İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay'ı çok küçümsüyorsunuz. Şuan okay'ın as oynayamayacağı süperlig takımı yok.
Yorum
-
İlk olarak Faruk Türk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalniz, Olcay demisti arkadas, Okay degil.. Okay heryerde banko oynar ve gelecek sezon kilit oyuncumuz olacak.
Ahahahah çok pardon. ekran küçük okay diye okumuşum. Olcay konusunda hemfikiriz
Yorum
-
İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleekrani büyült kardes
EDIT: Faruk BERBER abimiz yazmis ilk mesaji, bu gafta benden olsunEn son OzcanHan61 tarafından düzenlendi; 09.06.2017, 12:20.
Yorum
-
İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk BERBER degil yalniz Faruk Türk olacakti hahaekrani büyült kardes
EDIT: Faruk BERBER abimiz yazmis ilk mesaji, bu gafta benden olsunherkesin kafası allak bullak
Yorum
-
İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebordomavi.net'te ilginç dakikalarherkesin kafası allak bullak
oda ne? xeki yavru harika bir depar ile kaleye yöneldi ve takiminin ve kendisinin 3.golünü atti
Yorum
-
He bu arada, transferlere göre, gelecek sezon maça gidemesem bile kombine almayi düsünüyorum.. (yurt disinda oturdugum için, belki 1-2 maça gidebilirim)..
Kombine fiyatlari ne zaman belli olur ve mesela gidemedigim zaman (yani 13-14 mac) baska ihtiyaci olan birine verebilirmiyim?
Twitter'da baskana tweet attim, Kaan Ayhan ve Doumbia'yi alalim diye
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePopov kim lan? Bu adamı transfer etmek için başkan ya da yönetici olmaya gerek yok. Çapınız bu mu, bula bula bunu mu buldunuz. Defolun gidin allah aşkına
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalvio yerine Gomez oynasın ve bu iş huzur içinde çözülsün. Gomez'in artık forma giymesi lazım.Şaka gibi ya
Yorum
-
İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIkisini birden alir Akbas ve Esteban'in kontratlarindan cikardim.
Mert2i şikecilerden ayrıldığında çok istemiştim ama Bursa mecerası kötü geçti.
Esteban'la ikisi arasında maliyete bakarım.
Yorum
-
Popov'a laf söyleyenlerin %10'u acaba son 2-3 senede Popov'un 2-3 maçını seyretmişmidir.
Ben seyretmedim. Seyretmediğim oyuncu hakkında yorum yapmıyorum negatif veya pozitif.
Bir fikrim yoksa Ersun Hoca2nın fikrine saygı duyarım bir taraftar olarak.
Yorum
Yorum