Seneye hedef ilk 5 olmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu gelse gelse Kara Kargalar ya da ŞikeBahçe`ye gelir. ĞS ya da bize gelmesi İMKANSIZ...
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe lucescuymus arkadas ortada imza yok gorusme yok herkes lucescu hocamız olacak diyor geldi 70 yaşına.Nefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu mu sahaya cikacak futbol oynayacak? Lucescu 100 yasina da gelse, memleketin bütün TD lerin den daha iyidir.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurkiyeye gelip basınla medyayla uğraşmaz gelmiş 70 yaşına cine gider yada dubaiye.
Yorum
-
İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmekli bile olabilir. Allah bilir...
Yorum
-
Ben demiyorum, başkan demişti unuttun mu? 14 oy farkla başkan oldu. Birinci vaadi buydu.İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe lucescuymus arkadas ortada imza yok gorusme yok herkes lucescu hocamız olacak diyor geldi 70 yaşına.
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen demiyorum, başkan demişti unuttun mu? 14 oy farkla başkan oldu. Birinci vaadi buydu.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan 3-4 ay önce yazdım Denizli sezonu tamamlayamayacak bjk şampiyon olamayacak Şenol Güneş ile yolları ayiracak sezon sonu bjk ile gs Lucescu'nun peşinden koşacak
Şenol Güneş ile yeni sezona başlayacaz tam yetki ile
Yorum
Yorum