İlk olarak CasTo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son yattarahayranı tarafından düzenlendi; 02.01.2016, 14:52.
-
İlk olarak Nevzat KAĞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLawal isteyenler biliyorlar mı.
Alkol sorunu var.
Lawal en kotu yedek bekler
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
bana öyle geliyor ki forvet alamaycağız çünkü
eren vermezler boşa kendimizi kandırmayalım muhammet demiri ancak para ile verirler bize ondan biraz umutluyum
bakalım sol beke kim olacak bence şu an yedek transfer yapmayı planlıyorlar çünkü asıl topçular seneye gelecek hoca ile alınacak
Yorum
-
İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Muhammed Demir'i alırız.
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk çok enteresan birisin yakın kardeşlere karşı bi önyargı var sende oysa ki tam tersi
Senin hami n ermeni transfer ederken
Yakın onlar tarafından ırkçı ilan edildi
öyle birsey yapani gercekten isvicrede yasatacaklarina inaniyormusunuz
masallari birakalim
jimmy de yanilmis olabilirim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
lucescu'ya genç yetenekli yerli iskelet vermek gerekiyor. piyasadaki oyuncular belli zaten.trabzonlu olanların üzerine iskelet kursak taşırlar bizi.yabancıları lucescu seçer. bjk cenk, ersan, ismail, veli, necip, oğuzhan, gökhan, olcay'ın üzerine iskelet kurdu.çoğu başta tartışılan isimlerdi.ama zamanla kaynaştılar ve iyi takım oldular.maliyetleri düşük olduğu için takıma zarar vermedi.
serdar taşçı, muhammet demir, eren albayrak, samed yeşil, bilal başacıkoğlu, orkan çınar, irfan can alınabilecek isimler.bu oyuncuların çoğu çok genç ve yetenekli isimler.bazıları da direk katkı verirler. elde temiz bir kadro olur altyapıdan katılanlar ve kadrodaki işe yarar yerlilerle birlikte.
bu yarım dönemde bunun kurgusu yapılabilir.
onur, uğurcan, serdar taşçı, aykut demir, yusuf erdoğan, eran albayrak, okay yokuşlu, aytaç kara, mehmet ekici, bilal başacıkoğlu, orkan çınar, muhammet demir, muhammet beşir, abdülkadir ömürEn son artvints tarafından düzenlendi; 02.01.2016, 15:28.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelucescu'ya genç yetenekli yerli iskelet vermek gerekiyor. piyasadaki oyuncular belli zaten.trabzonlu olanların üzerine iskelet kursak taşırlar bizi.yabancıları lucescu seçer. bjk cenk, ersan, ismail, veli, necip, oğuzhan, gökhan, olcay'ın üzerine iskelet kurdu.çoğu başta tartışılan isimlerdi.ama zamanla kaynaştılar ve iyi takım oldular.maliyetleri düşük olduğu için takıma zarar vermedi.
serdar taşçı, muhammet demir, eren albayrak, samed yeşil, bilal başakçıoğlu, orkan çınar, irfan can alınabilecek isimler.bu oyuncuların çoğu çok genç ve yetenekli isimler.bazıları da direk katkı verirler. elde temiz bir kadro olur altyapıdan katılanlar ve kadrodaki işe yarar yerlilerle birlikte.
bu yarım dönemde bunun kurgusu yapılabilir.
onur, uğurcan, serdar taşçı, aykut demir, yusuf erdoğan, eran albayrak, okay yokuşlu, aytaç kara, mehmet ekici, bilal başakçıoğlu, orkan çınar, muhammet demir, muhammet beşir, abdülkadir ömür
Yabancılar ince elenip seçilirse devamlılığı olabilecek bir kadro olur..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiİyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu güzel işte. Bunun üstüne kurulacak kaliteli bir kadro.
Yabancılar ince elenip seçilirse devamlılığı olabilecek bir kadro olur..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağbek var mı türk? aklıma gelmedi benim.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağbek var mı türk? aklıma gelmedi benim.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiİyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
Yerli genç oyuncu konusunda öncelik bence Almanya-Hollanda olmalı.Ligimizde kime talip olsak fiyatı uçuk olur.
Avrupadanda yerli alırken küçük miktarların da hesabı yapılmamalı.oğuzhan,yunus,hakan vs.transfer süreçlerinde yaşananlar gibi.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağbek var mı türk? aklıma gelmedi benim.
Kaan Ayhan (sağ bek oynadı Schalke'de belli bir süre )
Emre can var ( ts forması da giydi Samet le beraber gelsinler işte) bizi aşar ama
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Samet Yeşil kiralık olarak gelebilir.Eren Albayrak sözleşmesi bittiği için gelebilir.
Orkan Çınar ve İrfanCan ikilisi için toplamda maks. 2 milyon euro gözden çıkarılabilir daha fazlası olmaz.Süper Ligde 3-4 maçta iyi oynadılar diye yerli oyunculara astronomik rakamlar verilmez.Kulüp başkanlarına bakacak olursak bu transferlerin olabilirliği çok düşük.
Serdar Taşçı transferi zor bir transfer ama transfer edilebilirse aykutla müthiş ikili olurlar.
Bilal Başakçıoğlu sezon başında 3.5 milyona feyenoorda transfer olmuş.Potansiyeli yüksek bir oyuncu 4 milyon falan isterler alacağımızı sanmıyorum.
Muhammet Demirin transferinin biteceğine inanıyorum.Gelirse yeni tekke olur.En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 02.01.2016, 16:07.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağbek var mı türk? aklıma gelmedi benim.)))
Yorum
Yorum