Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya ne transferi beyler. Para pul yok. Yine abuk subuk heriflere bir ton para verilecek. 5-10 hafta sonra lige havlu atınca da o adamlardan kurtulma mücadelesine dönecek iş. Biz genç çok koşan yalnızca çok kaliteli bir kaç yabancı dışında tamamen Trabzon tandanslı bir kadro kuralım bize yeter.

Şampiyonluk hayal. Bizim şimdiden gelecek 3-4 yılın hesabını yapmamız lazım

Yorum

• Erkanin gidisi guzel.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Erkan kadro dışı kalmasi ve yollaniyor olmasi yeni Hocanin Ersun Yanal olmadığı kesin demektir...bence

Hoca neden aciklanmiyor ? Belli ki o Hoca su an bir kulüpte calisiyor...Bosta olan bir Hoca olsa neden aciklanmasin ? Mantiksiz. Sanirim o sürec bekleniyor.

Gidecekler-Kalacaklar belli gibi planlamalar varsa Hoca ztn bellidir.
        Takımın başında Hoca (!) olduğu için açıklanmaması normal bence. İho giibi hoca varken hoca acıklamıyo baskan.
        You Will Never Walk Alone
        Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak cipses tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya ne transferi beyler. Para pul yok. Yine abuk subuk heriflere bir ton para verilecek. 5-10 hafta sonra lige havlu atınca da o adamlardan kurtulma mücadelesine dönecek iş. Biz genç çok koşan yalnızca çok kaliteli bir kaç yabancı dışında tamamen Trabzon tandanslı bir kadro kuralım bize yeter.

Trabzon TANDANSlılar Allah için süper oynuyorlar, bugün bir yumlu biz özer kolay yetişmiyor.
          trabzonspor

Yorum

• ersun yanalin transfer etmek istedigi junuzovic erkan zenginin pozisyonunda oynuyor
            yanal daha ozaman erkanda hata yaptigini anlamisti

herseye fantezi ürünü anlam yüklemeyelim
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak cipses tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya ne transferi beyler. Para pul yok. Yine abuk subuk heriflere bir ton para verilecek. 5-10 hafta sonra lige havlu atınca da o adamlardan kurtulma mücadelesine dönecek iş. Biz genç çok koşan yalnızca çok kaliteli bir kaç yabancı dışında tamamen Trabzon tandanslı bir kadro kuralım bize yeter.

Hocam Trabzonlular güzel oynasın forma onların. Sorun berbat oynamaları. Yoksa nereli olduğuna bakmıyoruz. Trabzonsporlunun alacağı aynı ücrete daha sıkı sıkıya oynayan topçular mevcut.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Erkan ile Ersun un ilgisi oldugunu düşünmüyorum. Aklı basinda hicbir hoca Erkan i o maliyete istemez..Isvec milli takimi hocasinda da gram kadar akıl yok .

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Erkan ile Ersun un ilgisi oldugunu düşünmüyorum. Aklı basinda hicbir hoca Erkan i o maliyete istemez..Isvec milli takimi hocasinda da gram kadar akıl yok .
                  adamin orada erkan ve jimmy durmazdan iyisi yokki oynatsin
                  ibra ve erkan biraktimi yandilar

isvecde gazeteler var, ibra bugün ne yapti köse yazisi var
                  adamlar icin futbol=ibra

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adamin orada erkan ve jimmy durmazdan iyisi yokki oynatsin
                    ibra ve erkan biraktimi yandilar

isvecde gazeteler var, ibra bugün ne yapti köse yazisi var
                    adamlar icin futbol=ibra
                    Hocam milli takim hocalarinin takıntıları var normal bir hoca ile suanki haliyle Erkan hicbir milli takima giremez..Hadi bizde sistem yok verimli olamıyor diyelim son milli macta da hicbir sey yapamadi.Isvec Erkan ve Jimmy e kaldiysa işleri var demektir.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam milli takim hocalarinin takıntıları var normal bir hoca ile suanki haliyle Erkan hicbir milli takima giremez..Hadi bizde sistem yok verimli olamıyor diyelim son milli macta da hicbir sey yapamadi.Isvec Erkan ve Jimmy e kaldiysa işleri var demektir.
                      ibranin oldugu yerde zaten hoca olmaz, kukla vardir
                      serge aurier in blanc icin dediklerini okudunmu
                      sakasina kadro disi kalmamisti

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ibranin oldugu yerde zaten hoca olmaz, kukla vardir
                        serge aurier in blanc icin dediklerini okudunmu
                        sakasina kadro disi kalmamisti
                        Kalite ve egoist bir kişilik yanyana gelince o adama hoca bulmak zor tabi..Okumadim hocam simdi baktim biraz..Allah gonullerine göre versin.Erkan bize uzak olsunda Allaha yakın olsun.

Yorum

• renktaslar Felix Magath yine gündemde

ben sahsen almanyadan taniyorum vfl wolfsburga oynatigi futboluda hatirliyorum sampion olmuslardi Bayern münchene bile bes gol atmislardi ..

