İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaddouri burada konuþulduðu kadar büyük bir oyuncu deðil . napoli de þans bulamayýp saða sola kiralanan bir oyuncu. he bizim için iyi transfer iyi oyuncu ama adamý burada draxler yaptýlar.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence sen napoli'nin nasil bir takim oldugunun farkinda degilsin.tabi kiralik verilecek.sure almiyor degil ayrica.ben sosa dedim. Cok da abartili degil. Buyuk ligde oynayip bu yasta bize gelebilecek bir oyuncunun draxler seviyesinde olmadigi acik zaten.
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarabuk : 1 adana : 0 dk.5 yatabareALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Soudani benim gözümde kaddouri ile kıyaslanmaz. Pas oyunu yok şuan tam olarak bizim takımımızda. Soudani Gole odaklı oyuncu oda bizde çok var suan. önemli olan gol pozisyonuna sağ tarafı sokacak oyuncu lazım. lütfen biraz mantıklı düşünün takım genç diri çok koşuyor fakat dikkat ederseniz ayağa pas atamıyor. bize sağ tarafa emre mor tarzı kıvrak adam eksilten oyuncu lazım. 28 yaşındaki soudaniyi alacaklarına hiç almasınlar bizi masrafa sokmasınlar.
Yorum
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız Soudani ile alakalı değil ama FM gibi futbolun uzmanları tarafından verilerle seviyeleri tespit edilen ve kaliteli kumaşı görünen futbolcuları bile beğenmeyen taraftara sahibiz. Niye acaba? Tipini mi beğenmeyip söyleniyor kötü yorumlar?
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeger eldekilerden biri kalacaksa bu ndoye degil yatabare olmaliydi.Halilodzic zamaninda kanat forvet olarakta oynayabildigini gormustuk.)
ama dediğin gibi keşke ndoye yerine yatabare kalsaydı.
Yorum
Yorum