle ama bir yandan da başka isimlere yönel. 2 sene Serdar' ın peşinde koşma, 2 sene ndiaye' nin peşinde koşma , 2 sene visca' nın peşinde koşma.
                                Sanki dünya da futbolcu yok, dönüp dolaşıp aynı kişilerle uğraşıyoruz. Ondan sonrada transfer kampa yetişmiyor, yetişmez tabi.
                                En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 10.06.2017, 18:28.

Yorum

Yükleniyor...
                                X