İlk olarak gometra tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Vukcevicin müthiş bir saha görüşü var topu aldığında hep doğru düşünüyor gerek kısa paslarla oyuna katılıyor gerekirse de uzun paslarla oyunu açıyor.Ortasahada pas aldığında pres altında olsa dahi topu saklayabiliyor,çevikliği sayesinde hızlı dönüşler yapabiliyor ve top sürerek pres altından çıkabiliyor.Genel olarak takımını rahatlatabilen bir oyuncu.Pozisyon Bilgisi,Çalışkanlığı ve Kondüsyonu gayet iyi.Balkan kökenli bir oyuncu olduğu için oldukça disiplinli ve profesyonel biri olduğunu da söyleyebiliriz.Kesinlikle trabzonsporda olması gereken bir oyuncu.
Vukcevicin yanına aynı şekilde saha görüşü yüksek,pres altında hızlı dönüşler yapabilecek çeviklikte ve kısa mesafede dribblinglerle rakibin presinden kurtulabilecek,hücuma geçtiğimiz zamanda ileriye doğru topsuz koşular yapabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız var.
Leicester Cityde ortasahada DrinkWater ve Kante ikilisi her atakta ileriye doğru gerek topla gerek topsuz koşularla gidiyor hücuma katılarak pozisyon arıyor.
Trabzonsporun Ortasaha İkilisi ;
Pozisyon Bilgisi yüksek,doğru yerlerde duran
Çalışkanlığı ve kondüsyonu üst düzeyde olan
Saha görüşü yüksek
Çabukluk ve çevikliği iyi olan
Ortalama bir dribbling ve sürate sahip
Disiplinli ve Profesyonel olan
Pas Özürlü olmayan
Oyunculardan oluşmalı.En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 09.04.2016, 17:51.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu konuyu konuşmuştuk başka biriyle. ndiaye'yi iyi takip ettim. çalışkan bir oyuncu ama hücum oyuncusuna göre çalışkan. orta sahaya koyduğunda ekstra direncinden faydalanamamış oluyorsun. daha enerjik, defansif algısı daha yüksek, hırslı orta sahalar var.çabuk ve çevik olanından bir tane lazım. ndiaye defansif pozisyon alıyor hücum oyuncusu olduğu açık. üçlü orta sahada oynar ama ikili orta sahada başka türlü bir oyuncu tercih ederim. ndiaye'yi hücumda ekstra direnç katan oyuncu olarak görmek isterim.
Ha bana kalsa ben daha enerjik, ısıran bi önlibero tercih ederim ama Vukcevic de kötü oyuncu değil.
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim bonservisi elinde yada genç ucuz adam alma peşinde. en fazla bir iki tane yüksek maliyetli yıldız oyuncu alırlar.
Ortasaha ve hücum hattı fark yaratmalı 3 tane üst düzey oyuncu olmalı.
Yorum
-
Tony Vilhena,Vukcevic,Zivkovic ve Omar Abdulrahmanın gündemde olduğunu biliyoruz.
Ndiaye ve Umar transferlerine bitti gözüyle bakıyorum.
Vukcevic(Aytaç - Okay) Vilhena(Ndiaye)
Zivkovic(Umar) Omar(Mehmet)
Bailey(Yusuf)
X(Muhammet)
X e aklıma oyuncu gelmedi , onu da siz doldurun
Bailey yerine Ben arfa da olabilir.En son emrhan61 tarafından düzenlendi; 09.04.2016, 21:42.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
-
Zivkovic de imkansıza yakın, bonservisi yok deniliyor ama bugün almaya kalksan 40 tane sahibi çıkar. Orta avrupa piyasasında bu işler biraz at pazarlığıyla yürüyor. Zaten öyle olmasa sene sonuna kalmadan gitmişti Zivkovic.
Ha illaki bi yere transfer yapar ama maliyeti ne olur göreceğiz. Zivkovic'i transfer etmek için bizim İHO ve ekibini şafak operasyonua yollamak lazım
Yorum
-
Trabzonspor'un istediği stoper Kaminski'den asistin pası. Lech Poznan ile bu sezon 47. maçına çıktı - http://www.dailymotion.com/video/x43...-2016-hd_sport
Yorum
-
İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHollanda U19 - Groningen oyuncusu Ozan Kökcü için teklif yapmışız. Babası twitter'dan teklifi paylaşmış.
Duyum gibi bişi sanırım buda, en azından oyalar biraz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
Yorum