Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [MENTION=347]selcuk[/MENTION]
    Peki gs nasıl transfer yapıyor para saçıyor ? Bu ffp olayına da inanmıyorum ben, takımlar yöneticiler halledemedikleri bazı şeyleri onun arkasına sığınarak bahane olarak kullanıyor sanki...
    Sonra da Suk için yıllıı 1m€.. o Suk orda bile o maaşı almıyordur, inanmıyorum... alsa da brüttür 600 küsür net olur... bizde ise 1 olmasa da en az 800 net alacak... Suk maaşını arttırmış olacak resmen... saçma bence
    GS zaten FFP'den ceza aladı on haricinde ek bir yaptırım olarak diğer kulüplerde olduğu gibi futbol gelirlerinin yüzde 60'ını oyuncu ve teknik ekip maaşlarında kullanabiliyorlar. En basitinden çok ucuz bir hoca ile çalışıyorlar. Ünal Aysal Mancini ile bonuslarla 5 milyon euroya anlaşmıştı. Bonservis harcamaları konusunda da Avrupa'da olmadıklarından bir kısıtlamaları yok. GS'nin 2 sene önce yaptığı settlement agreement bugün BJK, FB ve bizim anlaşmamızdan biraz daha farklıydı. Artık UEFA'nın şablon FFP anlaşmaları belli sadece rakamlar değişiyor...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Forum olarak el birliğiyle [MENTION=35855]jairzinho[/MENTION] yu ikna edebildiniz mi ? Edemediyseniz yazık size
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kendini komik duruma düşürüyorsun
        celutska ingiltere de yılın bidonu oldu
        Ndoye Avrupa ligi,şampiyonlar ligi,Rusya gibi başarıları mevcut
        enner valencia da dünya kupası ve önceki liginden başka başarısı yok
        ama bu onu kötü oyuncu yapmıyor
        gayet iyi oyuncu o yüzden alınması zor
        yorum yapmak için yorum yapmaya gerek yok
        Enner valencia potansiyelli oyuncu. Yüksek paralara satabileceğin genç bir oyuncu.
        Ndoye bize geldiğinde son transferini yapıyor ve para için geliyor. 2,5 normal diyorsun. Bidon olmayan ndoyeye ne kadar talip geldi. Bedavaya kiralayamıyoruz. Celutska derken de ironi olduğunu anlaman gerekiyor. Celutksa ne kadar başarılı olduysa ndoye de okadar başarılı oldu.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @selcuk
          Peki gs nasıl transfer yapıyor para saçıyor ? Bu ffp olayına da inanmıyorum ben, takımlar yöneticiler halledemedikleri bazı şeyleri onun arkasına sığınarak bahane olarak kullanıyor sanki...
          Sonra da Suk için yıllıı 1m€.. o Suk orda bile o maaşı almıyordur, inanmıyorum... alsa da brüttür 600 küsür net olur... bizde ise 1 olmasa da en az 800 net alacak... Suk maaşını arttırmış olacak resmen... saçma bence
          inanman gerekmez
          uefa.com da güzelce her kulübün yönetmelikleri yaziyor, okuyup ögrenebilirsin istedigini

gs in geliri bizim 4-5 katimiz
          bizim toplam gelirimizi adamlar sadece stadyumdan elde ettiler

transferlen yarisamayiz onlarlan, elimizdeki olanaklar onlara göre 5kat efektif kullanmaliyiz ayni seviyede yarisabilmek icin
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forum olarak el birliğiyle [MENTION=35855]jairzinho[/MENTION] yu ikna edebildiniz mi ? Edemediyseniz yazık size
            Onu alıntılayarak mesaj yazanlara acıyorum.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              inanman gerekmez
              uefa.com da güzelce her kulübün yönetmelikleri yaziyor, okuyup ögrenebilirsin istedigini

gs in geliri bizim 4-5 katimiz
              bizim toplam gelirimizi adamlar sadece stadyumdan elde ettiler

transferlen yarisamayiz onlarlan, elimizdeki olanaklar onlara göre 5kat efektif kullanmaliyiz ayni seviyede yarisabilmek icin
              sanki düşük bonservis verip oyuncu aldık bu sene onazi ve bero ya verilen ücretler gayet tatmin edici . alamadığımız futbolcular da ffp devreye giriyor ama nedense . bence kullanmak isteyene sadece bir bahane . futbolcu takımın maaş ödeme yönteminden ve taktığı borçlardan haberdar olup gelmiyorsa ona lafım yok saygım var lakin yok ffp bonservis falan bunlar bana da bahane geliyor.

