Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    penaltı atan için de , tutan için de çok zor bir görevdir.
    televizyondan veya tribünden gördüğümüzle ,
    saha içerisindeki gerçekler kesinlikle birbiri ile örtüşmemektedir.

topa vuracak futbolcuya o kale gözünde dar gelir,
    keza tutacak olan kaleciye de etrafında koca bir deniz görür .

bu ikilemleri en aza indirmek için
    atacak futbolcu da , tutacak kaleci de
    kendine avantaj sağlamak ister .
    kendilerine özel teknikleri (varsa) uygularlar.
    beckham, alex, hami , şota hatta dün batalla'nın tek vuruş teknikleri
    tamamıyla saf kan futbolcu tek vuruşlarıdır.
    bu örnekler artırılabilir.

kalecilerin de bu vuruşlara karşı değişik savunma teknikleri uyguladığını biliyoruz.
    hepimiz az çok neuer , buffon , loris ve hatta howard gibi üst düzey kalecilerin
    penaltı kullanılırken zaman zaman çok güzel kurtarışlar yaptığına şahit olduk.

işte bu noktada
    kaleci antrenörlerimiz
    kalecilerimize bir penaltı kişiliği kazandırmalı ,
    onların ruhsal , fiziksel , mental özelliklerini iyi tespit edip
    penaltı karşılama konusunda
    her biri için ayrı ayrı bir duruş , bir karakter , bir stil
    ortaya çıkartmak zorundadır.

bu çok çalışılarak ve denenerek elde edilecek bir beceri olduğu kadar
    rakip futbolcunun stilinden karakterine kadar iyi analiz edilmesine kadar uzanan
    pek çok değişkenin yerinde ve zamanında analiziyle birleştirilip ,
    bir dizi yoğun çalışmanın sonucunda ortaya çıkarılabilecek
    sıkı ve disiplinli bir çalışmayla ve özveriyle mümkündür.

kalecilerimiz ve kaleci antrenörlerimiz alınmasın ama
    dün akşam atılan iki penaltıda da gördüğüm durum vaziyet budur.

aynen hocam liverpool maçındaki onurun atlamalarına bakın birde şimdikine. öylesine atlıyor gibi hali var. ezbere atlıyor gibi geliyor bana direk. muslera bu konuda en beğendiğim kaleci. müthiş bir takibi ve önsezisi var.
    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Onur
      svensson veseli durica ibanez
      onazi Akpa akpro bero
      el kaddouri suk Castillo

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herşey bir yana,belkalemin ne günahı vardı ? Çokta maliyeti yoktu.Şahsen ben çok memnundum. Ama forum ahalisine göre güya çok ağırdı.
        belkalem hayatımda gördügüm en agır defans oyuncusudur.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ekici yi wolfsburg a iyi fiyata iteleyebiliriz...kalietli oyuncu almakta zorlaniyorlar ekiciye hayir demezler
          Açıkçası ben de Ekici'nin satılması taraftarıyım. Sahada sanki dolanıyor sadece. Bir isteksizlik var sürekli üzerinde. Olmayacaksa zorlamanın anlamı yok. Gençler oynar onun yerine ne olacak ki.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Svensson sağ bek mi arkadaşlar? İsveçlileri çok severim, alınsın bence. Nasıl oynuyor hiçbir fikrim yok ama

Nevzat Aydın ‏@zagortenay76 2m2 minutes agoİstanbul, TürkiyeView translation
            Çok fazla soru geliyor. Svensson ve Soudani ile ilgilendiğimiz doğru ancak Trabzonspor'un menfaati neyi gerektiriyorsa onu yapacağız.
            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 13.08.2016, 17:11.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Mehmet ekici nin satılması gündemde bile degildir.gönderilmeside cok büyük hata olur.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Svensson sağ bek mi arkadaşlar? İsveçlileri çok severim, alınsın bence. Nasıl oynuyor hiçbir fikrim yok ama

