Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    castro, umar, ndiaye, visca, orkan, irfan,

usta'nın yönettiği bir takımda ve iyi bir hoca ile bu oyuncuların hepsi yararlı olur.hatta aralarından büyük yıldızlar da çıkabilir.önemli olan maliyet.yüksek paralar istenirse vazgeçilir transferden.zorlamamız gereken hiçbir oyuncu yok ama burun kıvrılacak oyuncular değiller. irfan ve soner'in de pek bir benzerlikleri yok. soner pasör, irfan ise bireysel özellikleri yüksek daha aktif bir oyuncu. aynı mevkide oynamalarına rağmen oyun karakterleri hiç birbirine benzemiyor. şımarıklık tembellik genel sorun.aşırı birşey yoksa bunları hocaya ve klüp ortamına bağlamak daha doğru.
    Ben İrfan ile Soner'i yetenek ya da tarz olarak değil, muhtemel sonları açısından benzettim sadece.

Bonservis verip İrfan'ı almaktansa bedava Scarione'yi alırım şu an hiç düşünmeden.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben İrfan ile Soner'i yetenek ya da tarz olarak değil, muhtemel sonları açısından benzettim sadece.

Bonservis verip İrfan'ı almaktansa bedava Scarione'yi alırım şu an hiç düşünmeden.
      ben de oyun karakterleriyle ve klübün şimdiki durumuyla bağlantılı olarak böyle olmayacağını söylüyorum.

Yorum

ben de oyun karakterleriyle ve klübün şimdiki durumuyla bağlantılı olarak böyle olmayacağını söylüyorum.
        Tercih meselesi.
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Bekleyelim bakalım

Haa bana kalırsa Atınç'a verilen para da fiyasko da, milli takıma kadar yükselen Çağlar'ı Atınç'tan düşük değerlendireceklerini sanmıyorum.
          Tabii ki şuan afaki konuşuyoruz, zaman kimi haklı çıkartır belli olmaz..

Ama o duruma çok dikkat ediyorlar adamlar. Atınç ne olursa olsun beşiktaş A takımına katılarak zaten onlar için çok büyük bir hendek atlamıştı ve seviye düşürüp 2. lig'e transfer olacaktı. Yani kısaca bu şekilde cezbedebilirlerdi.

Ayrıca Almanlar eminim Terim'in milli takıma davet ettiği kişilerin hemen alınmayacağını Trabzonspor'dan iyi biliyorlardır Şaka bir yana orada bir üst düzey maç oynasaydı iyi performansla o zaman bende inanırdım ama Çağlar halen alt kademenin yıldızıdır Almanlar için.
          Sadece Trabzonspor..

Yorum

O paranın bir tık üstüne fb Kjaer'i aldı.

Yatırım olarak yapılabilir ama bizim öyle bir gücümüz yok şu an.
            Zaten caglari alacak gucumuz yok su an bizim gunu kurtaracak transfere ihtiyacimiz var ekonomik durumumuz en erken 3 yil sonra duzelir bizim daha sonrasi bu tarz yildiz ve yildiz adayi oyuncular alabilirizm

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tabii ki şuan afaki konuşuyoruz, zaman kimi haklı çıkartır belli olmaz..

Ama o duruma çok dikkat ediyorlar adamlar. Atınç ne olursa olsun beşiktaş A takımına katılarak zaten onlar için çok büyük bir hendek atlamıştı ve seviye düşürüp 2. lig'e transfer olacaktı. Yani kısaca bu şekilde cezbedebilirlerdi.

Ayrıca Almanlar eminim Terim'in milli takıma davet ettiği kişilerin hemen alınmayacağını Trabzonspor'dan iyi biliyorlardır Şaka bir yana orada bir üst düzey maç oynasaydı iyi performansla o zaman bende inanırdım ama Çağlar halen alt kademenin yıldızıdır Almanlar için.
              A Takıma çıkması başarı olabilir Atınç'ın, Çağlar da 19 yaşında ve 2 senede 40 maç oynamış. Dikkat çekici.

Sonuçta defalarca da izlemişlerdir muhtemelen.

