Takımın forvet hattında sorun oldugunu cok fazla düşünmüyorum acıkcası. Onlara top taşıyacak kanat oyuncuları problemli ve kanatta iyi oynayan oyuncular olarak değerlendirdiğimde bizde en son yattara ile gökdeniz vardı. Hem seri hemde jeneriklik hareketler yapabilecek tek bir kanat oyuncusu tribünleri doldurmaya yeter. karşı takımada ileri cıkarken iki kez düşünme fırsatı tanır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Takimin %70 i nin gitmesi gerekirken takımı bilmeyen hoca yine hayal kırıklığı olur..Bizde ki en büyük sorun topcularin yetersizliği bu sorunun kökünün kazilmasi gerekiyor..Ersun gelsin nesteri vursun yine aynı senaryolari yasamayalim..Yok kampta görecek yok orda görecek yok burda görecek vs vs..Görecek hicbir sey yok..Halisahaya cagrilmayacak yetenekte ve eli belinde kız gibi oynayan topcularin Trabzonsporda işi yok..
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun takimin yenilenmesi değil neden hala anlamıyoruz.Giden oyuncuların hepsi çöptü gittikleri takımda hepsi yıldızlaştı oyuncularda bir sorun yok.Sistemsizlikde sorun var.
Yorum
-
İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene benim de dikkatimi çekmişti, foruma da yazmıştım 2-3 kere. Bundesliga bir beden büyük geliyor Salif Sane'ye. Çok şey yapmak istiyor ama beceremiyordu, top kayıpları fazlaydı. Stephane Badji'ye benzer özellikte bir oyuncu. Bizim lig için uygundur ama yanına çift yönlü bir ortasaha lazım. Bu sezon birkaç maç stoper oynadığını görmüştüm. Gerekirse o bölgede de kullanılabilir, ayağı düzgün bir futbolcu.
Bir de Havard Nordtveit var. Sözleşmesi bitiyor. 1.5 Milyon Euro civarına bu işi bağlayabiliriz. Bonservissiz olması da avantaj, talibine göre 2 milyon euro maaşa kadar çıkılabilir. Tabi bu oyuncuları alabilmek için sağlam bir teknik direktör lazım. Yeni stadyum ve kulübün hedefleri anlatılırsa gelmez diye bir şey yok. Diğer liglerde kazanamayacağı paralar da işin ekstrası.
Havard Nordtveit West Ham ile anlasti
Asil Gladbach'dan;Mahmoud Dahoud'u almak lazim, ama nerde adam 1-2 yila Ispanya veya Ingiltere'ye gider.
Altyapidan adam nasil yetisir, iste al sana örnek
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHavard Nordtveit West Ham ile anlasti
Asil Gladbach'dan;Mahmoud Dahoud'u almak lazim, ama nerde adam 1-2 yila Ispanya veya Ingiltere'ye gider.
Altyapidan adam nasil yetisir, iste al sana örnek
.Harvard'ı bir ihtimal alabiliriz diye düşünüyordum, 5-6 sene Bundesliga tecrübesi olan diğer oyunculara yönelmek lazım.
Bir de Jack Colback var Newcastle'da. Bu sene küme düşerlerse bir ihtimal alabiliriz. Tam bir görev adamı, oyunu gerektiğinde çift yönlü oynayabilecek kapasitede.
Yorum
-
Yakın zamanda sözleşmesi biten oyuncular üzerine yine bir araştırma yapacağım işten güçten fırsat bulabilirsem şayet"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Ortasahanızda takımı yöneten çift yönlü oyuncularınız olmazsa sistem denilen yapıyı oluşturamazsınız.Beşiktaşta ortasahadan Atiba-Oğuzhan-Sosa üçlüsünü çıkarın Antepspordan bir farkı kalmaz.Kerim Frei yada Q7yi oynatan ortasahadır.
Bonservisi olmayan oyuncular alınmasın demiyorum ama ortasaha üçlüsü için transfer yapılırken para düşünülmemeli.
