Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatihin fethettigi...kanuninin dogdugu sehre yakisir....

Osmanlinin atak valisi yavuz...

Ndiaye...
    .....
    Baskan sessiz giden yol alir dediydide inanmadiydik..
    "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
    --------------------------Novalis--------------
    ------------

Yorum

• Öncelikle 15 sayfa oncesinden burayi okuyorum. Eren konusu cok gereksiz direk okumayip gectim. Cunku Muhammet Demir alinmis, Daha forvet alinmayacagi icin konusmak gereksiz. Baskan i tebrik ediyorum devre arasi transferleri dedigin boyle olur. Artik top Hoca da yani.

SM-G850F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yani usta önce bosi yi getirdi sonra oylamaya mı sundu
        Aynen öyle,en azından ben öyle düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ne yapıp edip cavanda yı sezon sonuna kadar takımda tutmamız lazım .. euro 2016 da belcika milli takımıyla parlayacak .. onun gibi sag bek hemen dikkat ceker .. ona söz verilip avrpa şam dan sonra satılmalı en kötü .. piyasa yapar ve en kötü 10 milyon a bile okuturuz
          Milli takıma alınacağı bile şüpheli, ne parlamasından bahsediyorsunuz. Bence talibi varsa o da hemen satılsın.

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gelen gidenler göz önüne alındığında maaş bütçesi nasıl değişti acaba? Bir arkadaş tablo paylaşıyordu sürekli.1 şubat'ta o tabloya bakmak lazım bir daha
            Tahminimce yıllık 600 bin euro artimiz oldu bu takasdan yaniliyorsam arkadaslar duzeltebilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Güray Vural bu sezon Akhisar'ın en fazla kilit pas atan (20) ve en fazla isabetli orta yapan oyuncusuydu(30).

-Opta
              .

Yorum

• İlk olarak dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bosi saga cavanda sola mi gececek acaba? Guray da kanatlarin birine. Fena durmadi aslinda

Normalde her futbolcu kendi mevkisinde oynasın maceraya gerek yok diye düşünürüm ama Bosingwa'yı M'Bia'nın yerine koysan ayrı stopere koysan ayrı güzel oynuyor mübarek.

Yorum

• a spor da giray bulak bizi yorumluyor .. cok gıcık oluyorum bu adama .. ts camiasına yakışmayan ve başarısızlık abidesi bir adam .. janko ları unutmadık daha

Yorum

• İlk olarak dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bosi saga cavanda sola mi gececek acaba? Guray da kanatlarin birine. Fena durmadi aslinda

sezona çok iyi başlayan cavandaya ne olduysa gs maçının son bölümlerinde sol beke geçtikten sonra oldu. ben de hami hocanın bazı maçlarda gürayı sağ kanatta deneyeceğini düşünüyorum.

Yorum

• Bosingwa'nin stoperde oynatılacagini düşünüyorum..

HTC One 801e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• gelen-gidenlerden maaş tablosu nasıl oldu acaba ve mbia satışından dolayı bonservis konusunda da artı pozisyondayız.inşallah satışlar devam eder.her kuruşa ihtiyaç var öyle gözüküyor.Ah bir de deniz,sefa,atik,douglas gibi gereksizlerden kurtulup medjani ve ndiaye yi alabilsek sağlam temizlik yapıp üstüne bir de kara geçemiş oluruz.
                        Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• Bir transfer daha yapılabilir son ana kadar beklemek lazım..

HTC One 801e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ben de cavanda nin sagda oynamasi taraftariyim ama bosi de orayi fena isletiyodu. Cok zor secim olacak. Cavanda aklini basina alirsa ikisinden de vazgecemeyecez. Muhtemelen biri bi tarafa kayacak. Hayirlisi olsun

Yorum

• 6 aydır ayağına top denen ş bosingwadan ne beklersiniz bu nasıl bir transferdir????
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bosi için de hayırlı olsun dedik Güray için de bir kaç gün önce tekrardan takımımıza hayırlı olsun
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X