İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendini komik duruma düşürüyorsun
celutska ingiltere de yılın bidonu oldu
Ndoye Avrupa ligi,şampiyonlar ligi,Rusya gibi başarıları mevcut
enner valencia da dünya kupası ve önceki liginden başka başarısı yok
ama bu onu kötü oyuncu yapmıyor
gayet iyi oyuncu o yüzden alınması zor
yorum yapmak için yorum yapmaya gerek yok
Ndoye bize geldiğinde son transferini yapıyor ve para için geliyor. 2,5 normal diyorsun. Bidon olmayan ndoyeye ne kadar talip geldi. Bedavaya kiralayamıyoruz. Celutska derken de ironi olduğunu anlaman gerekiyor. Celutksa ne kadar başarılı olduysa ndoye de okadar başarılı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@selcuk
Peki gs nasıl transfer yapıyor para saçıyor ? Bu ffp olayına da inanmıyorum ben, takımlar yöneticiler halledemedikleri bazı şeyleri onun arkasına sığınarak bahane olarak kullanıyor sanki...
Sonra da Suk için yıllıı 1m€.. o Suk orda bile o maaşı almıyordur, inanmıyorum... alsa da brüttür 600 küsür net olur... bizde ise 1 olmasa da en az 800 net alacak... Suk maaşını arttırmış olacak resmen... saçma bence
uefa.com da güzelce her kulübün yönetmelikleri yaziyor, okuyup ögrenebilirsin istedigini
gs in geliri bizim 4-5 katimiz
bizim toplam gelirimizi adamlar sadece stadyumdan elde ettiler
transferlen yarisamayiz onlarlan, elimizdeki olanaklar onlara göre 5kat efektif kullanmaliyiz ayni seviyede yarisabilmek icin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForum olarak el birliğiyle [MENTION=35855]jairzinho[/MENTION] yu ikna edebildiniz mi ? Edemediyseniz yazık size
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinanman gerekmez
uefa.com da güzelce her kulübün yönetmelikleri yaziyor, okuyup ögrenebilirsin istedigini
gs in geliri bizim 4-5 katimiz
bizim toplam gelirimizi adamlar sadece stadyumdan elde ettiler
transferlen yarisamayiz onlarlan, elimizdeki olanaklar onlara göre 5kat efektif kullanmaliyiz ayni seviyede yarisabilmek icin
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanki düşük bonservis verip oyuncu aldık bu sene onazi ve bero ya verilen ücretler gayet tatmin edici . alamadığımız futbolcular da ffp devreye giriyor ama nedense . bence kullanmak isteyene sadece bir bahane . futbolcu takımın maaş ödeme yönteminden ve taktığı borçlardan haberdar olup gelmiyorsa ona lafım yok saygım var lakin yok ffp bonservis falan bunlar bana da bahane geliyor.
yil sonu max 20m€ acik verme hakkimiz var
ayrica bütün teknik kadronun maas bütcesi %60 toplam bütcemizi gecemez
evet istersek 40 milyona adam aliriz, ama sezon sonu acigi nasil aciklayacan"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebonservis len ne alakasi var
yil sonu max 20m€ acik verme hakkimiz var
ayrica bütün teknik kadronun maas bütcesi %60 toplam bütcemizi gecemez
evet istersek 40 milyona adam aliriz, ama sezon sonu acigi nasil aciklayacan
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja'ya denk geldim yine. Bu nasıl bir futbolcudur öyle. Süperlig'e gelmiş en yetenekli futbolcu olarak görüyorum kendisini. Yok mudur böyle bir adam daha.
Yorum
-
Trnsfer forumun girişine yazmak lazım.
Kulübün 10 milyon euro gibi bir bonservis sınırlaması yoookkkk.
Bizim tek sınırlamamamız gelirimizin %60ını teknik ekip ve kadro için harcayabiliriz.
Bu da bildiğim kadarı ile 60 milyon TL civarına denk geliyor.
Ve Selçuk abinin dediği gibi yıl sonu 20 Milyon euro/tl zarar etme hakkımız var.
Gsye gelince adamlara bu sene tanına oyuncu ve teknik ekip gider hakkı Yanlış hatırlamıyorsam 60 milyon EUROOOO.
Varın siz kıyaslayın.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrnsfer forumun girişine yazmak lazım.
Kulübün 10 milyon euro gibi bir bonservis sınırlaması yoookkkk.
Bizim tek sınırlamamamız gelirimizin %60ını teknik ekip ve kadro için harcayabiliriz.
Bu da bildiğim kadarı ile 60 milyon TL civarına denk geliyor.
Ve Selçuk abinin dediği gibi yıl sonu 20 Milyon euro/tl zarar etme hakkımız var.
Gsye gelince adamlara bu sene tanına oyuncu ve teknik ekip gider hakkı Yanlış hatırlamıyorsam 60 milyon EUROOOO.
Varın siz kıyaslayın.
Galatasaray'a 65 M€ hak verildi. Şuanda 68M€Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
Yorum