Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• okay yanında karikatür gibi kalır. alsak da düzgün bir dlp performansı görsek.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

okay yanında karikatür gibi kalır. alsak da düzgün bir dlp performansı görsek.
      Yanına da ayağı düzgün Germen ya da siyahi sert bir orta saha öne de böyle oynayan bi Mehmet. Mehmet iki maçtır çok doğru oynuyor çok beğeniyorum az daha kilit pas olayını geliştirse tamamdır.

Bu arada dediğim oyuncuya baktın mı?
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yanına da ayağı düzgün Germen ya da siyahi sert bir orta saha öne de böyle oynayan bi Mehmet. Mehmet iki maçtır çok doğru oynuyor çok beğeniyorum az daha kilit pas olayını geliştirse tamamdır.

Bu arada dediğim oyuncuya baktın mı?
        ben 4 4 2'ye taktım bu aralar. oyun kuruyor zaten.önünü kapatmaya gerek yok.

izledim, acemi daha. ayrıca ingiliz vatandaşlığı varmış, türkiye'ye yolu düşmez heralde.

Yorum

• Nikola Vukcevic+Saleh Gomaa
          Nikola Vukcevic+Youssef Bennasser

Saleh Gomaa ve Youssef Bennasser topu ileriye taşıma ve pas organizasyonlarında lider olabilecek tarzda adamlar oyuncular ikisinden birisi alınabilir.Vukcevic ise gelecek sezon kesinlikle trabzonsporda olmalı.

Yorum

• Ben o kadar kötümser bakmıyorum. İyi bir hoca, iyi bir sistemle bu takım bile iş yapabilir. Ne bir hocamız ne de bir sistemimiz var.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Erdal Hoş: "1-1.5 milyon euroluk bir sınır koyulacakmış." bonservis için.
              Ersun yanal için bilgim yok , büyük bir ihtimal de öyle bir şey yok dedi.
              yakın geçmişinde iyi işler yapmış hırslı genç bir yabancı hoca olacak dedi.

Allah şükür ya Rabbi.
              En son Murathan tarafından düzenlendi; 10.04.2016, 22:38.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Erdal Hoş: "1-1.5 milyon euroluk bir sınır koyulacakmış." bonservis için.
                Ersun yanal için bilgim yok , büyük bir ihtimal de öyle bir şey yok dedi.
                yakın geçmişinde iyi işler yapmış hırslı genç bir yabancı hoca olacak dedi.

Allah şükür ya Rabbi.
                Bonservis için mi maaş için mi? İmkansız bu sınır, Doğu Avrupa'dan bu fiyatlara alırsın ama Güney Amerika'dan alamazsın.
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bonservis için mi maaş için mi? İmkansız bu sınır, Doğu Avrupa'dan bu fiyatlara alırsın ama Güney Amerika'dan alamazsın.
                  bonservis için.
                  hem boşta hem de genç futbolculara yönelinecek deniliyor, nasıl olacak ben de anlamadım açıkçası.

Yorum

• 1.5 milyon hayal. yine vasat oyuncular dolar. yeterince araştırmışsan bulabilirsin ama en azından üç dört oyuncu yüksek profilli olmalı. iyi ve genç oyuncu niye boşa çıksın? bazı mevkiler sıradanlık kaldırmıyor, zaman veremiyorsun.

Yorum

• Vizyon balonu patlar scout filanda hikaye olucak cok net gene muhammet gibi turkiye den gereksiz abuk subuk adamlara dokecez parayi bu senenin kopyasini seneye de yasayacagiz baksaniza scout ekibimiz izledikleri adamlari hamiye iletiyorlarmis

Yorum

• Süper Lig'den bir tane bile oyuncu alınmamalı. Yeterince boş beleş topçu var zaten.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1.5 milyon hayal. yine vasat oyuncular dolar. yeterince araştırmışsan bulabilirsin ama en azından üç dört oyuncu yüksek profilli olmalı. iyi ve genç oyuncu niye boşa çıksın? bazı mevkiler sıradanlık kaldırmıyor, zaman veremiyorsun.

aslında çok basit sezon başında newcastle leicester city'e biz wijnaldum, mitrovic, thauvin'i biz aldık ama siz bize okozaki, kante, fuchs'u verin deseydi leicester ooo keriz bulduk kaçırmayalım derdi ama leicester şampiyon oluyor newcastle kümeye düşüyor istisna diyebilirsiniz Celta Vigo, Hertha, Nice gibi birçok örneği var elbet seyirci çekecek transfer yapılacak başkanda istiyor

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vizyon balonu patlar scout filanda hikaye olucak cok net gene muhammet gibi turkiye den gereksiz abuk subuk adamlara dokecez parayi bu senenin kopyasini seneye de yasayacagiz baksaniza scout ekibimiz izledikleri adamlari hamiye iletiyorlarmis
                            hakikaten hamiye niye iletiyorlar o mu seçecek içlerinden o zaman seneye de o var takımın başında Allahım sabır.
                            seneye hami kalırsa takımın başında usta kendini bitirir bu hamle ile 50.yılda(2017-2018) şampiyonluğu geçtim kafaya oynamak bile hayal olur.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aslında çok basit sezon başında newcastle leicester city'e biz wijnaldum, mitrovic, thauvin'i biz aldık ama siz bize okozaki, kante, fuchs'u verin deseydi leicester ooo keriz bulduk kaçırmayalım derdi ama leicester şampiyon oluyor newcastle kümeye düşüyor istisna diyebilirsiniz Celta Vigo, Hertha, Nice gibi birçok örneği var elbet seyirci çekecek transfer yapılacak başkanda istiyor
                              kante 9 milyon euro, okazaki 10 milyon euro'ya alındı. elde küme düşmemeye oynayan ama uzun süredir bir arada oturmuş bir iskelet vardı. üstüne 50 milyon euroluk transfer yapıldı. bizim lige uyarlasak bir 25 milyon euro lazım. bizde iskelet de yok. tamamen güveni kaybolmuş yıpranmış oyuncular var.
                              En son artvints tarafından düzenlendi; 11.04.2016, 00:05.

Yorum

• Transfer konusunda yorum yapabilmek için en azından temmuz ayının beklenmesi lazım ancak bu denilenler doğru ise başkanın bu hayal dünyasından bir an önce çıkması lazım.1-1,5 milyon euro ile transfer yaparsın ama şampiyonluğa oynayacak kadro kuramazsın.Kurarım ve oynarım düşüncesi romantizimden öteye geçmez ne yazık ki.Umarım bu söylenenler gerçek değildir.
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Yükleniyor...
                                X