Yorum

Tercih meselesi.
                tabi 20 yaşında çocuğa gel trabzonspor'un 10 numarası ol denmez. belli bir planlama gerekir. 18 kişilik bir takımın iyi parçası olur önce. yedekten girip katkı verir, kanatlarda iş yapar. iki üç sene içinde ilk onbire yerleşir. bu tip düzenlemeleri yapamıyoruz malesef. verilen yüksek bonservisler farklı bir algı yaratıyor.halbuki o parayı gençliğine, potansiyeline veriyorsun.gelecekte satabileceğin bir oyuncu olduğu için para harcıyorsun. gençlerbirliği'ni de anlamak lazım. elinde para edecek en önemli oyuncu irfan. paran yoksa transfere yanaşmazsın ama oyuncuyu kötü gösterme refleksi canımı sıkıyor. çoğunlukla gs yapıyor bunu kamuoyu baskısıyla.moda olmaya başladı. bjk'liler için zaten bir tek kendi oyuncuları para eder diğerleri çöp.

Yorum

tabi 20 yaşında çocuğa gel trabzonspor'un 10 numarası ol denmez. belli bir planlama gerekir. 18 kişilik bir takımın iyi parçası olur önce. yedekten girip katkı verir, kanatlarda iş yapar. iki üç sene içinde ilk onbire yerleşir. bu tip düzenlemeleri yapamıyoruz malesef. verilen yüksek bonservisler farklı bir algı yaratıyor.halbuki o parayı gençliğine, potansiyeline veriyorsun.gelecekte satabileceğin bir oyuncu olduğu için para harcıyorsun. gençlerbirliği'ni de anlamak lazım. elinde para edecek en önemli oyuncu irfan. paran yoksa transfere yanaşmazsın ama oyuncuyu kötü gösterme refleksi canımı sıkıyor. çoğunlukla gs yapıyor bunu kamuoyu baskısıyla.moda olmaya başladı. bjk'liler için zaten bir tek kendi oyuncuları para eder diğerleri çöp.
                  Ben zaten bizdeki sonu o olur dedim.

Mesela şu bjk'den Oğuzhan'ı çıkar, İrfan'ı hatta Soner Aydoğdu'yu koy, bir şeyler yapacaklarına eminim.

Ama senin de değindiğin gibi, 18 kişilik bir takımın oyuncusu olur kısa vadede ancak, yoksa adamı da bitirirsin. Ve bizde şu an 4-5 kiş sayabiliriz ancak öyle bir kadro için. O açıdan bence riskli ve pahalı bir yatırım olur.

Yorum

• Bizim için oyuncu almak o kadar sorun değil sonuçta bonservisi elinde olan yada çok düşük bosnservisli yüzlerce iyi oyuncu var dünyada (Tabi bu konuda Scout Ekibimize çok iş düşüyor).

Ama asıl sorun elimizde olan ve göndermek istediğimiz oyuncuların sözleşmeleri. Çünkü bu oyuncular bırakın TS'den aldıkları parayı bu paranın 3 te 1 ini bile başka bir kulüpten alamazlar.

Yorum

A Takıma çıkması başarı olabilir Atınç'ın, Çağlar da 19 yaşında ve 2 senede 40 maç oynamış. Dikkat çekici.

Sonuçta defalarca da izlemişlerdir muhtemelen.
                      Haklısınız bu şekilde bakınca ancak benim tez'im farklı. O bir üst klasmana geçme olayından bahsediyorum ben. Mesela Porto olsa alabilirler derim ancak Almanlar alt ligde oynanan maç sayısından daha çok üst klasmana geçebilmiş olmasına dikkat ederler diye düşünüyorum. Tabii bunu 6 milyon € üzerinden konuşuyorum ben. Ama derseniz ki 3 milyon € gibi bir rakam, o zaman bende alırlar diyebilirim ancak 6 milyon € kesinlikle vereceklerine inanmam.

Zira ben Alman takımlarının 2. liglerden aldığı bir oyuncuya 5 milyon € üzeri para verdikleri hiç oyuncu hatırlayamadım şuan. Belki vardır ve eğer var ise bu kesinlikle üst düzey performans ile olmuştur.ben Çağlar'ı o kategoride görmüyorum hala.

