Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seneye hedef ilk 5 olmalı.

Yorum

• Luceyi Galataya yazmaya başladılar. Bizim başkan Luceyle başkan oldu, bu işte bir anormallik yok mu?

Yorum

• Ne lucescuymus arkadas ortada imza yok gorusme yok herkes lucescu hocamız olacak diyor geldi 70 yaşına.

Yorum

• Lucescu gelse gelse Kara Kargalar ya da ŞikeBahçe`ye gelir. ĞS ya da bize gelmesi İMKANSIZ...

Yorum

• İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lucescu gelse gelse Kara Kargalar ya da ŞikeBahçe`ye gelir. ĞS ya da bize gelmesi İMKANSIZ...
            Turkiyeye gelip basınla medyayla uğraşmaz gelmiş 70 yaşına cine gider yada dubaiye.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne lucescuymus arkadas ortada imza yok gorusme yok herkes lucescu hocamız olacak diyor geldi 70 yaşına.
              Lucescu mu sahaya cikacak futbol oynayacak? Lucescu 100 yasina da gelse, memleketin bütün TD lerin den daha iyidir.
              Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lucescu mu sahaya cikacak futbol oynayacak? Lucescu 100 yasina da gelse, memleketin bütün TD lerin den daha iyidir.
                Para yok bütçe yok sıkıntı çok bize bernce Turkiyeye gelmesi imkânsız eskisi gibi katkı vermez orda sistemi vardı.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Turkiyeye gelip basınla medyayla uğraşmaz gelmiş 70 yaşına cine gider yada dubaiye.
                  Emekli bile olabilir. Allah bilir...

Yorum

• İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Emekli bile olabilir. Allah bilir...
                    Aynen.

Yorum

• Salih'in bonservisini almak aptallıktan başka birşey değildir..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ben demiyorum, başkan demişti unuttun mu? 14 oy farkla başkan oldu. Birinci vaadi buydu.
                        İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne lucescuymus arkadas ortada imza yok gorusme yok herkes lucescu hocamız olacak diyor geldi 70 yaşına.

Yorum

• Bundan 3-4 ay önce yazdım Denizli sezonu tamamlayamayacak bjk şampiyon olamayacak Şenol Güneş ile yolları ayiracak sezon sonu bjk ile gs Lucescu'nun peşinden koşacak
                          Şenol Güneş ile yeni sezona başlayacaz tam yetki ile

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben demiyorum, başkan demişti unuttun mu? 14 oy farkla başkan oldu. Birinci vaadi buydu.
                            Evet doğru.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bundan 3-4 ay önce yazdım Denizli sezonu tamamlayamayacak bjk şampiyon olamayacak Şenol Güneş ile yolları ayiracak sezon sonu bjk ile gs Lucescu'nun peşinden koşacak
                              Şenol Güneş ile yeni sezona başlayacaz tam yetki ile
                              Kabus senaryosu resmen.

Yorum

• Şenol güneş isabet olur başkan da hevesli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X