Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ramazan iyi bir rehabilite ile belli kıvama gelir,azmi hırsı hoş geliyor ama bildiğin kasap
    Yusuf'u abartmanın gereği yok kumaşı çok iyi ama işlenmesi lazım,
    yani işin ehli bir ekibin elinde işenir cevher olabilirler ama aksi durumda Barış Memiş ve Hasan Üçüncü den öte gidemezler,
    fakat Ozan'dan yetersiz olduklarını kabul etmekle birlikte Ozan'ın hiç bir zaman sizlerin düşündüğü seviyeye gelemeyeceğinden adım gibi eminim,
    Faruğum ömrümüz varsa ilerde tekrar konuşuruz Ozan'dan bi numara olmaz.
    özellikle ramazanin hirsini rakipten alip topa konsantre edebilirsek gattusonun topla iyi iliskisi olanini yaratmis oluruz

gencken ayakkabi bagcikklarini ve topa ayak icinlen vuruldugunu ögrendikten sonra ilk dersimiz topa sert, rakibe yumusak girmekti
    bunu dogru uyguladinmi rakibe yapisik kaliyorsun ve topa 2. ve 3. hamlen mümkün oluyor
    topu alamasan bile defans toparlanir o vakitte

bunu sabah aksam ögrenmeli

ozan iyi topcu ama o takimda bencede bi cacik olmaz, yakin zamanda kacarsa bir de rossi potansiyeli var bence
    cok oynamali, kari kiz isini birakmali
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• [MENTION=36750]angraf[/MENTION] yazdığınız her iki mesaja da katılıyorum. Ucuz ve masrafsız oldukları için Trabzon'lu gençlere yönelmek çözüm değil bizim için. Kaliteli, genç, atletik vs. uzar gider. Bu kriterlere uygun okyanuslar ötesi birçok oyuncu bulunabilir. Mümkünse Trabzon'un haritadaki yerini bilmesin bu gelecek oyuncular.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Son olaylardan sonra transferden de soğudum.
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son olaylardan sonra transferden de soğudum.
          Hangi olay hocam?

Yorum

• İlk olarak dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hangi olay hocam?
            400 trilyon ek borç

Yorum

• önündeki yetenekli oyuncuları seçemeyen, bulamayan, yetiştiremeyen, organizasyonunu yapamayan adamlar okyanus ötesinden futbolcu getirecekler biz de inanacağız. iyi yöneten kişiler mahallesinden başlar başarıyı üretmeye.işi biliyorsan okyanus ötesinden oyuncu da getirirsin, trabzon'dan oyuncu da yetiştirirsin. konya'da 3, 4 tane altyapıdan oyuncu çıktı. yetenekli veya yıldız olduğu söylenen oyuncuları tek tek kovdu aykut. şimdi birlikte oynayan, başa baş mücadele edebilen, yalandan futbol oynamayan bir iskelet var elde.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                400 trilyon ek borç
                Hocam bu isin asli astari nedir? Hep bi soylenti var ama net bisey yok sanirim. Yonetim mi sakladi simdi borcu anlamadim tam