Yorum

• Devamli ve fuzuli bu yönetimi eleştiren arkadaslara tek verilecek cevap engellemektir..

Takla mi atsin adamlar ne yapsinlar daha..

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sanki düşük bonservis verip oyuncu aldık bu sene onazi ve bero ya verilen ücretler gayet tatmin edici . alamadığımız futbolcular da ffp devreye giriyor ama nedense . bence kullanmak isteyene sadece bir bahane . futbolcu takımın maaş ödeme yönteminden ve taktığı borçlardan haberdar olup gelmiyorsa ona lafım yok saygım var lakin yok ffp bonservis falan bunlar bana da bahane geliyor.
                  bonservis len ne alakasi var
                  yil sonu max 20m€ acik verme hakkimiz var
                  ayrica bütün teknik kadronun maas bütcesi %60 toplam bütcemizi gecemez

evet istersek 40 milyona adam aliriz, ama sezon sonu acigi nasil aciklayacan
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Jaja'ya denk geldim yine. Bu nasıl bir futbolcudur öyle. Süperlig'e gelmiş en yetenekli futbolcu olarak görüyorum kendisini. Yok mudur böyle bir adam daha.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bonservis len ne alakasi var
                      yil sonu max 20m€ acik verme hakkimiz var
                      ayrica bütün teknik kadronun maas bütcesi %60 toplam bütcemizi gecemez

evet istersek 40 milyona adam aliriz, ama sezon sonu acigi nasil aciklayacan
                      ne demek ne alakası var abi bonservis veremeyiz diyip 3.5 m€ topçu almadık mı allah allah ben farklı bir şeyden bahsediyorum galiba.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Jaja'ya denk geldim yine. Bu nasıl bir futbolcudur öyle. Süperlig'e gelmiş en yetenekli futbolcu olarak görüyorum kendisini. Yok mudur böyle bir adam daha.
                        jaja gibisi gelmez bir daha o fiyata öyle topçu. . hayaller jaja hayatlar özer.

Yorum

• -------- Teofilo

---- Jaja
                          ------------- Colman
                          ------Aurelio

Forza Güney Amerika !
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• Trnsfer forumun girişine yazmak lazım.

Kulübün 10 milyon euro gibi bir bonservis sınırlaması yoookkkk.

Bizim tek sınırlamamamız gelirimizin %60ını teknik ekip ve kadro için harcayabiliriz.

Bu da bildiğim kadarı ile 60 milyon TL civarına denk geliyor.

Ve Selçuk abinin dediği gibi yıl sonu 20 Milyon euro/tl zarar etme hakkımız var.

Gsye gelince adamlara bu sene tanına oyuncu ve teknik ekip gider hakkı Yanlış hatırlamıyorsam 60 milyon EUROOOO.

Varın siz kıyaslayın.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trnsfer forumun girişine yazmak lazım.

Kulübün 10 milyon euro gibi bir bonservis sınırlaması yoookkkk.

Bizim tek sınırlamamamız gelirimizin %60ını teknik ekip ve kadro için harcayabiliriz.

Bu da bildiğim kadarı ile 60 milyon TL civarına denk geliyor.

Ve Selçuk abinin dediği gibi yıl sonu 20 Milyon euro/tl zarar etme hakkımız var.

Gsye gelince adamlara bu sene tanına oyuncu ve teknik ekip gider hakkı Yanlış hatırlamıyorsam 60 milyon EUROOOO.

Varın siz kıyaslayın.

Galatasaray'a 65 M€ hak verildi. Şuanda 68M€

Yorum

• iki gun transfer gelmezse forum kafayi kirip birbirine sariyor
                                istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

Yükleniyor...
                                X