Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ''popov u izlemek için vereceğim parayla çocuğuma bez alırım.'' (not:çocuğum yok)
    En son special one tarafından düzenlendi; 10.06.2017, 17:15.
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

• Tamam sabir, Yusufa sabir Okaya sabir hatta Castillo ya da sabir da, 29 yasina gelmis yabanci Olcaya neden sabir. Neyin sabri bu, sanirsiniz Ersun Yanal ve baskanin her yaptigi hamle dogru. İdare edecek topculari görmekten bikmadiniz mi?

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Popov hızlı, iyi pas atan yaratıcı bi futbolcu iş yapar da ne bileyim Yusuf var sonuçta ikisi ilk 11 de başlayacaksa kim nerde oynayacak

Popov'dan oldukça iyi bir kanat oyuncusu olur. Bu çocuk net bir kanat oyuncusu! Tabi görebilene...
        Güray'ı ısrarla sol bekte oynatırlarken bu çocuğun kanat oyuncusu olduğunu söylemiştik. Haklı çıktık!
        Aynı durum Popov için de geçerli olacaktır. Bu çocuk bir kanat oyuncusu! Ve bu bölgede bize fazlası ile faydalı olur.
        Yeri gelir 10 Numara'da da idare eder. Ama kanatta ciddi fayda sağlar. Alırsak iyi bir transfer olur.
        Serdar ve Popov'u paket yapıp getirecekler sanırım. Hayırlı olur umarım.

Yorum

• Eksik olan mevkilere var olan futbolcularimizin bir tik ustunu almak yerine muadillerini doldurmak enteresan bir transfer sekli, yazik kulubun parasina yapmasinlar transfer falan. Elimizdekiler 5. veya 6. yapar zaten gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Herkes Ersun hoca izlemiştir vardır bi bildiği diyor,sezon başından beri yaptığımız kaç transfer tuttu ki böyle bir güven var ?
            Sezon başında yapılan transferleri ersun yapmadı ki. Nevzat aydın ve çok bilmiş scout tayfası yaptı.

Yorum

• İlk olarak since1967-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu adam kanat oynamadi zaten Spartakta..Orta onde oynadi zaman zaman kanata da kayiyor mac icinde ama agirlikli ortasahada oynuyor.Benim tahminim Ananidze gelecek vaad ediyor diye Popovu elden cikaracaklar.Ben zaten daha iyisi alinabiliyorsa o paralara alinsin taraftariyim ama oyle bir dunya yok maalesef.Popov alternatif ya da as 2 milyon euroya alinabiliorsa takimda joker olabilecek bir adam.Ben daha cok Onazinin yerine daha dengeli disli bir defansif ortasaha istiyordum.Su an icin en zayif bolgemiz stoperler ve onundeki ortasaha
              Kanat için hadi neyse de eğer ortanın önünde oynayacaksa vah halimize

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sezon başında yapılan transferleri ersun yapmadı ki. Nevzat aydın ve çok bilmiş scout tayfası yaptı.
                Peki Hoca neden sürekli İstanbul'da ofisde maç izliyordu sabah akşam
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Devre arası transferlerin de bir bölümünü hoca yapmadı. Başkan bizzat kendisi yaptı. Hoca Rodagella ve Olcay'ı hiç istemedi.

Yorum

• İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Popov yerine Milanlı kucka alsak keşke
                    Biri armut diğeri elma... Bu ikisi aynı bölgenin oyuncuları değil. Yanlış bir kıyaslama yaptınız.
                    İkisi de alınsın isterim.

Yorum

• Serdar'ı, Leiva'yı, Soldado'yu, yani esas adamları alalım, söz veriyorum Popov'a ses çıkartmayacağım
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ibb de de tek tek oyunculara baksak 2 - 3 oyuncudan fazla bedava da olsa istemeyiz.
                        Ama takim oyunu bu düşünceyi 180 derece cevirebiliyor.
                        Trabzonspor bi tamamlasın transferleri.
                        Bakalim takim oyunu + birbirini tamamlamaları nasıl olacak.
                        Ona göre karar verelim.
                        Benim için hepimiz içinde zor. Ama elimizden mmaalesef bişey gelmiyor.
                        Mecburen guvenmeliyiz.
                        Yanlış transfer yapma lüksü yok yönetim + ersun kazım ın.
                        „Choose a lazy person to do a hard job.
                        Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                        BILL GATES

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Popov'a 3-4 milyon veren zihniyetle, Zeki ve Yumlu'nun maaşına zam yapan aynı zihniyettir
                          Allah bunlara akıl fikir versin

Popov'a kimse 3-4 Milyon vermedi. Olmadık iddialar ile olmadık sitemler ediyorsunuz. Birazcık sabır yahu...

Yorum

• Resmi bir açıklama yok kap bildirimi de yok. Belki de taraftarın nabzını ölçmek için böyle bir isim attılar ortaya. Durun bi bakalım ne olur. Hemen adamı da gömmeyin. Ersun istiyosa aldırsın. İstediği kadroyu bi kursun bakalım başarılı olamazsa da yapacak bişey yok olmadı deriz. Ama istediği kadroyu kursun bir bakalım. Popovu antepten de tam hatırlamıyorum rusyada da izlemedim. Eminim sizler de izlemediniz. Önyargılı olmak için çok erken. Hakkımızda hayırlısı olsun.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Serdar'ı, Leiva'yı, Soldado'yu, yani esas adamları alalım, söz veriyorum Popov'a ses çıkartmayacağım
                              leiva gremio ya dönüyor.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Popov'a kimse 3-4 Milyon vermedi. Olmadık iddialar ile olmadık sitemler ediyorsunuz. Birazcık sabır yahu...
                                Bende biliyorum daha kap bildirimi yapılmadı ama konuşulan paralar bunlar(olmadık iddia değil yani)

Bende konuşulanlar üzerinden yorum yaptım, sabırlık bi durum yok

Yorum

Yükleniyor...
                                X