Kaminski Polonya'nın Euro 2016 kadrosuna girerse ( şu ana kadar o yönde bi işaret yok) okey, girmezse gerek yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sanmam. Yetenekli adam ama salon futbolcusu bence.
Bordo mavili formayı da giydiği futsal maçı.
İlk olarak Şener61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOmar abdulrahman haberleri doğrumu??
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanmam. Yetenekli adam ama salon futbolcusu bence.
Bordo mavili formayı da giydiği futsal maçı.
Yorum
-
Norveç'te lillestroem takımında Fred friday diye 20 yaşında bir forvet boyu. Boyu 187 ve çok atletik biri. Gecen sezon 11 golü vardı bu sezon 4 macta 4 gol atmış. Videolardan tam bizim ligde başarılı olacak bir oyuncuya benziyor. Maliyeti de fazla olmaz. Pione sisto için cok geç kaldık ve friday onun gibi bir potansiyele sahip birine benziyor. Wyscoutu olan bi incelesin.
Gesendet von iPhone mit TapatalkEn son Alika87 tarafından düzenlendi; 09.04.2016, 23:50.
Yorum
-
İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHollanda U19 - Groningen oyuncusu Ozan Kökcü için teklif yapmışız. Babası twitter'dan teklifi paylaşmış.
Duyum gibi bişi sanırım buda, en azından oyalar biraz.
Sent from my iPhone using TapatalkMustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleScout ekibi izleyip onay verdiyse gelsin yok babasının menajerlik oyunlarıysa hiç gerek yok. Yazın es-es almadı çocuğu oraya kadar çağırıp. https://mobile.twitter.com/halis_kok...882432/photo/1
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleScout ekibi izleyip onay verdiyse gelsin yok babasının menajerlik oyunlarıysa hiç gerek yok. Yazın es-es almadı çocuğu oraya kadar çağırıp. https://mobile.twitter.com/halis_kok...882432/photo/1
halis kokcu â€@halis_kokcu 4 dk.4 dakika önce
@kalitvintsev Eskisehirspor'un begenmedigi deyil kardesim transfer bedelini madii kirizden dolayi odeyemedigi OYUNCU!!
@kalitvintsev insallah kemence ile ugurlayacaz Ozan'i hollanda dan ve kulube faydali olacak
Yorum
-
- Hayri Öztürk â€@ozturk_hayri 4 sa.4 saat önce
@zagortenay76 Deniz Yılmaz' ın gönderilmesinde Scout ekibinin etkisi oldumu Sn.Başkanım?
Yorum
-
[MENTION=11367]Burak[/MENTION] hocam sen gazeteci adamsın, inandın mı bu lafına? Ben inanmadım, neden dersen, geçmiş tweetlerine baktığım zaman(Eylül-Ekim vs.) adam eskişehirin yabancı transferlerini eleştiriyor bunları aldınız bizim çocuğu almadınız tarzında. Yani kendide biliyor olayın maddi imkanla alâkalı olmadığını. eskişehir yönetimine edilen küfürleri falan rtlemiş. Kısacası bu adamı hiç gözüm tutmadı, umarım ben yanılırım.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=11367]Burak[/MENTION] hocam sen gazeteci adamsın, inandın mı bu lafına? Ben inanmadım, neden dersen, geçmiş tweetlerine baktığım zaman(Eylül-Ekim vs.) adam eskişehirin yabancı transferlerini eleştiriyor bunları aldınız bizim çocuğu almadınız tarzında. Yani kendide biliyor olayın maddi imkanla alâkalı olmadığını. eskişehir yönetimine edilen küfürleri falan rtlemiş. Kısacası bu adamı hiç gözüm tutmadı, umarım ben yanılırım.
Yorum
-
Ben Twitterda özelden konuştum Adamla . Scout ekibi izlemiş oğlunu. Ve kulübü her yıl 33.000 euro dan olmak üzere 5 sene ödeme istemiş. Ve sonraki satıştan yüzde 10 istemiş. Görüşmeler olumlu ilerliyormuş.İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleScout ekibi izleyip onay verdiyse gelsin yok babasının menajerlik oyunlarıysa hiç gerek yok. Yazın es-es almadı çocuğu oraya kadar çağırıp. https://mobile.twitter.com/halis_kok...882432/photo/1
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrica cocugun profesyonel sözlesmesi bile yok, yani bonservis ödemeye bile gerekmezdi, sadece ufak bir egitim miktari. Olay bence cok basit, gecen sene Eskisehir cocugu denemeye aldi ve begenmeyerek geri göndermis. Simdi parayi bahane olarak öne sürüyor, cocugunu piyasada tutmak icin. Hic inandirici gelmedi bana.
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Twitterda özelden konuştum Adamla . Scout ekibi izlemiş oğlunu. Ve kulübü her yıl 33.000 euro dan olmak üzere 5 sene ödeme istemiş. Ve sonraki satıştan yüzde 10 istemiş. Görüşmeler olumlu ilerliyormuş.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Yorum
-
Konuşma bu şekilde..İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleScout ekibi izleyip beğendiyse problem yok gelsin bu tarz transferleri hepimiz isteriz zaten direk a takımda olamaz, ilk önce 1461'de oynar. Ama babasının önermesiyle iş yapılıyorsa çok yanlış.
Scout ekibi beğendiyse problem yok. Ancak bedeli çok fazla gibi. Bu yaşta çocuğa 550-600 bin tl artı yüzde 10 sonraki satış bonservis bedeli mi verecekmişiz, ilginç.Ekli dosyalar
Yorum
-
Yorum
Yorum