Nevzat Aydın ‏@zagortenay76 2m2 minutes agoİstanbul, TürkiyeView translation
                Çok fazla soru geliyor. Svensson ve Soudani ile ilgilendiğimiz doğru ancak Trabzonspor'un menfaati neyi gerektiriyorsa onu yapacağız.
                norveçli 93lü ve yetenekli

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onur
                  svensson veseli durica ibanez
                  onazi Akpa akpro bero
                  el kaddouri suk Castillo
                  gercekten iyi kadro ama bu sene icin en fazla bir sag bek ve belki bir sag acık alacaklar ki o garanti degil.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Yonetime transferde sonuna kadar güveniyorum...

Keske bu adamlarin eline batik bir kulup vermeseydikte daha rahat hareket edebilme sanslari olsaydi..

Seneye o konumda olacagiz insallah sabredebilirsek..

Yorum

• bu vitor fbnin tüm pisliklerini ortaya dökecek bakın ve görün bu şikeciler aynı bizim geçen seneki yönetimsel durumları yaşıyor kimse azizi sevmiyor ve klübümüzü beş paralık etti diyorlar. Azizin günleri sayılı

Yorum

• hoca deep lying playmaker kullanıyor bunun farkına varmak lazım. türkçesi defansif oyun kurucu veya geriden oyun kuran demek. tabi bu oyuncunun tamamen yumuşak değil defansif açıdan iyi olması gerekiyor. uzun boylu olsun da ister heralde, çünkü rakibi uzun topa zorluyoruz yaptığımız presle. beklerin ağırlıklı ofansif olması da bunu kanıtlıyor. ayrıca önde bero gibi bir oyuncu kullanmak da bununla ilgili.çünkü oyun geriden ve beklerden kuruluyor, önde baskı ve tempo isteniyor.

şuan bence en iyi örneği krychowiak. bizim çapımızda vukcevic vardı ama o da sıçrama yaptı. elimizde okay var. performans tartışılır, detaylarda eksik olabilir ama oyuncu tipi doğru. öncelikle akıllı, fiziği iyi sonra oyunu okuyabilen, pas yapabilen, pasa arası yapabilen iyi pozisyon alan bir oyuncu olması gerekiyor. sonrası performansa, kendini geliştirmeye bağlı. okay bu yaşta, o bölgede banko oyunumuz olabilirse anında transfer teklifi alır yurt dışından.

Yorum

• Mehmeti satmazlar. Satacak olsalar Ramazani gondermezdiler

HEP
                          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Mehmet müthiş oynuuyor şu anda, ilk seneki performansın da üzerine koymuş vaziyette. İkili mücadeleler çok sağlam, paslar ve dribblingler hep oyunu açacak nitelikte.

Yalnız sözleşme yenilemeyecekse bunların hiçbir anlamı yok.

Yorum

• Dün hazırlık maçında bile şuursuzca hücum yapınca gözler Cardozo'yu aramadı değil.Uyurgezer N'Doye yerine ücretinde indirime gitseydi iyiydi.

Yorum

• Duyumcu degilim yada ekstra yoneticilerle yakinligim yok sadece camianin icindede adamim yok sadece camianin dallarinin dallarindan bir abimle muhabbet ettim son macla ilgili bana sadece maclardaki eksikleri gormeliyiz hakemlerde sikintiniz olmasin bu mac bir mesajdi ozellikle bunlar oyunculara bahsedildi ve transferlerede bahsedildi Ustada olmayacak dedi eyyamlar ve Onurun aciklamalarinda ufak yerler var altinda yatan bir suru sey var ama ben tabiki bu forumdaki insanlar gibi bu abime olanlar ortada abi kandirmayalim kendimizi dogruyolar hazirlik macinda bile Usta mi degistircek dedim abimde bana siyasi acidan lobi kuruluyor yavas yvas dedi satin alan kurulusla bilerek Usta ve Berat albayrak anlastilar dedi.. Fakat ben hala bizi dograrlar diyorum saygilar.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X