Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 6-7 adam gelecekse maksimum 2'si bonservisli olur tahminim
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Başkan dün kendi ağzıyla 2-3 sene şampiyonluk beklemeyin, bu bizim toparlanma sürecimiz olacak dedi. Yani 50. yılda şampiyonluktan, Hekimoğlu na dönüş yaptı... Nasıl yapacak bilemiyorum ama Fiko nun yaptığını yapamazsa, gelecek sezonda böyle orta sıra mücadelesi veren saçma sapan bir takım izlersek yazık olur, hem kendisine hem bize...

Ucuz oyuncular alınacak, artık bonservise değil 4-5 milyon euro, 1.5-2 milyon euro bile veremeyeceğiz. İho-Vahid döneminde son kurşunları harcadık derken millet burada ''susun yeeaaa Cardozo yu aldık yeaaa'' diyordu... 3 sene önce kargalara gülerken ne hallere düştük...
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi
        Ben de Metin Abi'ye katılıyorum. Ne yazık ki doğru.
        demekki panelde paylasildi

yinede inanamiyorum
        yani scoutlarin takip ettigi oyuncular bambaska hikaye anlatiyor
        baskanin secim öncesi dedigi herseyde iho vari yaniltma olmus oluyor
        inanilmaz bi yikim olur adima
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          demekki panelde paylasildi

yinede inanamiyorum
          yani scoutlarin takip ettigi oyuncular bambaska hikaye anlatiyor
          baskanin secim öncesi dedigi herseyde iho vari yaniltma olmus oluyor
          inanilmaz bi yikim olur adima
          Başkanı buna iten uefadan gelecek karar oldu biraz da. Samet Aybabali sezon gibi olacak bu sezon. 17-18 ile asıl çalışma başlayacak büyük ihtimalle.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Artık Ndiaye,Visca ya da Lucescu,Sampaoli gibi rüyalardan uyanma zamanımız geldi sanırım
            Kladı ki Visca ve Ndiaye gibi adamları az çok bir bütçemizde olsa alamazdık.Visca ya da Ndiayenin bonservisi öyle 2-3 milyon olacak değildi.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Doğru olan yapılıyor. İnş. bu yolda devam ederiz. Önümüzdeki sezon tek hedef ilk 4'te olmak olmalı.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Yurt içinde takas zorlariz büyük ihtimal. Yurt içinde bonservis vereceğimizi hiç sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkanı buna iten uefadan gelecek karar oldu biraz da. Samet Aybabali sezon gibi olacak bu sezon. 17-18 ile asıl çalışma başlayacak büyük ihtimalle.
                  aybaba sezonu mra sezonu gibiydi
                  siz belki 1-2 oyuncuya bonservis ödenir diyorsunuz
                  bize 16-17 as oyuncu lazim
                  sanki aybaba zamanindaki cekirdek kadroya sahibiz

kararda gelmedi henüz
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 10:03.

Ünal Karaman

Yorum

• Başkan zaten scoutları kısa vadeli düşünmeyin diyor her yerde.

İzledikleri adamlara bu sene teklif yapılacak diye bir şart yok yani.
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aybaba sezonu mra sezonu gibiydi
                      siz belki 1-2 oyuncuya bonservis ödenir diyorsunuz
                      bize 16-17 as oyuncu lazim
                      sanki aybaba zamanindaki cekirdek kadroya sahibiz

kararda gelmedi henüz
                      Bjk nin Samet Aybabali sezonu selçuk abi

Karar gelmedi ama az çok tahmin ediyor herkes. Buraya da yazdım ben
                      En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 10:05.

Yorum

• Aleksandr Samedov, Maciej Rybus, Óscar Scarione, Facundo Roncaglia, Emmanuel Más, Cheick Diabaté, Ahmed Elmohamady, Xandão, Héctor Canteros, Alexander Tettey, Clément Chantôme, Oleksandr Gladky, Jony, Martin Harnik. Şunlardan 3-4'ü alınır, 1-2 tane de bonservisli oyuncu aldın mı tamamdır.

Yorum

• Özer ve Sefanın affedilmesi haberleri umarım bu anlatılanlar nedeniyle gerçeklik taşımıyordur.
                          Bu kadar yokluk içerisindeki bir kulübe Ersun Yanal'ın gelmek isteyeceği hususuda bence mantıklı gelmiyor.Hele ki kendisinin 2 milyon euro talep ettiği haberleride doğru ise.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Aleksandr Samedov, Maciej Rybus, Óscar Scarione, Facundo Roncaglia şu 4'ü alınsın işimizi görürler.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bjk nin Samet Aybabali sezonu selçuk abi
                              bende onu kastediyorum

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özer ve Sefanın affedilmesi haberleri umarım bu anlatılanlar nedeniyle gerçeklik taşımıyordur.
                                Bu kadar yokluk içerisindeki bir kulübe Ersun Yanal'ın gelmek isteyeceği hususuda bence mantıklı gelmiyor.Hele ki kendisinin 2 milyon euro talep ettiği haberleride doğru ise.
                                Böyle bir haber mi var? Erkan'dan sonra Özer ve Sefa'yı kaldırmaz bu bünye.

Yorum

Çalışıyor...
                                X