Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zengin olduuuuukkkkkkk.......

2m euro aracılara niye gitsin, Altuğ un Muharrem Usta ya vurmak için uydurduğu yalanlardan birisi. O nasıl aracıymış öyle 2m euro alacak dehşet para. Sanmıyorum.

6.4m euro diyelim ona. İyi para geldi, çocuklar açtı karınlarını doyururuz. Geri kalan yastık altı. )))))
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Profesyonel futbolcumuz İshak Doğan'ın, 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar, Eskişehirspor Kulübü'ne bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Hami'nin sahaya sürdüğü berbat kadrodan sonra Mbia'yı 6 milyon € sattığımıza sevinemiyorum sinirden .
        .

Yorum

• "Şirketimize ödenecektir"
          Aracı falan ne alaka

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu 6 milyonun 2'si aracılara gidiyor muhabbeti nedir?
            demba ba daki hikaye
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Aracı nedir agalar? Aracıya giden para niye bize gelsin? Madem 2 m avrosu aracıya gidecek, kapta direkt 4 milyona anlaşıldı denirdi.
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Deniz'de 2 milyon alacağından vazgeçti desek 600 bin euro+6.4 m euro=7 m euro

Muharrem Usta kimseye 2 milyon bırakmaz kelimeleriyle döver adamı.
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Ndiaye'yi alsak bari su maçtan sonra.ozer erkan'in atağa kaldırdığı takımı kimse izlemez.

Yorum

• Yav şu Altuğ Atalay denen cahilin palavralarına inanmayın
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak furkan özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      inşallah doğru değildir 2 milyon olayı. çok iyi para 2 milyon euro.
                      o zaman yapilan işin hiç bir anlami kalmaz. Ihoyu menejerlere yedirdiği para için demediğimizi birakmazken sen adam satarken bile menejere para yedirirsen o iş olmaz zannetmiyorum bu kadar salakça işler yapacağini başkanin.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu 6 milyonun 2'si aracılara gidiyor muhabbeti nedir?
                        Mantıksız geldi bana, o parayı menajere versek bile bunu bildirmenin bi mantığı yok ki.

Yorum

• Kulübe ödenecek para 6m euro olarak belirtilmis illa verilecekse aracilara +2m çin kulübü tarafından ödenecektir diye düşünüyorum.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          TRABZON SPOR

Yorum

• Yav ne aracısı bize gelen para 6 milyon € ha çinliler çok istiyosa kendileri verir 2 milyonu biz alalım da 6yı.
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• 6 tertemiz bizde. Aracı maracı Kap a bildirilmez.
                              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Ne aracısı ya. Kurbanda tosun mu satıyoruz .
                                .

Yorum

Çalışıyor...
                                X