Borc 700-800 batmışız haberimiz yok. Full altyapıyla maçlara çıksak bu seneki kadar berbat oynamayız içiniz rahat olsun renkdaşlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kulübün iddaa edildiği gibi 800 milyon TL Borcu varsa gelecek sezon aşağıda ki gibi bir kadro izleyebiliriz.
--------------------------------Onur---------------------------------
Cavanda------------Bastos--------------Kaminski-----------------Eren
------------------------Ramazan-------------Vukcevic-------------------
Visca--------------------------------Ekici----------------------------Ndiaye
--------------------------------------Muhammet------------------------------
Bastos : Serbest
Kaminski : Serbest
Eren : Serbest
Vukcevic : 3 Milyon
Visca : Takas+1
Ndiaye : Takas+1
Sadece 5 Milyona ligde dördüncü olabilecek bir kadro kurulabilir.
Ndiaye merkeze daha çok yaklaşan,çabukluk ve teknik becerileriyle birebirde etkili olan,gerektiğinde skor üretebilecek bir sol kanat rolünde oynatılırken,Visca ise sürekli içe kateden,skor üreten bir kanat-forvet rolünde oynatılır.
Vukcevic ve Ramazan Box To Box rolünde oynatılabilir.Vukcevic sakin bir oyuncu olduğu için zamanla Ramazanı da olumlu anlamda değiştirebilir.
Geride oynayan oyuncularda bonservisi olmayan idare edebilecek oyunculardan kurulu olduğu için seçilmiştir.
Yıllık olarak Viscaya 1 milyon,Ndiayeye 800 Bin,Vukcevice 1 milyon,Bastosa 700 Bin ve Kaminskiye ise 600 Bin Euro verilebilir.
Disiplinli,çok yetenekli olmasa da çok koşan,mücadele eden ortalama bir takım oluşturup sezona girebiliriz.Oyuncu seçiminde özellikle mücadele gücü yüksek,hırslı,oyunu çift yönlü oynayan oyuncuları seçmeye çalıştım.En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 13:41.
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübün iddaa edildiği gibi 800 milyon TL Borcu varsa gelecek sezon aşağıda ki gibi bir kadro izleyebiliriz.
--------------------------------Onur---------------------------------
Cavanda------------Bastos--------------Kaminski-----------------Eren
------------------------Ramazan-------------Vukcevic-------------------
Visca--------------------------------Ekici----------------------------Ndiaye
--------------------------------------Muhammet------------------------------
Bastos : Serbest
Kaminski : Serbest
Eren : Serbest
Vukcevic : 3 Milyon
Visca : Takas+1
Ndiaye : Takas+1
Sadece 5 Milyona ligde dördüncü olabilecek bir kadro kurulabilir.
Ndiaye merkeze daha çok yaklaşan,çabukluk ve teknik becerileriyle birebirde etkili olan,gerektiğinde skor üretebilecek bir sol kanat rolünde oynatılırken,Visca ise sürekli içe kateden,skor üreten bir kanat-forvet rolünde oynatılır.
Vukcevic ve Ramazan Box To Box rolünde oynatılabilir.Vukcevic sakin bir oyuncu olduğu için zamanla Ramazanı da olumlu anlamda değiştirebilir.
Geride oynayan oyuncularda bonservisi olmayan idare edebilecek oyunculardan kurulu olduğu için seçilmiştir.
Yıllık olarak Viscaya 1 milyon,Ndiayeye 800 Bin,Vukcevice 1 milyon,Bastosa 700 Bin ve Kaminskiye ise 600 Bin Euro verilebilir.
Disiplinli,çok yetenekli olmasa da çok koşan,mücadele eden ortalama bir takım oluşturup sezona girebiliriz.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
............................Onur.................. ........
..................Uğur............Akakpo.......... ....
Semih...................Okay.....................E ren
...................Ekici...........Yusuf..................
.....R.Övüç...........M.Demir............Yusuf.... .
Bir tek transfer ile mücadeleci, koşan, hızlı bir kadromuz olur. Yeter ki Özer gibi, Erkan gibi, Marin gibi, Sefa gibi leşler bizden uzak olsun.En son ToyerSefa tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 13:44.Onur Recep Kıvrak
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle18 yaşındaki Renato Sanches nasıl bir topçudur, 35 milyon euro bonservis ödemiş Bayern Münih.
münih cildirmis
hummels ve sanches transfer sezonu baslamadan"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
18 yaşında çocuğa 35 milyon veriliyor artık piyasa tavan yaptı başakşehir de 5 milyon ister Visca için tabi doğal olarak. City, Real, Münih, United gibi takımlar piyasanın içine sıçtı resmenİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle............................Onur.................. ........
..................Uğur............Akakpo.......... ....
Semih...................Okay.....................E ren
...................Ekici...........Yusuf..................
.....R.Övüç...........M.Demir............Yusuf.... .
Bir tek transfer ile mücadeleci, koşan, hızlı bir kadromuz olur. Yeter ki Özer gibi, Erkan gibi, Marin gibi, Sefa gibi leşler bizden uzak olsun.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum sence Viscaya ya da Ndiaye karşılık kimi verirsek yanında +1 milyon ile bize verirler?BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur Kıvrak, Mehmet Ekici, Muhammet Demir harici verebileceğin kimse yok.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle18 yaşında çocuğa 35 milyon veriliyor artık piyasa tavan yaptı başakşehir de 5 milyon ister Visca için tabi doğal olarak. City, Real, Münih, United gibi takımlar piyasanın içine sıçtı resmen
yüze yakin kulübün akademisi var, fabrika gibi üretim
yandan okullardan ve collegelerden gelisen oyuncular globallesmis bir dünyada..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıralamada 7-12 arası değişir bu kadro.Onur Recep Kıvrak
Yorum
Yorum