İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bilmiyor sizın dılli.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerfim frei yi akþam keþke kiralýk.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 sene once cok yazdim alalim bu cocuk cok iyi topcu diye. O zamanlar Fulhamda sans buluyordu Chelsea karsisinda efsane performansi vardi rahat alabilirdik.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan toredende iyi alýp dikine gidiyor.mutsuz su anda keþke giriþim olsa.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 Kasım 2015'de 33 yaşına giren Egemen futbolu bizde bırakmak ister ama faydalı olur mu bilemiyorum.
Sizin saydığınız listeden Serdar Taşçı ve Muhammet Demiri bitirebilirsek bu sezon için tamam olur. Sol bek sorunu için Güray elimizdekilerden daha iyi ama alıncağını sanmıyorum. Eren'i de Rize vermez takımını sırtlayanlardan (bende olsam vermezdim).Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerfim frei yi akşam keşke kiralık."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
SEZON SONU TAKIM PLANLAMASI
Kalacak Yerli Oyuncular
1-Aytaç Kara : (23)
2-Yusuf Erdoğan : (23)
3-Aykut Demir : (26
4-Onur Kıvrak : (28)
5-Okay Yokuşlu : (21)
6-Uğurcan Çakır : (19)
7-Muhammet Beşir : (19)
8-Mustafa Yumlu : (28)
9-Mehmet Ekici : (25)
10-Uğur Demirok : (27)
Kalacak Yabancı Oyuncular
1-Luis Pedro Cavanda : (25)
2-Stephane M'Bia : (29)
3-Marko Marin : (26) Bonservisi alınmalı.
4-Oscar Cardozo : (32) Sezon sonu iyi bir teklif gelir ise satılabilir.
Kesinlikle Gitmesi
Gerekenler
1-Deniz Yılmaz
2-Fatih Atik
3-Soner Aydoğdu
4-Alper Uludağ
5-Musa Nizam
6-İshak Doğan
7-Salih Dursun
8-Douglas
9-Sefa Yılmaz
10-Özer Hurmacı
11-Dame N'Doye
12-Erkan Zengin
13-Estaban
14-Yatabare
15-Zeki Yavru
16-Mustafa Akbaş
Transfer Yapılacak Mevkiler
1-Onur Kıvrak sakatlandığında veye cezalı duruma düştüğünde onu aratmayacak bir yedek kaleci
2-Cavanda'ya alternatif bir sağ bek orada bir rekabet oluşturmak gerek.
3-Aykut Demir'in yanına bir stoper.Uğur ve Yumlu bana göre iyi iki yedek olur.
4-Takımın en sıkıntılı bölgesi sol bek.
5-Marko Marin hariç iyi bir kanat oyuncumuz yok buraya kesinlik adam eksiltip çizgiye inebilen bir kanat oyuncus alınmalı
6-Orta Sahamız da M'Bia ve Mehmet'in yanına Osmanlıspor'da oynanan N'Diaye veya Jaja tarzında bir orta saha.
7-Muhammet Demir alınsa dahi forvet transferi yapılmalı Çünkü Cardozo'nun da gitme ihtimalı var ve Muhammet 1.Santraforumuz olamaz.
8-Alt yapıdan da Muhammet ve Abdülkadir gibi 3-4 tane oyuncuyu as takıma katarsınız ve kadronuz tamamlanır.En son Ahmet Kara tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 03:12.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Yorum
-
Mersinden: Nakoulma
Kayseriden: Deniz Türüc (yedek)
Rizeden: Eren Albayrak
Konyadan: Ömer Ali Sahiner (yedek)
Gaziantepden: M. Demir (yedek)
Antalyadan: Emrah Bassan
Osmanlidan: Ugur Demirok geri dönsün
Kasimpasadan: Oscar Scarione
Bursadan: Dszudszak
Süper Ligden ancak bu futbolcular alinir bence.
Sagda Dszudszak, solda Marin ve önde Kral... Efsane bir üclü olabilir.En son Gümüshaneli61 tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 02:14.
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]8239[/ATTACH]
Alın bal gibi öz evlatSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
Yorum