Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Muharrem Usta: Mbia...
    ayrılmakta kesin kararlıydı.
    TS'nin büyük bir zarara uğramasına engel olmaya çalıştık.
    Böylece;
    ne Mbia zarar gördü...
    ne de TS.
    Bu aciklamadan sonra kap gelir mi acaba? f5 yüklenelim
    .

Francesco
    Totti

Yorum

• gerçekten ya bu mbia kapı neden hala gelmedi

Yorum

• İlk cevap yazanın Başkanın uygulamasını ınaylamış olması şaşırttı beni

Sent from my iPhone using Tapatalk
        trabzonspor

Yorum

• Abi Mustafa o topu nasıl kesti ya

Yorum

• Ali Çil de onaylamış.. Bunların onayladığı işten Hayır gelmez ya neyse
            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak tturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herkes Ndiaye diyor da Osmanlı kontra oynayan bir takım orda top kaptırsa da arkasında dünya kadar hatayı telafi edebilecek adam var. Biz ise oyunu rakip alana yıkıp oynamaya çalışan bir takımız bu durumda ben Ndiaye nin bize faydası olacağını düşünmüyorum.

hiçte öyle oynamaya çalışan bir takım değiliz hocam. Çalışmak değil öyle bir niyetimiz bile olmadı sene başından beri.

Cardozoya yanaşabilen onun indirdiğini alıp defansın arasına dalacak bir tane adamımız yok. N'Diaye bir ihtimal onu becerir diye düşünüyorum ama yükü ağır olacak doğru isim olduğundan şüpheliyim doğrusu.

Ama yine de astronomik bedel olmadan kadroda olmasında yarar var.
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben cok takima uyacagini dusunmuyorum...anadolunun iyi topcusu...
                İlk olarak tturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herkes Ndiaye diyor da Osmanlı kontra oynayan bir takım orda top kaptırsa da arkasında dünya kadar hatayı telafi edebilecek adam var. Biz ise oyunu rakip alana yıkıp oynamaya çalışan bir takımız bu durumda ben Ndiaye nin bize faydası olacağını düşünmüyorum.
                Trabzonspor son dedigini yapmasi gereken bir takim dogrudur fakat gercekler farklidir...ersun yanal dönemi haric (bunu yapmaya calistik) dogru düzgün bir sistemimiz olmasada, bizde kontra oynamaya calisiyoruz...hizli olmadigimiz icin hic bir seye benzemiyor yaptigimiz orasi farkli
                gecis dönemi ve türkiye kupasi icin iyi bi hamle olur...uzun vadede senin dedigin oyunu oynamamiz lazim orasi dogru fakat bu hicte kolay degil bizim icin
                En son Bud Spencer tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 22:54.
                Forvete: Tencere Hill
                Sidober: Bud Spencer

Yorum

• bizim yolladığımız bütün trabzonlu oyuncular gittikleri takımda efsane oluyor
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Akbaş müthiş oynuyor

Yorum

• Ömer Bayram tek kelimeyle berbat. Alper Uludağ'dan bile beter.
                      8. Kuşatma

Yorum

• biz bu omeri almaya calısıyorduk bize.Markovic maymun etti adamı.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Türk futboluna kazandırdığı genç yeteneklerle adından sıkça söz ettiren Trabzonspor eski teknik direktörü Ersun Yanal’ın son gözdesi Aytaç Kara, Trabzonspor’da beklenen forma şansını bulamayınca eski hocası harekete geçti.

Okay Yokuşlu’ nun performansının gölgesinde kalan Aytaç Kara, yaşadığı sakatlığı atlatmasına rağmen Trabzonspor’da kendini gösterme şansı bulamadı.

Mbia’nın satılmasının ardından oluşacak boşluğu Aytaç Kara’nın doldurabileceğini Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’ya ileten Ersun Yanal’ın başkandan istediği cevabı aldığı ve bu bölgeye yeni transferin gerçekleşmesini engellediği öğrenildi.

Trabzonspor’un Muharrem Usta döneminde gerçekleştirdiği transferlerde de, Ersun Yanal’ın fikrinin alındığı gelen bilgiler arasında.Türk futboluna kazandırdığı genç yeteneklerle adından sıkça söz ettiren Trabzonspor eski teknik direktörü Ersun Yanal’ın son gözdesi Aytaç Kara, Trabzonspor’da beklenen forma şansını bulamayınca eski hocası harekete geçti.

Okay Yokuşlu’ nun performansının gölgesinde kalan Aytaç Kara, yaşadığı sakatlığı atlatmasına rağmen Trabzonspor’da kendini gösterme şansı bulamadı.

Mbia’nın satılmasının ardından oluşacak boşluğu Aytaç Kara’nın doldurabileceğini Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’ya ileten Ersun Yanal’ın başkandan istediği cevabı aldığı ve bu bölgeye yeni transferin gerçekleşmesini engellediği öğrenildi.

Trabzonspor’un Muharrem Usta döneminde gerçekleştirdiği transferlerde de, Ersun Yanal’ın fikrinin alındığı gelen bilgiler arasında.

BÖYLE BİR HABER OKUDUM ACABA DOĞRULUK PAYI VAR MI ONUN İÇİN Mİ ALINMADI

ÖN LİBERO
                          Aklın yolu bir. Dünki mesajında yazmıştım...

Mbia dan sonra orada Aytaç ve Okay idare eder. Nasıl ? Yanına, hemen önüne Selçuk İnan veya Ekdal tarzı biri alınirsa. (Ekici burada olmaz , fakat ısrarla bu bölgeye yazılıyor..Ekici lüks, Ehl-i keyf adam. Forvet arkası, yanı, önü dışında bi yerde oynayamaz.)

Yeni bi Mbia tarzı da lüks olurdu.

Ayrıca Akakpo burada denenecek...
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak tturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunları hesaba katiyoruz. Anadolu takımında forvet arkası oynayıp bu kadar gol atabilen oyuncu azdır.keske osmanli kadar cesur oynayabilsek. Istanbul takimlarina karsi biz de benzer oyun yapisiyla oynuyoruz hatta daha karaktersiz bir oyun sergiliyoruz.

Ayrıca çok yönlü bir oyuncu ndiaye.forvet arkası için yetersiz kalırsa daha geride de oynayabilir.sadece bu düşünceye gore hiçbir oyuncu küçük takımdan büyük takıma geçemez. Oyuncunun potansiyelini oynadığı takımdan bağımsız değerlendirebilmek lazım.

Yorum

• simdi nani adamın bogazına yapıstı.Eger kayseride oynuyor olsa kesin kırmızı kart gorurdu.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Ömer Bayram'ı kulübe itelemeye çalışan kişi bulunmalı. Rezillik resmen. Sonra ağlıyoruz takım çöp dolu diye.
                                8. Kuşatma

Yorum

Çalışıyor...
                                X