okay yanında karikatür gibi kalır. alsak da düzgün bir dlp performansı görsek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
okay yanında karikatür gibi kalır. alsak da düzgün bir dlp performansı görsek.
Bu arada dediğim oyuncuya baktın mı?"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanına da ayağı düzgün Germen ya da siyahi sert bir orta saha öne de böyle oynayan bi Mehmet. Mehmet iki maçtır çok doğru oynuyor çok beğeniyorum az daha kilit pas olayını geliştirse tamamdır.
Bu arada dediğim oyuncuya baktın mı?
izledim, acemi daha. ayrıca ingiliz vatandaşlığı varmış, türkiye'ye yolu düşmez heralde.
Yorum
-
Erdal Hoş: "1-1.5 milyon euroluk bir sınır koyulacakmış." bonservis için.
Ersun yanal için bilgim yok , büyük bir ihtimal de öyle bir şey yok dedi.
yakın geçmişinde iyi işler yapmış hırslı genç bir yabancı hoca olacak dedi.
Allah şükür ya Rabbi.En son Murathan tarafından düzenlendi; 10.04.2016, 22:38.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal Hoş: "1-1.5 milyon euroluk bir sınır koyulacakmış." bonservis için.
Ersun yanal için bilgim yok , büyük bir ihtimal de öyle bir şey yok dedi.
yakın geçmişinde iyi işler yapmış hırslı genç bir yabancı hoca olacak dedi.
Allah şükür ya Rabbi.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBonservis için mi maaş için mi? İmkansız bu sınır, Doğu Avrupa'dan bu fiyatlara alırsın ama Güney Amerika'dan alamazsın.
hem boşta hem de genç futbolculara yönelinecek deniliyor, nasıl olacak ben de anlamadım açıkçası.
Yorum
-
Vizyon balonu patlar scout filanda hikaye olucak cok net gene muhammet gibi turkiye den gereksiz abuk subuk adamlara dokecez parayi bu senenin kopyasini seneye de yasayacagiz baksaniza scout ekibimiz izledikleri adamlari hamiye iletiyorlarmis
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.5 milyon hayal. yine vasat oyuncular dolar. yeterince araştırmışsan bulabilirsin ama en azından üç dört oyuncu yüksek profilli olmalı. iyi ve genç oyuncu niye boşa çıksın? bazı mevkiler sıradanlık kaldırmıyor, zaman veremiyorsun.
aslında çok basit sezon başında newcastle leicester city'e biz wijnaldum, mitrovic, thauvin'i biz aldık ama siz bize okozaki, kante, fuchs'u verin deseydi leicester ooo keriz bulduk kaçırmayalım derdi ama leicester şampiyon oluyor newcastle kümeye düşüyor istisna diyebilirsiniz Celta Vigo, Hertha, Nice gibi birçok örneği var elbet seyirci çekecek transfer yapılacak başkanda istiyor
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVizyon balonu patlar scout filanda hikaye olucak cok net gene muhammet gibi turkiye den gereksiz abuk subuk adamlara dokecez parayi bu senenin kopyasini seneye de yasayacagiz baksaniza scout ekibimiz izledikleri adamlari hamiye iletiyorlarmis
seneye hami kalırsa takımın başında usta kendini bitirir bu hamle ile 50.yılda(2017-2018) şampiyonluğu geçtim kafaya oynamak bile hayal olur.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında çok basit sezon başında newcastle leicester city'e biz wijnaldum, mitrovic, thauvin'i biz aldık ama siz bize okozaki, kante, fuchs'u verin deseydi leicester ooo keriz bulduk kaçırmayalım derdi ama leicester şampiyon oluyor newcastle kümeye düşüyor istisna diyebilirsiniz Celta Vigo, Hertha, Nice gibi birçok örneği var elbet seyirci çekecek transfer yapılacak başkanda istiyorEn son artvints tarafından düzenlendi; 11.04.2016, 00:05.
Yorum
-
Transfer konusunda yorum yapabilmek için en azından temmuz ayının beklenmesi lazım ancak bu denilenler doğru ise başkanın bu hayal dünyasından bir an önce çıkması lazım.1-1,5 milyon euro ile transfer yaparsın ama şampiyonluğa oynayacak kadro kuramazsın.Kurarım ve oynarım düşüncesi romantizimden öteye geçmez ne yazık ki.Umarım bu söylenenler gerçek değildir.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
Yorum