Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1461 Altınordu maçını Akhisar'la yapacağımız maçtan daha çok merak ediyorum

-------- Batuhan-----------Mbarga--------

Arquin---------Abdülkadir---------Nyiuadzi

------------------Belford-------------------

Beni içerisinde Özer'in bulunacağı herhangi bir kadrodan daha fazla heyecanlandırıyor

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1461 Altınordu maçını Akhisar'la yapacağımız maçtan daha çok merak ediyorum

Beni içerisinde Özer'in bulunacağı herhangi bir kadrodan daha fazla heyecanlandırıyor
      Mbarga'nın videolarını izledim bugün, iyi oyuncuya benziyor bence .
      .

Yorum

• Ne istiyorsunuz şu taraftardan yahu. Futbolcular zerre miktarı takıyosa taraftarı ben de ne olayım. Başka takım taraftarı gözünüze şirin gözükmesin, adamlar 4 sezonda 3 kez şampiyon olan adamlarına bile küfrediyor en ufak başarısızlıkta. Olay tamamen kadro kalitesi, kalite kötü, kimsenin koşma düşüncesi yok, koşmaya mecalleri yok, çoğunun futbol aklı sıfırın da altında.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne istiyorsunuz şu taraftardan yahu. Futbolcular zerre miktarı takıyosa taraftarı ben de ne olayım. Başka takım taraftarı gözünüze şirin gözükmesin, adamlar 4 sezonda 3 kez şampiyon olan adamlarına bile küfrediyor en ufak başarısızlıkta. Olay tamamen kadro kalitesi, kalite kötü, kimsenin koşma düşüncesi yok, koşmaya mecalleri yok, çoğunun futbol aklı sıfırın da altında.
          Bende en çok buna uyuz oluyorum kardeş Gs 4 senede 3 şampiyonluk aldı fb bile bunu yapamıyor bu kadar parayla.Adamlar bir sene başarısız olan futbolcularına ve onları şampiyon yapan hocalarına ana avrat sövüyor başarısız dediysem adam 3. oluyor ha bizİm gibi kepaze olmuyor.Biz 1 kere ulan 1 kere şampiyon olalım diyoruz o sevinci yaşayalım diyoruz daha da kimsenin gıkı çıkmaz.Bizim şu reziller 3 İstanbul takımDA böyle performans sergilesin 3 ist takımı taraftarı bunları kör BIÇAKLA KESMESSE ADAM DEĞİLİM....sOKAKATA YÜRÜTÜRSE O STADA ÇIKARIRSA .....
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• 12 numara Diyarbakır bizim için Trabzon'dan daha güvenlidir demiş Gitsinlerde biraz molotof yesinler. Hendek atlasınlar
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              12 numara Diyarbakır bizim için Trabzon'dan daha güvenlidir demiş Gitsinlerde biraz molotof yesinler. Hendek atlasınlar
              Maç Urfa' ya alındı. Persie, Nani mayına falan basar aman ha (!)
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Konyada Halil İbrahim Sönmez isminde bir futbolcu var. Dünyanın en hızlı 7. futbolcusuymuş şu an. Kendisi Trabzonlu ama hayali Trabzonsporda oynamak değilmiş diğer Trabzonlular gibi. Hayali Trabzonspora gol atmakmış. Aykut hocasını yerlere göklere sığdıramıyor. Şimdiden yazayım; şu dingil Trabzonspora gelsin ilk muhalifi ben olacağım. Kıçını satsa yaranamaz bana.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1461 Altınordu maçını Akhisar'la yapacağımız maçtan daha çok merak ediyorum

istisnasiz HER hava topunu alan futbolcuya benzeyen arquini belkide oynatmaz . bidi bidi kosan 1.60 metrelik
                  yeteneksiz yerliler oynar ziya veya hamza falan . ilerdede yaser veya ali oynar bu takimin hocasi kim ? Neden alinmadi kimse ? kimdir neyin nesidir yeni hoca ?

Yorum

• Onur
                    Cavanda Yumlu Aykut Guray
                    Bosi Mehmet Aytac Yusuf
                    Marin
                    Cardozo

Onur
                    Cavanda Bosi Aykut Guray
                    Aytac
                    Mehmet Okay(ozer)
                    Marin
                    Muhammed Cardozo

Birinden birini secip israr etmeli Hami. Bizim kontrolu oyun oyniyacagimizi bunu suanlik basarabilecegimizi sanmiyorum. Hizli kontra sekilde oyniyacagiz, bunu 1 numaradaki kadroyla kanatlardan oyniyabiliriz veya 2 numaradaki gibi merkezden.

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Konyada Halil İbrahim Sönmez isminde bir futbolcu var. Dünyanın en hızlı 7. futbolcusuymuş şu an. Kendisi Trabzonlu ama hayali Trabzonsporda oynamak değilmiş diğer Trabzonlular gibi. Hayali Trabzonspora gol atmakmış. Aykut hocasını yerlere göklere sığdıramıyor. Şimdiden yazayım; şu dingil Trabzonspora gelsin ilk muhalifi ben olacağım. Kıçını satsa yaranamaz bana.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                      Merak eden varsa röportajın tamamı : Hızlı ve Konyalı ! Halil İbrahim SÖNMEZ...

Yorum

• bjk ersanı 7 milyon eur bedelle çine satmış..

belli ki çinde futbol ciddi manada kara para aklama organı gibi kullanılıyor.. çinde transfer dönemi bitmeden cardozo okutulabilir iyi paraya bence.. zaten bu sene herhangi bir beklentimiz kalmadı..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Ersan Gülüm 7 Milyon Euro karşılığında Çine Transfer olmuş...
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bjk ersanı 7 milyon eur bedelle çine satmış..

belli ki çinde futbol ciddi manada kara para aklama organı gibi kullanılıyor.. çinde transfer dönemi bitmeden cardozo okutulabilir iyi paraya bence.. zaten bu sene herhangi bir beklentimiz kalmadı..
                            bir forvet daha alsaydık olabilirdi ama elde tek m.demir kalıyor şuan beşir ligde mücadele edecek durumda değil tek bir oyuncu ile lig bitmez hele ki m.demir devamlı sakatlanmaya meğilli bir oyuncumuz.

benim anlamadığım ersan gibi birinin 7m euroya nasıl satılıyor. bu fiyattan sonra düşüncem mbia yı çok aza gönderdiğimiz oldu. ersanın 7 olduğu yerde mbia 15 eder.
                            En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 03.02.2016, 19:35.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• sanırım 3 yabancı hakki vsr çinde bir de kıta içi oyuncu kontenjanı var. ersan'in Avustralya vatandaşlığı olduğu için o kontenjandan yiyecek, yoksa o paraları vermezlerdi zaten.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Şampiyonluğa oynayan takım oturmuş stoperini satarsa şampiyonluk iddiası olmadığındandır

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X