Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler Başkan transferle alakalı birşey söyledi mi başlarda ?
    Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Başkan Mbia hakkında neden kap yapılmadığıyla ilgili bir açıklama yaptı mı ?
      En son Aydın Tiryaki tarafından düzenlendi; 01.02.2016, 02:47.
      2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak Forever_Yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkan Mbia hakkında neden kap yapılmadığıyla ilgili bir açıklama yaptı mı ?

Transfer tam olarak bitmemiş henüz. M'bia Çin'de anlaşmak üzere dedi. 4 Milyon Euro'dan fazla kazanacağız dedi.

Umarım bu iş bitmiştir. İmza gelmediğinden beri şüpheleniyorum korktuğum başımıza gelmese bari.
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yalnız şöyle 2-3 güzel cümle duyar duymaz 10-15 gün içerisinde olsun istiyoruz. Başkanın anlattığı Trabzonspor en az 5 yıllık bi süreç geçirmek zorunda.
          Bence başkanın bugünkü konuşmaları üzerine en son bu mesajın okunması lazım. Bize düşen yönetime güvenmek ve sabretmek.
          İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Performansa dayalı sisteme geçersek çoğu oyuncu borçlu çıkar...
          Gece gece kahkaha attım ya
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Dün başkan canlı yayında etrafındakileri itin bir tarafına sokup çıkarttı birkaç kez, güzel de yaptı. Fakat bu tür dangalakların bulunduğu programlara çıkması taraftarı değilim, daha seçici olsun .
            .

Yorum

• Başkan bu şekilde devam ederse bakın şuraya yazıyorum İstanbul medyası karalama kampanyasına başlar çok yakında Başkanı. Ben herşeyi beklerim bu tehlikeli medyadan

Yorum

• Bugün büyük gün !

Hem çöplerden kurtulacağız, hem bir transfer ihtimali var, hem de maç var.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Sizce bugün kim gider ? kimin gelme ihtimali var? pek takip edemedim.
                  Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Deniz ve ishak gidede fatıh atık hakkında hiç bi acıklama yapmıyor o tuhaf
                    ....

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sizce bugün kim gider ? kimin gelme ihtimali var? pek takip edemedim.
                      ishak-> eskisehir %90
                      deniz->bursa %80, bsk %19
                      sefa->osmanli %61 gidersede ndiaye gelir
                      batuhan artaslan->Trabzonspor %39
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ishak-> eskisehir %90
                        deniz->bursa %80, bsk %19
                        sefa->osmanli %61 gidersede ndiaye gelir
                        batuhan artaslan->Trabzonspor %39
                        Sağ olasın
                        Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Başkanım bu programlara katılmamalısın söyleceğin en ufak yanlış bir söz tamamiyle sizin üstünüze oynanmasına sebep olacaktır.Çünkü bu adamlar artniyetli her hallerinden belli gözleri fır dönüyor.Toplumda konuşurken çaktırmadan herkesin gözünün içine bakan adamdan korkacaksın.

Yorum

• ishak ve denizinde gidişiyle takımdaki oyuncu sayısı 24 e düşüyor. fatih atik ide yollarsak sayısı 23 e düşer ve ideal kadro sayısına ulaşırız.

seneye de

salih(kiralık bitişi)
                            douglas
                            marin(kiralık bitişi)
                            musa
                            mustafa
                            sefa

yollar ve yerlerine iyi futbolcular ile doldurursak inanıyorum şampiyonluğa oynarız.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Dün akşam başkanın sözlerinden anladığım kadarıyla Mbia şöyle 2 -3 yıl kalsa klubün anahtarını kendisine teslim edebilirdik. Çok üzüldüm.
                              "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
                              Hz. Mevlana

Yorum

• hayirli sabahlar renktaslar

bügün deniz yilmazin Bursa icin imza atar ..

bügün Ishak dogan eskisehir icin imza atar ..

fatih atik kesinlikle kalacak diyorum alternatif oyuncu olarak (hami hoca sever böyle oyunculari)

yönetimde baskanda bir iki veya dört oyuncu vardir birini secmislerdir alinsin diye ? fakat bügün macimiz var büyük ihtimal macin skoruna göre son Saniye bir Transfer olabilir ..

yani yenersek Transfer olmayacak , yenilirsek transfer olabilir ligde yenilmememek icin ..benim sahsi görüsüm : hedefimiz baskanin dedigi gibi kupa degil ,kupa olaydi ndiaye gibi birini almak farz olurdu..

akhisara yenilirsek cok büyük felaketler de bizi bekliyor lig icin ,ligde alacagimiz iki maglubiyeti bu büyük taraftarlarimiz kabulenemez daha hami ve baskan mutlaka bir ortasaha almali kendilerini ucurumdan asaya atiyorlar ..

baskanimiz güzel konusuyor lakin rakiplerimiz Armut toplamiyor agactan ..konusmayla olmuyor bu isler iki yenilgi aldinmi ligde kalma mücadelesi verirsin büyük baskan felan kimse dinlemez ..

ortasahasiz bir takimi kimse takmaz gelir atar sana üc dört gol tamam bol sans der evine Döner kimse gözünün yasina bakmaz benden söylemesi
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

Çalışıyor...
                                X