oyuncuların gelişim kaydettiğini unutmayalım. bu oyuncular oturmuş takımlarda, düzgün sistemlerde oynayıp gelişim kaydediyor oyunu öğreniyorlar.hepsi doğuştan hazır olmuyor. takımın kendi içinde dinamikleri olur. takımda bir kaç tane tam anlamıyla hazır yüksek profilli oyuncu olması lazım adı trabzonspor ise. scout ekibinin getirdiği her oyuncu tutmayacak.1 milyon bandında genç oyuncu yeterince test edilmemiş bir oyuncudur. bazıları başarılı olur, bazıları olmaz. zaten yetenekli oyuncuların çoğu erken yaşta büyük takım deneyimi yaşayıp başarısız olabiliyorlar. bazılarının meleke kazanması, forma girmesi, güven kazanması gerekiyor. siyah beyaz kadar net olmuyor işler.
genel olarak usta'nın oluşturuğu atmosfer ve bakış açısı başarıyı garanti ediyor bana göre. bütçeye göre hareket edilmeli, bunun tartışması olmaz ama bir kaç kritik mevkide acaba demek istemiyorum.
genel olarak usta'nın oluşturuğu atmosfer ve bakış açısı başarıyı garanti ediyor bana göre. bütçeye göre hareket edilmeli, bunun tartışması olmaz ama bir kaç kritik mevkide acaba demek istemiyorum.
Yorum