Nikola Vukcevic = 3.5 milyon Euro
Youssef Bannasser = 3.5 milyon Euro
Lucas Lima = 8 milyon Euro
Alınacak oyuncular farklı olabilir ama alınması planlanan oyuncular kesinlikle çift yönlü,oyun görüşü ve pas kalitesi yüksek oyuncular olmalıdır.Ortasaha üçlüsü kaliteli olan bir takımda tüm oyuncuların performansı 2 katına çıkar.
Örn : Burak Yılmazı şuan ki takımda sağ kanat olarak oynatsan her maç küfür yer ama 2010-2011 sezonunda işleyen sistemde hiç sırıtmadı.
Yorum
-
İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarvard'ı almak bile zorken, Daboud bizi fersah fersah aşar.Harvard'ı bir ihtimal alabiliriz diye düşünüyordum, 5-6 sene Bundesliga tecrübesi olan diğer oyunculara yönelmek lazım.
Bir de Jack Colback var Newcastle'da. Bu sene küme düşerlerse bir ihtimal alabiliriz. Tam bir görev adamı, oyunu gerektiğinde çift yönlü oynayabilecek kapasitede.
Yorum
-
DORTMUND'DA OYUNCU MAAŞLARI!
Marco Reus: 2.1 milyon Euro
Roman Weidenfeller: 1.3 milyon Euro
Lukasz Piszczek: 1.1 milyon Euro
Neven Subotic: 1.1 milyon Euro
Mats Hummels: 1.6 milyon Euro
Sokratis Papastathopoulos: 1.3 milyon Euro
Sebastian Kehl: 1.6 milyon Euro
Sven Bender: 1.3 milyon Euro
Henrikh Mkhitaryan: 1.7 milyon Euro
Shinji Kagawa: 1.6 milyon Euro
Pierre Aubameyang: 1.6 milyon Euro
İlkay Göndoğan: 750 bin Euro
Adrian Ramos: 1.4 milyon Euro
Matthias Ginter: 1.3 milyon Euro
En fazla alan Reus o da 2.1 milyon euro. Almanya'da vergi çok yüksek olduğu için adamın elinde kalan para sadece 1.2 milyon euro.
Bi de bizim piyasaya bak...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDORTMUND'DA OYUNCU MAAŞLARI!
Marco Reus: 2.1 milyon Euro
Roman Weidenfeller: 1.3 milyon Euro
Lukasz Piszczek: 1.1 milyon Euro
Neven Subotic: 1.1 milyon Euro
Mats Hummels: 1.6 milyon Euro
Sokratis Papastathopoulos: 1.3 milyon Euro
Sebastian Kehl: 1.6 milyon Euro
Sven Bender: 1.3 milyon Euro
Henrikh Mkhitaryan: 1.7 milyon Euro
Shinji Kagawa: 1.6 milyon Euro
Pierre Aubameyang: 1.6 milyon Euro
İlkay Göndoğan: 750 bin Euro
Adrian Ramos: 1.4 milyon Euro
Matthias Ginter: 1.3 milyon Euro
En fazla alan Reus o da 2.1 milyon euro. Almanya'da vergi çok yüksek olduğu için adamın elinde kalan para sadece 1.2 milyon euro.
Bi de bizim piyasaya bak...
Yorum
-
İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen buna gercekten inandinmi ? nerden buldun bu verileri , hayatimda gördügüm en komik tablo .
Ve rakamlar gerçek.
Yorum
-
İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen buna gercekten inandinmi ? nerden buldun bu verileri , hayatimda gördügüm en komik tablo .
dortmundun bütün oyunculari perfotmansa dayali maas aliyor
ama rakamlar kesinlikle nettir
reus un brüt 8 milyon avroluk kontrati var
gecen sene gibi kötü bir yilda yarisini anca almistir, vergilerdende sonra 2,1 milyon olabilir
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFanatik gazetesi..
Ve rakamlar gerçek.En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.04.2016, 18:10."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
fanatikse inanasim kalmadi
Yorum
Yorum