Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o takılmamış aklıma.bütün yaptıklarını süzgeçten geçirmeye çalışıyorum. o atmosferde öyle söylemiş olabilir ama rakibi küçümseyen hareketler içinde değildi. negatifleri biriktirirken pozitif özelliklerine de kayıtsız kalmıyorum.
    İkiyüzlünün teki bence, milleti de bu şekilde kandırıyor.
    o açıklamaları yaparken göstermişti gerçek yüzünü, melek yüzlü şeytan.
    kazanmak için her türlü çirkefliği yapar, malum sezonda dışarıda sakatlanıp içeriye yuvarlanıp zaman çalma çabaları da hala aklımda...
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• uefa youth league sampiyonu chelsea oldu biraz önce
      psg yi 2-1 yendiler

özellikle psg nin ikone si süper top oynadi
      chelsea altyapidada otobüs taktiginlen oynuyor...
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Su an ki kadro bir kara delik gibi, herseyi icine cekip yok eder. O yüzden oyuncu kadrosu, hoca, yardimcilari hepsi komple degismesi lazim, yoksa kimi getirirsen getir, bu karadelik bunlari icine cekip yine yok eder.
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İnşallah T.Direktör bellidir.Yoksa gelecek senede heba olur ve daha da kolay kolay toplayamayız.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Belli olmasi yeterli değil, kesinlikle açiklanmali gelecek sezonun teknik direktörü..
            Biktik artik bi icraat gösterin ya, yeni değilsiniz artik kaç ay geçti..
            Takim dipte..

Yorum

• kalede onur, esteban; sağ bekte cavanda, bosi; ortasaha için de ekici, aytaç, okaydan biri formayı alırsa 8 isim kaliyor 11 i tamamlamak için.

kulübeye falan adam alınmasın artık. alınacak adam direk ilk 11 için alınsın. alternatifini bir şekilde oluşturursun. zaten sistem oturtulursa, büyük sakatlıklar da yaşanmazsa sezon 15-16 oyuncuyla geçiriliyor. biz bu 8 transferde nokta atışı yapmalıyız. hata yapma lüksümüz yok artık...

----------------------------onur(esteban-yavuz)-----------

cavanda(bosi)-----xxx(akakpo)-----xxx(uğur)------xxx(bosi)

---------ekici(aytaç-ramazan)------xxx(batuhan)---

xxx(savaş)--------------xxx(a.parmak)--------------xxx(güray)

-------------------------------xxx(mami-beşir)-------------------
              En son EROS87 tarafından düzenlendi; 18.04.2016, 22:16.

Yorum

• Çok çok acil takıma futboldan anlayan, adam yönetimi yüksek, disiplinli ve özgüvenli bir hoca lazım Simeone tarzı.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Zenit'li danny kariyerinde 3.kez çapraz bağlarını yırtarak 8 ay sahalardan uzak kaldı.
                  Çok kişi istiyordu bu arkadaşı sakatlık sorunu varmis

Yorum

• yaşlı yetersiz taktiğe uygun olmayan adamları alıp mra'ya vahid'e sallamak da doğru değildi.adamların oyun anlayışları belli, taktik disiplin, oyun direnci kazandırmaya çalışıyorlar takıma. fener gibi kadroları olsa kızarsın falan ama onların hocalarına da bakıyorsun üç önlibero ile oynamaya çalışıyor. bazı şeyleri hoca seçerken konuşacağız.seçtikten sonra adama hücum oynat, çift forvet oyna denmez. adamın oyun anlayışı bellidir.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok çok acil takıma futboldan anlayan, adam yönetimi yüksek, disiplinli ve özgüvenli bir hoca lazım Simeone tarzı.
                      Aynen. Hoca iyi olursa su an dökülen adamlar bile işimize yarayabilir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu saatten sonra Erkan, Özer, Marin ve Uzun 1 dk bile sure almamalilar. Savas, Besir ve Yazici gibi adamlar oynamali.

Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Kurban Berdyev, Lucien Favre, Rudi Garcia, Andre Vilas Boas, Ersun Yanal biriyle şimdiden anlaşmamız lazım

Şu forum üyeleri içinde 2-0 yenikken ofansif orta saha çıkarıp ön libero oyuna alan Cardozo'yu oyuna dahi almayan berbat giden oyunda yeni yeni forma şansı bulmaya başlayan oyuncuları oynatan bir üye bulunmaz

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu saatten sonra Erkan, Özer, Marin ve Uzun 1 dk bile sure almamalilar. Savas, Besir ve Yazici gibi adamlar oynamali.

yine ne yaptın ne ettin "uzun"u sıkıştırdın araya adamı istese de oynatmıyorlar zaten. bu maç için iyi ısınamadı diye kızmadın inşallah
                            There is no spoon...

Yorum

• erkan zengini en cok destekleyen bendim burada sanirim

son milli macini izledim bize karsi büyük bir sifirdi

bügünkü maci canli izledim erkan yokmu diye baktim ilk yari oynamis Ismini hic duymadim bile marini yazmiyorum rezalet

marin erkan okay Güray Özer Mustafa sefa fatih salih .. bu dokuz oyuncu kesinlikle gitmeli yoksa huzur bulamicaz
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kurban Berdyev, Lucien Favre, Rudi Garcia, Andre Vilas Boas, Ersun Yanal biriyle şimdiden anlaşmamız lazım

Şu forum üyeleri içinde 2-0 yenikken ofansif orta saha çıkarıp ön libero oyuna alan Cardozo'yu oyuna dahi almayan berbat giden oyunda yeni yeni forma şansı bulmaya başlayan oyuncuları oynatan bir üye bulunmaz
                                maça 4, 5 tane rakibe baskı yapamayan oyuncu ile çıkarsan tabi o hamleyi yapmak zorunda kalırsın. skora göre değil oyuna göre değişiklik yapacak hoca lazım. ben fatih terim'in gerideyken hüseyin cimşir'i sokup maç çevirdiğini de bilirim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X