Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olcay bence yedek olmalı önümüzdeki sezon.

@Özkan Şentürk Güvenilir duyumcu yoktur, masum yalan söyleyen vardır bence . Alayı ego tatmini peşinde, çok büyük oranda da palavracı .
    Okay'ı çok küçümsüyorsunuz. Şuan okay'ın as oynayamayacağı süperlig takımı yok.

Yorum

• İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Okay'ı çok küçümsüyorsunuz. Şuan okay'ın as oynayamayacağı süperlig takımı yok.
      Yalniz, Olcay demisti arkadas, Okay degil.. Okay heryerde banko oynar ve gelecek sezon kilit oyuncumuz olacak.

Yorum

• İlk olarak Faruk Türk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalniz, Olcay demisti arkadas, Okay degil.. Okay heryerde banko oynar ve gelecek sezon kilit oyuncumuz olacak.
        [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION]
        Ahahahah çok pardon. ekran küçük okay diye okumuşum. Olcay konusunda hemfikiriz

Yorum

@Faruk BERBER
          Ahahahah çok pardon. ekran küçük okay diye okumuşum. Olcay konusunda hemfikiriz
          Faruk BERBER degil yalniz Faruk Türk olacakti haha ekrani büyült kardes

EDIT: Faruk BERBER abimiz yazmis ilk mesaji, bu gafta benden olsun
          En son OzcanHan61 tarafından düzenlendi; 09.06.2017, 12:20.

Yorum

• Bu sene Avrupa'da gruplarda mücadele edebilseydik. Okay, Yazıcı, Castillo gibi oyuncuların değerleri performanslarına da bağlı olarak en az +3 milyon artacaktı. Hem de Avrupa piyasasına tanıtmış olacaktık bu oyuncuları. Yazık oldu gidemememiz

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Faruk BERBER degil yalniz Faruk Türk olacakti haha ekrani büyült kardes

EDIT: Faruk BERBER abimiz yazmis ilk mesaji, bu gafta benden olsun
              bordomavi.net'te ilginç dakikalar herkesin kafası allak bullak

Yorum

• Popov'u alacağına git Deniz Türüç'ü al

Yorum

bordomavi.net'te ilginç dakikalar herkesin kafası allak bullak
                  90+4 oynaniyor sayin seyirciler oda ne? xeki yavru harika bir depar ile kaleye yöneldi ve takiminin ve kendisinin 3.golünü atti

Yorum

• He bu arada, transferlere göre, gelecek sezon maça gidemesem bile kombine almayi düsünüyorum.. (yurt disinda oturdugum için, belki 1-2 maça gidebilirim)..

Kombine fiyatlari ne zaman belli olur ve mesela gidemedigim zaman (yani 13-14 mac) baska ihtiyaci olan birine verebilirmiyim?

Twitter'da baskana tweet attim, Kaan Ayhan ve Doumbia'yi alalim diye

Yorum

• Fırtına kenan, rüzgar ahmet, kasırca cemal, poyraz yusuf, lodos hasan, karayel hüseyin...

Siz yok musunuz siiizzz :P

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Popov kim lan? Bu adamı transfer etmek için başkan ya da yönetici olmaya gerek yok. Çapınız bu mu, bula bula bunu mu buldunuz. Defolun gidin allah aşkına
                        Tamam

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Salvio yerine Gomez oynasın ve bu iş huzur içinde çözülsün. Gomez'in artık forma giymesi lazım.
                          Ne istek ama Salvio yerine Gomez oynuyor harbiden ama benim dediğim Jose Gomez Şaka gibi ya

Yorum

• Transferde adı geçen İvelin Popov öyle bir Trabzonsporludur ki, Antep'te oynarken aynı maçta hem bizim için kendi kalesine gol atıp, hem de penaltı yaptırmıştır Gelirse bu istatistiği kaç maçta tutturur bilemem.
                            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ikisini birden alir Akbas ve Esteban'in kontratlarindan cikardim.
                              Emre konusuna %100 katılıyorum.
                              Mert2i şikecilerden ayrıldığında çok istemiştim ama Bursa mecerası kötü geçti.
                              Esteban'la ikisi arasında maliyete bakarım.

Yorum

• Popov'a laf söyleyenlerin %10'u acaba son 2-3 senede Popov'un 2-3 maçını seyretmişmidir.
                                Ben seyretmedim. Seyretmediğim oyuncu hakkında yorum yapmıyorum negatif veya pozitif.
                                Bir fikrim yoksa Ersun Hoca2nın fikrine saygı duyarım bir taraftar olarak.

Yorum

Yükleniyor...
                                X