Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• emre satilmissehirden ayrilmis
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fotomaçta Yunus Emre Sel haber yapmış. Braga'yı komple alıyoruz heralde...
      Yalnız haberde belirtilen oyunculardan sadece Ahmed Hassan iyi onun dışındakiler vasat. Ben de iyi bir takımın en iyi 3-4 elemanın alınması her zaman taraftarıyım uymaları açısından çok iyi olur ama braga dan alınacak 3 adam varsa onlar da rafa Silva, vukcevic ve Ahmed Hassan dır 3 önemli mevkimiz halledilir böylelikle. Ayrıca n'diaye ve visca ile orta saha bana göre halledilmiş olur geriye sol bek (çok iyi olmasına gerek yok eren albayrak yeter) iyi bir geriden oyun kurucu Stoper ile takım tamamlanmış olur. İnşallah olur

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

emre satilmissehirden ayrilmis
        Beşir'in mayası tutmazsa mis gibi 3. forvet. Tek forvet için. Çift için de 4. forvet olur.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Onur
          Cavanda Aykut stoper eren
          Vukcevic
          Visca n'diaye rafa Silva
          Ekici
          Ahmed Hassan

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beşir'in mayası tutmazsa mis gibi 3. forvet. Tek forvet için. Çift için de 4. forvet olur.
            cok agir emre

cardozo bu yasina ragmen yaninda kelebek
            maximiliano romeroyu alsinlar 3. forvet olarak
            3. macini cikardi velez sarsfield de as forvet olarak 17 yasinda, golde atti

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cok agir emre

cardozo bu yasina ragmen yaninda kelebek
              maximiliano romeroyu alsinlar 3. forvet olarak
              3. macini cikardi velez sarsfield de as forvet olarak 17 yasinda, golde atti
              Yani böyle bir durum varken Emre alınmaz tabi. Tabi alabilir miyiz asıl soru bu.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yani böyle bir durum varken Emre alınmaz tabi. Tabi alabilir miyiz asıl soru bu.
                suan 1 milyona rahat verirler

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  YES yazdiysa vardir birseyler herhalde...
                  Yazdı da, sonuna "iddaa edilliyor" ekledi. Bence bişey çıkmaz.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onur
                    Cavanda Aykut stoper eren
                    Vukcevic
                    Visca n'diaye rafa Silva
                    Ekici
                    Ahmed Hassan
                    Abi Vukcevic neyse, Ahmed Hassan beeelki de Rafa Silva'yı nasıl alalım yahu?
                    ¡¡vamos atletico!!

Yorum

• İlk olarak sanlitrabzonum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi Vukcevic neyse, Ahmed Hassan beeelki de Rafa Silva'yı nasıl alalım yahu?
                      Yusuf +cardozo +ndoye+yatabere =12 üstüne koy 3 daha paket halinde 3ünü 15e bağlarız yeter ki Fonseca gelsin o adamları istesin. Şampiyon olacam diyosan almalıyız kardeşim bu yıl isim hakkı loca satışı vb derken paramız varken riske atamayız gelen parayı.

Yorum

• satılacak ve gönderilecek oyunculardan 15 milyon euro bonservis geliri, 15 milyon da maaş tasarrufu kazanabilir miyiz?

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          satılacak ve gönderilecek oyunculardan 15 milyon euro bonservis geliri, 15 milyon da maaş tasarrufu kazanabilir miyiz?
                          Kimlerin gideceğini düşünüyorsun ona göre bir hesap yapabiliriz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            satılacak ve gönderilecek oyunculardan 15 milyon euro bonservis geliri, 15 milyon da maaş tasarrufu kazanabilir miyiz?
                            Maaşlardan zor lakin bonservislerden yaklaşırız o değere. Niye ki?

Yorum

• kim gidebiliyorsa ondan işte. maaş konusunda en önemli oyuncular cardozo ve ndoye. satış konusunda da elimizde yusuf ve cardozo var.

transfer yapmak için yani başka bir sebep yok. bu 30'un üstüne 20 ekleyip, maaşları da kısıtlayıp iyi oyuncular almak zorundayız.

Yorum

• Emre Güral bana sorarsanız ahlaksızlık yapmıştır. Kulüp can derdindeyken paranın peşine düşmek doğru bir davranış değildir. Asgari ücret alıyorsun da sanki çocuklarını bahane ediyorsun.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Çalışıyor...
                                X