Felix Magathi ben halilhodzic gelmeden evel yazmistim cogu Zaman

Felix magathin antroman metotlari inanilmaz derecede diziplinli ve cok agir ..

almanyada cogu oyuncu Felix Magath ile calismak istemiyor antromanlar yüzünden ...benim en begendigim yabanci hocadir suan gündeme gelmesi bana heycan yaratiyor

inanin trabzonsporumuza ilac olur ilac , cok dobra bir insandir halilhodzice benzerligi var bu konuda hayirlisi
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam Trabzonlular güzel oynasın forma onların. Sorun berbat oynamaları. Yoksa nereli olduğuna bakmıyoruz. Trabzonsporlunun alacağı aynı ücrete daha sıkı sıkıya oynayan topçular mevcut.
                            Onlar berbat oynamıyor, herkes, takım berbat oynuyor.

Trabzon tandanslı dediysem Trabzon'da doğup büyüyeni kastetmedim, Onur gibi bu şehirli olmasa da bu şehirli hissedebilecekleri kastettim.

Yani arkadaşlar bence günümüz futbolunda bir Barcelona değilseniz, en fazla 1-2 yıldız oyuncunuz olur.

Geri kalanlar da yetenek olarak birbirine yakındır. Çalışarak, azimle, hırsla ve fırsatla bu futbolcular performans olarak birbirlerini geçer.

Burak'ı düşünün. Başka hiç bir takımda dikiş tutturamadı, bizde kral oldu.

Ya da başka takımlarda iş yapıp diğer takımlarda kaybolan onlarca futbolcu var. Hele bizde sürüyle.

Oynadığın, oynattığın futbola bağlı bu. Takımın uyumuna, takım olmasına bağlı.

Ama bir gönül bağın yoksa, tek amacın kazandığın paraysa o zaman 2-3 maç kazanamadın mı dağılır gidersin.

Trabzon yeni yapılanmaya gitmeli. Trabzon'da oynadığına şükredecek, bunu hayatının en büyük fırsatı olarak görecek, azimli, hırslı, köpek gibi koşan gençlere ihtiyacı var.

3-4 tane de tecrübeli kaliteli yabancıyla 2-3 sene kadroyu bozmadan gidersen şampiyonluğun güçlü adayı olursun.

Yoksa İstanbul takımlarıyla zaten maddi olarak boy ölçüşmen zor. Bir de üstüne onlar kadroyu bozmadan 2-3 transfer yapıyor, sen her sene 15 yeni adam. Zaten tanıdım, alıştım derken bir bakmışsın şampiyonluktan uzaklaşmışsın.

Hırslı, ismi adı sanı duyulmamış, Trabzon şehrini küçük bir şehir olarak görmeyecek adamlar lazım bize.

Leicester İngiltere'yi dağıttı. Kimle dağıttı 24-25 yaşına kadar amatör ligde oynayan Vardy ile dağıttı. Hayatında 1. ligde oynadığı tek takım Leicester.

Başka kimle dağıttı. Fransa ikinci lig takımından gelen Mahrezle dağıttı. Hayatında gördüğü en büyük kulüp Leicester. Ama asıl kimle dağıttı biliyor musunuz.

Vardy 4 Mahrez de 3 senedir Leicesterda.

Leicester geçen sene kaçıncıydı? 14.

Mahrez ve Vardy toplam kaç gol atmıştı? 9. Bu sene 40.

Yani hemen bu oyuncu kötü diyip atmamak lazım.

Oyuncularımızın hiç biri bu ligde oynamayacak düzeyde değil. Hepsi ya geldikleri yerde iyi oynadı veya bizde iyi oynadı da hala bu takımda.

Mühim olan onlardan en üst verimi alacak ortamı yaratmak.

Bunun için de iyi teknik direktör ve biraz iyi oynayıp ertesi sene İstanbula gitmeye çalışmayacak, şehiri seven, gerçek Trabzonlular lazım.

En önemlisi de sabır lazım.

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Seneye hedefimiz olacaksa Mustafa Zeki gibilerden derhal kurtulmak lazım. Mustafa yerine Medjani oynayamaz mıydı ? Adamı sırf Trabzonlu değil diye harcadık yazık gerçekten.
                              4 senedir kolo toure'ler, zambrano'lar Djilobodji'ler havada uçuşuyor ama ne oluyorsa yumlu her sene 1. stoperimiz oluyor. Ben bu işten birşey anlamadım.
                              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Yapmayin arkadaslar.

Felix Magath Turkiye'ye gelip uyum saglayamaz. Turkiye onu kabul etmez, oda Turkleri.

Antremanini tamamlasalar maclarina cikacak halleri kalmaz futbolcularin.

Fulhamdaki oyuncular bile isyan etti, antremanlar yuzunden maca cikacak halimiz kalmiyordu dediler

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X