Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakan Gündoğar ‏@Hakan_gundogar 13 dk.13 dakika önceİstanbul, Türkiye
    Besnik Hasi Trabzonspor camiasına hayırlı olsun. İyi tercih.

Yorum

• besiktasın kadro yapılanmasına bakarsak:

merkezde benim ve bircok arkadasın alınması icin yalvardıgımız atiba gibi profesyonel,asla formu dusmeyen,tecrubeli,futbolu bilen bir isim.

oguzhan gibi teknik,calıskan,futbolu bilen,pasor bir isim.

sosa gibi oyunu cozebilecek ve tek basına mac alabilecek yetenek,tembel degil,pasor.

Bana kalırsa besiktası yukarılarda tutan bu uc ismin hic dusmeyen performansı.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hakan Gündoğar ‏@Hakan_gundogar 13 dk.13 dakika önceİstanbul, Türkiye
        Besnik Hasi Trabzonspor camiasına hayırlı olsun. İyi tercih.
        cok sevinirim.Eger gercekten kado genclesecekse tam isabet isim.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cok sevinirim.Eger gercekten kado genclesecekse tam isabet isim.
          Abi bu Hasinin Anderlechtin şu anki kadrosunun oluşmasında büyük payı var mı yoksa sadece alttan gümbür gümbür gelen kadronun başına mı getirildi ?
          tivitırda anderlechtli bir taraftarın yorumunu gördüm Kara ve Hasi ile ilgili ikisinden de kurtulmak istiyordu
          Fonseca mı Hasi mi

Yorum

• aynen cok katkı saglıyolar satmak istedim ama satamadım o performanla
            İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            FM2016 oynuyorum şu an. Sezon bitti, Avrupa Ligi gol kralı Ndoye (Trabzonspor), Asist Kralı Erkan Zengin (Trabzonspor). Oyunu sildim bilgisayardan.
            ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
            Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Fonseca ve Hasi nin kulüpleriyle 1 er yıl daha sözleşmeleri bulunuyor. Hadi Fonseca feneri eleyen hoca olarak sempati topladı, hakkında bunun dışında taraftarımızın en ufak bilgisi yok. Kimsenin oturup Portekiz ligini ve Braga yı takip ettiğini düşünmüyorum. Peki Besnik Hasi nasıl gündeme geliyor ? Belçika dan mümkünse futbolcu dışında hiçbir şey getirmeyelim. Belçika da 4 kere yılın hocası seçilen, kupalar kaldıran Hugo Broos faciası ne çabuk unutuldu ? Besnik Hasi kim ? Belçika da Anderletch dışında kulüp mü var ? Orada sistem var, çıkartır genç adamı oynatır. Bizde yada İstanbullularda son 20 yılda kaç oyuncu çıktı alt yapıdan ? Süper Lig i çok hafife almayın her antrenör burada yapamaz.

Bu adamların gündeme gelmesinin 2 sebebi olabilir;

1) Taraftarı oyalamak için yönetim ''ısmarlara'' haberler sipariş ediyor, aslında hocamız belli ama açıklanması için bazı şartların olgunlaşması bekleniyor ve taraftara oyuncak atılıyor, zaman kazanılıyor,

2) Antrenör belli değil, yönetim oo piti piti ile hoca seçmeye çalışıyor

Ben Muharrem Usta yönetiminden 2. ihtimali beklemem. Muhtemelen ilkini uyguluyorlar. Besnik veya Fonseca nın hoca adayları olmadığı aslında çok açık. Hoca belli ama kim ???
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fonseca ve Hasi nin kulüpleriyle 1 er yıl daha sözleşmeleri bulunuyor. Hadi Fonseca feneri eleyen hoca olarak sempati topladı, hakkında bunun dışında taraftarımızın en ufak bilgisi yok. Kimsenin oturup Portekiz ligini ve Braga yı takip ettiğini düşünmüyorum. Peki Besnik Hasi nasıl gündeme geliyor ? Belçika dan mümkünse futbolcu dışında hiçbir şey getirmeyelim. Belçika da 4 kere yılın hocası seçilen, kupalar kaldıran Hugo Broos faciası ne çabuk unutuldu ? Besnik Hasi kim ? Belçika da Anderletch dışında kulüp mü var ? Orada sistem var, çıkartır genç adamı oynatır. Bizde yada İstanbullularda son 20 yılda kaç oyuncu çıktı alt yapıdan ? Süper Lig i çok hafife almayın her antrenör burada yapamaz.

1) Taraftarı oyalamak için yönetim ''ısmarlara'' haberler sipariş ediyor, aslında hocamız belli ama açıklanması için bazı şartların olgunlaşması bekleniyor ve taraftara oyuncak atılıyor, zaman kazanılıyor,

Ben Muharrem Usta yönetiminden 2. ihtimali beklemem. Muhtemelen ilkini uyguluyorlar. Besnik veya Fonseca nın hoca adayları olmadığı aslında çok açık. Hoca belli ama kim ???
                Belcika ligin UEFA 5 yillik listensinde bizden 5 basamak üzerde. Anderlecht disinda kim var diyorsun, ama takimlari genel olarak bizim takimlardan daha iyi dereceler yakaliyor.