Yorum

• İlk olarak dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam bu isin asli astari nedir? Hep bi soylenti var ama net bisey yok sanirim. Yonetim mi sakladi simdi borcu anlamadim tam
                  Baba ben de bilmiyorum. Açıklama yapılır yakında.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    önündeki yetenekli oyuncuları seçemeyen, bulamayan, yetiştiremeyen, organizasyonunu yapamayan adamlar okyanus ötesinden futbolcu getirecekler biz de inanacağız. iyi yöneten kişiler mahallesinden başlar başarıyı üretmeye.işi biliyorsan okyanus ötesinden oyuncu da getirirsin, trabzon'dan oyuncu da yetiştirirsin. konya'da 3, 4 tane altyapıdan oyuncu çıktı. yetenekli veya yıldız olduğu söylenen oyuncuları tek tek kovdu aykut. şimdi birlikte oynayan, başa baş mücadele edebilen, yalandan futbol oynamayan bir iskelet var elde.
                    Şike sürecini bir yana koyuyorum kendisi ile ilgili. Abdullah Avcı ile istediğini bilen iki teknik adamdan birisi. Konya basınındaki arkadaşım ile konuştum. Gelecek sezon için de yıldız talebi olmamış. Mevcut kadroyu korumakla birlikte bana istediğim 3 - 4 adamı alın yeter demiş. Meha astronomik bir rakam teklif aldığı için gitmek istedi. Al-Nassr serbest kalma parasını da verince mecbur gönderdiler. Ki onun yokluğunda da bir şey kaybetmedi Konya.
                    En son Burak tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 18:40.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      önündeki yetenekli oyuncuları seçemeyen, bulamayan, yetiştiremeyen, organizasyonunu yapamayan adamlar okyanus ötesinden futbolcu getirecekler biz de inanacağız. iyi yöneten kişiler mahallesinden başlar başarıyı üretmeye.işi biliyorsan okyanus ötesinden oyuncu da getirirsin, trabzon'dan oyuncu da yetiştirirsin. konya'da 3, 4 tane altyapıdan oyuncu çıktı. yetenekli veya yıldız olduğu söylenen oyuncuları tek tek kovdu aykut. şimdi birlikte oynayan, başa baş mücadele edebilen, yalandan futbol oynamayan bir iskelet var elde.
                      Her ne hikmetse bizim keşfedemediğimiz yetenekleri kimse keşfedemiyor.

Abdülkadir Özdemir - Akhisar'da yedek
                      Gökhan Alsan - Karabükspor (PTT 1.Lig)
                      Mustafa Akbaş - Kayserispor (düşmeme mücadelesi, yedek-oynuyor değişken)
                      Göksu Alhas - Ankaragücü 2.Lig (PTT bile değil)
                      Caner Osmanpaşa - Akhisar Bld.
                      Kadir Keleş - Akhisar Bld.
                      Zeki Yavru - Kayserispor (düşmeme mücadelesi)
                      Abdullah Karmil (Kulübü yok, boşta !)

Listeyi ekleme yaparak uzatabilirsiniz, aklıma gelenler bunlar.
                      1461'den yada altyapıdan çıkıp "ah ulan elimizde tutamadık, Trabzonlu oyunculara mutlaka sahip çıkmamız gerek artık" dediğin oyuncu var mı son yıllarda ?
                      Konya'nın Volkan Fındıklı ve Ömer Ali hariç kullandığı altyapı eğitimi verdiği bir isim yok bu arada. Olayı illa altyapıya bağlamak zorun hissetme kendini. Başarıları oradan gelmiyor. Bir oyun sistemleri var. Birbirini tamamlayan bir kadroları var. İyi veya kötü bir oyun karakteri olan hocaları var en başta.
                      En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 18:43.

Yorum

• 1461 Trabzon'da gerçekten inanılan futbolcular farklı yerlerde denenmeli. Gitsinler başka kulüplere. Ortam aynı futbol yönetimi aynı futbolcu da bir yere gelemiyor. Ya da 21 yaş altı takıma gönderilsinler. Trabzon Karadenizspor döneminden bu yana Yusuf da dahil olmak üzere devamlılığı bulunan bir oyuncu gelmedi ordan.

Yorum

• ________________onur__________________

____cava____aykut____yumlu_____eren

_____________yazıcı__ramazan

______nakoulma____ekici_____yusuf(latin kanat)

_________________niasse tipi hızlı zenci forvet

TD: Ertuğrul Sağlam

Rakibe ateş edecek 11 yaptım, nasıl ?

Son olaylardan sonra içime yerel unsurlar kaçtı. Fakir ama gururlu 11 fetişim an itibariyle başlamıştır.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ________________onur__________________

____cava____aykut____yumlu_____eren

_____________yazıcı__ramazan

______nakoulma____ekici_____yusuf(latin kanat)

_________________niasse tipi hızlı zenci forvet

TD: Ertuğrul Sağlam

Rakibe ateş edecek 11 yaptım, nasıl ?

