Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhammet kötü topçu değil. Eğer oynayabilseydi Milli takıma gider piyasa yapardı.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkanımız bonservis vermeden transfer yapacakmış. madem o kadar paran yoktu başarılı olması şüpheli olan muhammete parayı sayana kadar sene sonunu bekleyip 1 daha fazla verip başarılı olması garanti olan eren derdiyoku alsaydın ya.bu adam hergün daha saçma sapan açıklamalar yapmaya başladı fiko dan öğrendi heralde böyle konuşmaları. Alttan alttan bu tarz açıklamalar yaparak seçim öncesi nirvanaya çıkardıgı beklentileri git gide düşürüyor. Yani demem o ki öyle ahım şahım bir takım beklemeyin seneye yine anadoludan ciddi sıçrama yapan bir takım olmazsa 4. ama bu seneki konya gibi atılım yapan bir takım çıkarsa da 5. veye 6. bitiririz. bunlarda çıkar 2 güzel afilli söz söyle milletin gönlünü alırlar
      Ne bekliyordun bu kadar çöküşten sonra direk zirveye mi oynayacaktık? En az 2 sene sabır şart bu takıma, yönetime. Önümüzdeki sene Avrupa'ya gitmek, takım iskeletini oluşturmak ve yeni hocanın/takımın uyum sürecinin atlatılması benim için yeterli.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yazıları yazan Burak sen misin renktaş ?
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• TRABZON’A YILDIZ OYUNCU UYGUN DEĞİL

“Bir scout ekibi kurduk. Her taraftan oyuncu teklifleri gelmeye başladı. Ekibimiz haftada 40 maç izliyor. Yarısı yurt içi, yarısı yurt dışında. Yıldız oyuncu Trabzon’da olmaz. Paraya ve başarıya aç oyuncular lazım. Bonservis ödeyerek oyuncu almak gibi bir niyetimiz yok. Trabzon’a 100’ün üzerinde yabancı oyuncu gelmiş. En başarılı olanlar Doğu Avrupalı ve Gürcistanlılar.”
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Bir bitin artık ya, düşün artık şu kulübün yakasından, sevgili taraftar profili...
            En son Turgay Atalay tarafından düzenlendi; 07.04.2016, 13:43.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TRABZON’A YILDIZ OYUNCU UYGUN DEĞİL

“Bir scout ekibi kurduk. Her taraftan oyuncu teklifleri gelmeye başladı. Ekibimiz haftada 40 maç izliyor. Yarısı yurt içi, yarısı yurt dışında. Yıldız oyuncu Trabzon’da olmaz. Paraya ve başarıya aç oyuncular lazım. Bonservis ödeyerek oyuncu almak gibi bir niyetimiz yok. Trabzon’a 100’ün üzerinde yabancı oyuncu gelmiş. En başarılı olanlar Doğu Avrupalı ve Gürcistanlılar.”
              Doğruları söylemiş.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne bekliyordun bu kadar çöküşten sonra direk zirveye mi oynayacaktık? En az 2 sene sabır şart bu takıma, yönetime. Önümüzdeki sene Avrupa'ya gitmek, takım iskeletini oluşturmak ve yeni hocanın/takımın uyum sürecinin atlatılması benim için yeterli.

burdaki taraftarların çoğu hem ekonomiyi düzeltirken hemde yarışan bir takım kurulacak dedigi için destekledi şimdi beleş oyuncularla yarışacak bir takım kurulabilecegine inanıyorsanız ona bişey diyemem

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  burdaki taraftarların çoğu hem ekonomiyi düzeltirken hemde yarışan bir takım kurulacak dedigi için destekledi şimdi beleş oyuncularla yarışacak bir takım kurulabilecegine inanıyorsanız ona bişey diyemem
                  Bizim yapmamız gereken zaten o. Ucuz veya bedava oyuncuları bulmak. Ağzımızı sulandıran Ndiaye 300 bin €'ya, Visca yine o civara alınmış. Onlar buluyorsa sen de bulacaksın. 1-2 tane de maksimum 3-4 milyon €'luk oyuncu aldın mı tamamdır.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlerde oynayan topcularin bitiricilikleri yüksek olmalı. .

Schenider Podolski ceza yayinin oradan vururken gol olur diyebiliyor insan..

Cardozo ya iyi hava topu geldiğinde veya kaleci ile karsi karsiya kaldığında gol olur diyebiliyoruz..

Keza rahmetli Jaja zamanimda da diyebiliyorduk.

Umar Visca Ndiaye Orkan tamam iyi topcular gelsinler ama bunlarin birlikte oldugu kadrolar skor uretmekte sikinti yasar araya serpistirmek lazim.
                    visca ve ndiaye nin skor istatistigine bir goz atın isterseniz.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• estebana teklif varmış aslında 3m euro falan verseler satılabilir
                      yerine ise Patrik Carlgren alınmalıdır. bence estebandan kat kat iyi bir kaleci. Onuru görüyorum onda.
                      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        visca ve ndiaye nin skor istatistigine bir goz atın isterseniz.
                        Visca ve Ndiaye yi ben de begeniyorum..Visca bu istatistiğe ulasmadan ben sezon basinda zaten yazmistim..

Keza Umar ve Orkan i da beğeniyorum ama benim anlatmak istediğim olay farkli bir olay.

Bunlarinda Jaja kalitesinde denk getirdiginde polemiğe girmeden skor üretecek bir adam lazim.

Yorum

• N'Diaye ve Visca dan öte gidemedik,tıkandık kaldık
                          ha bi de Hodzic-Vukçevic falan,
                          şu ferrari gelecek,porşe gelecek diyenler aklıma geldi de,
                          kimdi o oyuncular adı aklıma gelmiyor,var mı hatırlayan.,
                          ferrari hangisiydi,porşe kim di,limuzin varmıydı.
                          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 07.04.2016, 13:35.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            N'Diay ve Visca dan öte gidemedik,tıkandık kaldık
                            ha bi de Hodzic-Vukçevic falan,
                            şu ferrari gelecek,porşe gelecek diyenler aklıma geldi de,
                            kimdi o oyuncular adı aklıma gelmiyor,var mı hatırlayan.

birisi tevezdi o ara boca ya transfer oldu diğeride Gylfi Sigurdsson
                            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              birisi tevezdi o ara boca ya transfer oldu diğeride Gylfi Sigurdsson
                              Hee,evet evet hatırladım,hayırlısıyla sezon açılsa da o kıvama bi geleydik

Sağol Kasto hatırlattığın için.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...-rusescu-17340

ne bakımdan şüphelerin var ? doğru kullanılırsa sıçrama yapabilir. bu takım her halükarda başarılı olacak bu yönetimle. isim değil, sıçrama yapmak isteyen oyuncular alınacak. arada hatalı transferler de olur. umar'ın fiyatı önemli. 2'yi aşarsa başka oyuncu bakılır.
                                Umar'ın tekniğini ve oyun zekasını yeterli bulmuyorum. Genelde aklıyla değil, güdüleriyle oynuyor. Mutlaka kendini geliştirecektir ancak şu hali ile bizde çok küfür yer o adam.
                                Onur Recep Kıvrak

Yorum

Yükleniyor...
                                X