Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Borc 700-800 batmışız haberimiz yok. Full altyapıyla maçlara çıksak bu seneki kadar berbat oynamayız içiniz rahat olsun renkdaşlar.
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bonservisli oyuncu alamayacağız anlaşıldı. Boş yere isimleri yazmayalım, borç gırtlağa dayanmış..

Yorum

• Kulübün iddaa edildiği gibi 800 milyon TL Borcu varsa gelecek sezon aşağıda ki gibi bir kadro izleyebiliriz.

--------------------------------Onur---------------------------------

Cavanda------------Bastos--------------Kaminski-----------------Eren

------------------------Ramazan-------------Vukcevic-------------------

Visca--------------------------------Ekici----------------------------Ndiaye

--------------------------------------Muhammet------------------------------

Bastos : Serbest
        Kaminski : Serbest
        Eren : Serbest
        Vukcevic : 3 Milyon
        Visca : Takas+1
        Ndiaye : Takas+1

Sadece 5 Milyona ligde dördüncü olabilecek bir kadro kurulabilir.

Ndiaye merkeze daha çok yaklaşan,çabukluk ve teknik becerileriyle birebirde etkili olan,gerektiğinde skor üretebilecek bir sol kanat rolünde oynatılırken,Visca ise sürekli içe kateden,skor üreten bir kanat-forvet rolünde oynatılır.

Vukcevic ve Ramazan Box To Box rolünde oynatılabilir.Vukcevic sakin bir oyuncu olduğu için zamanla Ramazanı da olumlu anlamda değiştirebilir.

Geride oynayan oyuncularda bonservisi olmayan idare edebilecek oyunculardan kurulu olduğu için seçilmiştir.

Yıllık olarak Viscaya 1 milyon,Ndiayeye 800 Bin,Vukcevice 1 milyon,Bastosa 700 Bin ve Kaminskiye ise 600 Bin Euro verilebilir.

Disiplinli,çok yetenekli olmasa da çok koşan,mücadele eden ortalama bir takım oluşturup sezona girebiliriz.Oyuncu seçiminde özellikle mücadele gücü yüksek,hırslı,oyunu çift yönlü oynayan oyuncuları seçmeye çalıştım.
        En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 13:41.

Yorum

• hummels münihde
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kulübün iddaa edildiği gibi 800 milyon TL Borcu varsa gelecek sezon aşağıda ki gibi bir kadro izleyebiliriz.

--------------------------------Onur---------------------------------

Cavanda------------Bastos--------------Kaminski-----------------Eren

------------------------Ramazan-------------Vukcevic-------------------

Visca--------------------------------Ekici----------------------------Ndiaye

--------------------------------------Muhammet------------------------------

Bastos : Serbest
            Kaminski : Serbest
            Eren : Serbest
            Vukcevic : 3 Milyon
            Visca : Takas+1
            Ndiaye : Takas+1

Sadece 5 Milyona ligde dördüncü olabilecek bir kadro kurulabilir.

Ndiaye merkeze daha çok yaklaşan,çabukluk ve teknik becerileriyle birebirde etkili olan,gerektiğinde skor üretebilecek bir sol kanat rolünde oynatılırken,Visca ise sürekli içe kateden,skor üreten bir kanat-forvet rolünde oynatılır.

Vukcevic ve Ramazan Box To Box rolünde oynatılabilir.Vukcevic sakin bir oyuncu olduğu için zamanla Ramazanı da olumlu anlamda değiştirebilir.

Geride oynayan oyuncularda bonservisi olmayan idare edebilecek oyunculardan kurulu olduğu için seçilmiştir.

Yıllık olarak Viscaya 1 milyon,Ndiayeye 800 Bin,Vukcevice 1 milyon,Bastosa 700 Bin ve Kaminskiye ise 600 Bin Euro verilebilir.

Disiplinli,çok yetenekli olmasa da çok koşan,mücadele eden ortalama bir takım oluşturup sezona girebiliriz.
            dostum sence Viscaya ya da Ndiaye karşılık kimi verirsek yanında +1 milyon ile bize verirler?
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• ............................Onur.................. ........
              ..................Uğur............Akakpo.......... ....
              Semih...................Okay.....................E ren
              ...................Ekici...........Yusuf..................
              .....R.Övüç...........M.Demir............Yusuf.... .

Bir tek transfer ile mücadeleci, koşan, hı
              zlı bir kadromuz olur. Yeter ki Özer gibi, Erkan gibi, Marin gibi, Sefa gibi leşler bizden uzak olsun.
              En son ToyerSefa tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 13:44.
              Onur Recep Kıvrak

Yorum

• 18 yaşındaki Renato Sanches nasıl bir topçudur, 35 milyon euro bonservis ödemiş Bayern Münih.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  18 yaşındaki Renato Sanches nasıl bir topçudur, 35 milyon euro bonservis ödemiş Bayern Münih.
                  ronaldoya stili benziyor

münih cildirmis

hummels ve sanches transfer sezonu baslamadan

Ünal Karaman

Yorum

• 18 yaşında çocuğa 35 milyon veriliyor artık piyasa tavan yaptı başakşehir de 5 milyon ister Visca için tabi doğal olarak. City, Real, Münih, United gibi takımlar piyasanın içine sıçtı resmen
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ............................Onur.................. ........
                      ..................Uğur............Akakpo.......... ....
                      Semih...................Okay.....................E ren
                      ...................Ekici...........Yusuf..................
                      .....R.Övüç...........M.Demir............Yusuf.... .

Bir tek transfer ile mücadeleci, koşan, hı
                      zlı bir kadromuz olur. Yeter ki Özer gibi, Erkan gibi, Marin gibi, Sefa gibi leşler bizden uzak olsun.
                      Sıralamada 7-12 arası değişir bu kadro.
                      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Cardozo tahminen Çin'e satılacak 5-6 milyon euroya.
                        Bu para ile ne yapıp edip Leon Bailey'i alsak olmuyor mu çok mu zor?

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          dostum sence Viscaya ya da Ndiaye karşılık kimi verirsek yanında +1 milyon ile bize verirler?
                          Onur Kıvrak, Mehmet Ekici, Muhammet Demir harici verebileceğin kimse yok.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onur Kıvrak, Mehmet Ekici, Muhammet Demir harici verebileceğin kimse yok.
                            Bencede yok.Bu nedenle Visca ya da Ndiaye isimleri transfer konusunda gerçekçi durmuyor.
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              18 yaşında çocuğa 35 milyon veriliyor artık piyasa tavan yaptı başakşehir de 5 milyon ister Visca için tabi doğal olarak. City, Real, Münih, United gibi takımlar piyasanın içine sıçtı resmen
                              hee artik 27-28 yasindakiler zirve liglerden ayriliyor
                              yüze yakin kulübün akademisi var, fabrika gibi üretim
                              yandan okullardan ve collegelerden gelisen oyuncular globallesmis bir dünyada...

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sıralamada 7-12 arası değişir bu kadro.
                                Bu seneki takımdan daha kötü top oynamaz bu kadro bence abi. En azından savaşır, mücadele eder, yenilirse de verem etmez.
                                Onur Recep Kıvrak

Yorum

Çalışıyor...
                                X