Son olaylardan sonra içime yerel unsurlar kaçtı. Fakir ama gururlu 11 fetişim an itibariyle başlamıştır.
                            Küme düşmez bu takım.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ramazan Övüç'ü izlediğim maçlarda yerli/yersiz rakibe sert fauller yaptı. Futbolu tam olarak bilmediğini düşünüyorum. Trabzonspor teori ile futbol öğretilecek bir kurum değil. Şampiyonluklar bu tarz oyuncular ile gel(e)mez. Hedefimiz o ise eğer. Yusuf Yazıcı'yı da çok yetersiz görüyorum. Lise takımından aldığın adam ile Sneijder, Nani, Gomez vs. neyse bunların karşısına çıkamazsın. Her iki oyuncu da önümüzdeki sezon PTT 1.Lig yada Süper Lig takımlarına kiralanmalı diye düşünüyorum. Bir sonraki sezon da bonservisi ile verilmeliler.

İrfan Can tecrübesi ile, Ozan Tufan da yetenek olarak bahsettiğin her iki isimden de oldukça üst seviyedeler. Batuhan Artarslan ile Ramazan'ı, Yusuf Yazıcı ile de şuan Karabükspor'da oynayan eski 1461'lilerden Gökhan Alsan'ı kıyaslayabiliriz.
                              Çok güzel bi yazı eline sağlık

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Her ne hikmetse bizim keşfedemediğimiz yetenekleri kimse keşfedemiyor.

Abdülkadir Özdemir - Akhisar'da yedek
                                Gökhan Alsan - Karabükspor (PTT 1.Lig)
                                Mustafa Akbaş - Kayserispor (düşmeme mücadelesi, yedek-oynuyor değişken)
                                Göksu Alhas - Ankaragücü 2.Lig (PTT bile değil)
                                Caner Osmanpaşa - Akhisar Bld.
                                Kadir Keleş - Akhisar Bld.
                                Zeki Yavru - Kayserispor (düşmeme mücadelesi)
                                Abdullah Karmil (Kulübü yok, boşta !)

Listeyi ekleme yaparak uzatabilirsiniz, aklıma gelenler bunlar.
                                1461'den yada altyapıdan çıkıp "ah ulan elimizde tutamadık, Trabzonlu oyunculara mutlaka sahip çıkmamız gerek artık" dediğin oyuncu var mı son yıllarda ?
                                Konya'nın Volkan Fındıklı ve Ömer Ali hariç kullandığı altyapı eğitimi verdiği bir isim yok bu arada. Olayı illa altyapıya bağlamak zorun hissetme kendini. Başarıları oradan gelmiyor. Bir oyun sistemleri var. Birbirini tamamlayan bir kadroları var. İyi veya kötü bir oyun karakteri olan hocaları var en başta.
                                birkaç genç oyuncu daha var, süreç gerekiyor. kadronun yıldızı sayılacak oyuncu altyapıdan daha ne olsun? o çalışmayı yapmazsan o oyuncu da çıkmaz. zaten 1, 2 oyuncunun ilk onbirde birkaç oyuncunun yedeklerde olması idealdir. 5, 6 tane çıkarıyorsan işin uzmanısın demektir. m.city gibi bir takım bile altyapıyı geliştirmeye çalışıyor. boşuna değil bunlar. önce kendi etrafından, takımı tutan destekleyen çevreden oyuncu bakarsın, yetiştirirsin.bunun tartışmasını yapmak bile abes. eskiden yapılan yanlışlar yeni yetişecek, oynayabilecek oyuncuları kötü yapmıyor. oturduğun yerden oyuncu yok yeteneksizler diyemezsin. bütün bir klübün geçmişine gözünü kapatmaktır bu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X