İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes Ndiaye diyor da Osmanlı kontra oynayan bir takım orda top kaptırsa da arkasında dünya kadar hatayı telafi edebilecek adam var. Biz ise oyunu rakip alana yıkıp oynamaya çalışan bir takımız bu durumda ben Ndiaye nin bize faydası olacağını düşünmüyorum.
hiçte öyle oynamaya çalışan bir takım değiliz hocam. Çalışmak değil öyle bir niyetimiz bile olmadı sene başından beri.
Cardozoya yanaşabilen onun indirdiğini alıp defansın arasına dalacak bir tane adamımız yok. N'Diaye bir ihtimal onu becerir diye düşünüyorum ama yükü ağır olacak doğru isim olduğundan şüpheliyim doğrusu.
Ama yine de astronomik bedel olmadan kadroda olmasında yarar var.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen cok takima uyacagini dusunmuyorum...anadolunun iyi topcusu...İlk olarak tturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes Ndiaye diyor da Osmanlı kontra oynayan bir takım orda top kaptırsa da arkasında dünya kadar hatayı telafi edebilecek adam var. Biz ise oyunu rakip alana yıkıp oynamaya çalışan bir takımız bu durumda ben Ndiaye nin bize faydası olacağını düşünmüyorum.
gecis dönemi ve türkiye kupasi icin iyi bi hamle olur...uzun vadede senin dedigin oyunu oynamamiz lazim orasi dogru fakat bu hicte kolay degil bizim icinEn son Bud Spencer tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 22:54.Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk futboluna kazandırdığı genç yeteneklerle adından sıkça söz ettiren Trabzonspor eski teknik direktörü Ersun Yanal’ın son gözdesi Aytaç Kara, Trabzonspor’da beklenen forma şansını bulamayınca eski hocası harekete geçti.
Okay Yokuşlu’ nun performansının gölgesinde kalan Aytaç Kara, yaşadığı sakatlığı atlatmasına rağmen Trabzonspor’da kendini gösterme şansı bulamadı.
Mbia’nın satılmasının ardından oluşacak boşluğu Aytaç Kara’nın doldurabileceğini Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’ya ileten Ersun Yanal’ın başkandan istediği cevabı aldığı ve bu bölgeye yeni transferin gerçekleşmesini engellediği öğrenildi.
Trabzonspor’un Muharrem Usta döneminde gerçekleştirdiği transferlerde de, Ersun Yanal’ın fikrinin alındığı gelen bilgiler arasında.Türk futboluna kazandırdığı genç yeteneklerle adından sıkça söz ettiren Trabzonspor eski teknik direktörü Ersun Yanal’ın son gözdesi Aytaç Kara, Trabzonspor’da beklenen forma şansını bulamayınca eski hocası harekete geçti.
Okay Yokuşlu’ nun performansının gölgesinde kalan Aytaç Kara, yaşadığı sakatlığı atlatmasına rağmen Trabzonspor’da kendini gösterme şansı bulamadı.
Mbia’nın satılmasının ardından oluşacak boşluğu Aytaç Kara’nın doldurabileceğini Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’ya ileten Ersun Yanal’ın başkandan istediği cevabı aldığı ve bu bölgeye yeni transferin gerçekleşmesini engellediği öğrenildi.
Trabzonspor’un Muharrem Usta döneminde gerçekleştirdiği transferlerde de, Ersun Yanal’ın fikrinin alındığı gelen bilgiler arasında.
BÖYLE BİR HABER OKUDUM ACABA DOĞRULUK PAYI VAR MI ONUN İÇİN Mİ ALINMADI
ÖN LİBERO
Mbia dan sonra orada Aytaç ve Okay idare eder. Nasıl ? Yanına, hemen önüne Selçuk İnan veya Ekdal tarzı biri alınirsa. (Ekici burada olmaz , fakat ısrarla bu bölgeye yazılıyor..Ekici lüks, Ehl-i keyf adam. Forvet arkası, yanı, önü dışında bi yerde oynayamaz.)
Yeni bi Mbia tarzı da lüks olurdu.
Ayrıca Akakpo burada denenecek...''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak tturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes Ndiaye diyor da Osmanlı kontra oynayan bir takım orda top kaptırsa da arkasında dünya kadar hatayı telafi edebilecek adam var. Biz ise oyunu rakip alana yıkıp oynamaya çalışan bir takımız bu durumda ben Ndiaye nin bize faydası olacağını düşünmüyorum.
Ayrıca çok yönlü bir oyuncu ndiaye.forvet arkası için yetersiz kalırsa daha geride de oynayabilir.sadece bu düşünceye gore hiçbir oyuncu küçük takımdan büyük takıma geçemez. Oyuncunun potansiyelini oynadığı takımdan bağımsız değerlendirebilmek lazım.
Yorum
Yorum