Dedigin gibi Belcika da sistem var, bizde sistem yok o yüzden olmayani getiriyoruz, belki bizim de sistemimiz olur.
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fonseca ve Hasi nin kulüpleriyle 1 er yıl daha sözleşmeleri bulunuyor. Hadi Fonseca feneri eleyen hoca olarak sempati topladı, hakkında bunun dışında taraftarımızın en ufak bilgisi yok. Kimsenin oturup Portekiz ligini ve Braga yı takip ettiğini düşünmüyorum. Peki Besnik Hasi nasıl gündeme geliyor ? Belçika dan mümkünse futbolcu dışında hiçbir şey getirmeyelim. Belçika da 4 kere yılın hocası seçilen, kupalar kaldıran Hugo Broos faciası ne çabuk unutuldu ? Besnik Hasi kim ? Belçika da Anderletch dışında kulüp mü var ? Orada sistem var, çıkartır genç adamı oynatır. Bizde yada İstanbullularda son 20 yılda kaç oyuncu çıktı alt yapıdan ? Süper Lig i çok hafife almayın her antrenör burada yapamaz.

belçika eski beçika değil. şu an büyük ligleri besleyen en önemli liglerden biri. bir sürü oyuncu yetişiyor ve düzgün futbol oynanıyor. bizim gibi kendilerini kandırmıyorlar. son dönemde brugge ve aderlecht türk takımlarıyla karşılaştı.çok zorlanmadılar.

Yorum

• Kara: Anderlecht beni 3 milyon euroya vermez.
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Belcika ligin UEFA 5 yillik listensinde bizden 5 basamak üzerde. Anderlecht disinda kim var diyorsun, ama takimlari genel olarak bizim takimlardan daha iyi dereceler yakaliyor.

Dedigin gibi Belcika da sistem var, bizde sistem yok o yüzden olmayani getiriyoruz, belki bizim de sistemimiz olur.
                      İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      belçika eski beçika değil. şu an büyük ligleri besleyen en önemli liglerden biri. bir sürü oyuncu yetişiyor ve düzgün futbol oynanıyor. bizim gibi kendilerini kandırmıyorlar. son dönemde brugge ve aderlecht türk takımlarıyla karşılaştı.çok zorlanmadılar.

Zaten Belçika da sistem var diyorum, orada futbol oynanıyor bunu önceki yorumumda belirttim ama bizi ilgilendiren çok önemli kısmı atlıyorsunuz, Türkiye de son 15 yıla bakın. Kimler kimler geldi ve gelirken neydiler giderken ne oldular ? Biz Belçika dan söz etmiyoruz Türkiye den söz ediyoruz. Anderletch Belçika nın en büyük ve köklü kulübü. Adamlar uzun yıllar formalarını giymiş oyuncularını yardımcı antrenörken tutup A takım hocası yapıyorlar, yaş ortalaması 23-24 olan sistemi rahatlıkla oturtuyorlar. Sen orada 4 kere yılın hocası seçilmiş hocayı aldın getirdin, üstelik sadece Anderletch ile değil Brugge ile de şampiyonluk yaşamış hocayı aldın getirdin. Türkiye de ne hallere düştü ? Hoca değil dendi yollandı Şenol Güneş getirildi, yerlerde sürünen takım sezonu 2 kupayla tamamladı çatır çatırda top oynadı.

Son 15 yılda kaç yabancı hoca ligimizde iz bıraktı ? Lucescu gs ve bjk de, Daum fenerde, Gerets gs de ve son yıllarda Bilic bjk de... Başka var mı ? Evet Belçika da sistem var, Hollanda da sistem var, Almanya da sistem var, Avrupa bizden çok çok önde ama burası Türkiye. Her antrenör ayak uyduramaz, herkes başarılı olamaz. Belçika dan Hollanda dan hoca getirince alt yapı devrimi olacağını sanmak, Almanya dan, İspanya dan hoca getirince makine gibi tıkır tıkır işleyeceğimizi sanmak Türkiye için çok ütopik kalıyor... Burada başarı yada başarısızlık var ve başarısızlığın cezası çok erken kesiliyor. Karşılaştırma yaparken bunları dikkate almanız lazım.

Ben kendi açımızdan olayı şöyle değerlendiriyorum;

Gelecek olan kişi bizi ilk 4 e soksun Avrupa ya götürsün, güzel futbol oynatsın, taktik ve oyuncu ağı geniş olsun ve mümkünse farklı liglerde iyi tecrübeler yaşamış birisi olsun. Bulabiliyorsak böyle birini getirelim... Lucescu gelsin ilk seneden şampiyon olalım kafasında değilim. Gelsin üst üste ilk 2 sene bizi ilk 4 e soksun, 3. senesindeyse direk zirveye oynatacak takım yaratsın... Bu yani...
                      En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 07.05.2016, 14:31.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hasi bizim için ana değil ara adres olmalı. Merdivenin ilk basamağı şeklinde değerlendirilebilir.

Yorum

• sögücü freiburg a gitmis 2.5 mio euroya.dogru karar en iyi avrupaya orda ayak uydurur.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sögücü freiburg a gitmis 2.5 mio euroya.dogru karar en iyi avrupaya orda ayak uydurur.
                            Ertan abi çok iyi seçim. Belki Atınç'ın tercihinden de önemli.

Yorum

• ....
                              En son artvints tarafından düzenlendi; 07.05.2016, 14:46.

Yorum

• ben belçika kısmına cevap verdim. hocaların akıbeti üç aşağı beş yukarı aynı oluyor ama yönetimden farklı bir duruş bekliyoruz. bu anlamda oynattığı futbola, seçtiği taktiğe ve oyunculara derinlemesi bakmak daha yararlı olur. bu bakımdan belçika ligi sorun yaratmaz.ciddiye alınacak bir futbol oynanıyor.

portekiz'de durum hoca konusunda bizdekinden farklı değil. portekiz liginin kalitesi bizden çok yukarıda. başarısız olursan gidersin.iyi takımın varsa şampiyon olursun.çok karışık değil.

Yorum

Çalışıyor...
                                X