Ayrıca Atınç sadece A takıma çıkmadı, sürede aldı ve özellikle fiziki olarak çok ön plana çıktı. Profesyonelliğe ilk olarak çalışma olarak bakmış olabilir Redbull. Ama eksik yazdığım bir şey var, Atınç'a verilen para sizin dediğiniz gibi bence de çok fazla.
                      Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haklısınız bu şekilde bakınca ancak benim tez'im farklı. O bir üst klasmana geçme olayından bahsediyorum ben. Mesela Porto olsa alabilirler derim ancak Almanlar alt ligde oynanan maç sayısından daha çok üst klasmana geçebilmiş olmasına dikkat ederler diye düşünüyorum. Tabii bunu 6 milyon € üzerinden konuşuyorum ben. Ama derseniz ki 3 milyon € gibi bir rakam, o zaman bende alırlar diyebilirim ancak 6 milyon € kesinlikle vereceklerine inanmam.

Zira ben Alman takımlarının 2. liglerden aldığı bir oyuncuya 5 milyon € üzeri para verdikleri hiç oyuncu hatırlayamadım şuan. Belki vardır ve eğer var ise bu kesinlikle üst düzey performans ile olmuştur.ben Çağlar'ı o kategoride görmüyorum hala.

Ayrıca Atınç sadece A takıma çıkmadı, sürede aldı ve özellikle fiziki olarak çok ön plana çıktı. Profesyonelliğe ilk olarak çalışma olarak bakmış olabilir Redbull. Ama eksik yazdığım bir şey var, Atınç'a verilen para sizin dediğiniz gibi bence de çok fazla.
                        Çağlar'a normal şartlarda en çok 2,5-3 vermeliler dediğiniz gibi. O da yatırım gözüyle yapıp. Ama bazen veriyorlar fazlasını, Türk tercih etmeleri enteresandı sadece Atınç'ta. Zira bizi ülke olarak profesyonel görmediklerine eminim.

Yorum

Çağlar'a normal şartlarda en çok 2,5-3 vermeliler dediğiniz gibi. O da yatırım gözüyle yapıp. Ama bazen veriyorlar fazlasını, Türk tercih etmeleri enteresandı sadece Atınç'ta. Zira bizi ülke olarak profesyonel görmediklerine eminim.
                          Kesinlikle katılıyorum. Bakalım zaman ne gösterecek. Saygılar..
                          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Kara mbodji hee fifa kariyerde Ts kadroya aldım beyler muthiş gelişim gösteriyor gerçektede transfer edilirse muhteşem başarı olur. Şuan şaşırdım gerçektede ilgilenmemize.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

leipzig tribünleri doldurmak icin Türk secti

gladbach menajeri istanbuldaki süperlig as panelinde takip ettiysen bir Türk star alsak stadi büyütmeliyiz demisti

bayern münih mehmet scholl dan beri bu kontenjani doldurmaya calisiyor (altintop, kurt, tasci vs..)

Türk oyuncu almanyada önemli gelir kaynagi
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şampiyonluk için değil, ilk 4 yani Avrupa kupaları için kadro kurup bu hedef doğrultusunda lige başladığımız vakit başarı gelecektir ama Avrupa yı istemem yan cebime koy diyen zihniyetlere reset atmadan bunu sağlamak mümkün değildir. Muhtemelen Türk futbolunu bilmeyen, Trabzon u haritada gösteremeyecek olan yabancı birisiyle yeniden yapılanacağız. Yabancının arkasında durmazsak, lige pozitif giriş yapamazsa piranha gibi saldıracaklar. Destekleyeceksin başka çaren yok ama benim tek derdim, ''desteklemeye değecek, inandırıcı olacak'' birinin gelmesi. Yoksa getir loser hocanın birini, al bunu destekle de... Başımıza nelerin geldiğini son 15 senede defalarca gördük işte, öncesini de yaşı daha büyükler hatırlar...
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Yükleniyor...
                                X