50.yılda sampiyonluk deyimi gercek ise ozaman simdiden ona görede transferler yapilmali. Jaja gibileriyle bosa vakit harcsmaya gerek yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Aslinda sikinti ne arkadaslar her mevkisiyle oyle dengesiz eksik bir takimimiz var ki kimin ismi gecse acaba acigi kapatirmi diye dusunmeden edemiyoruz.yorgani yukari ceksek ayaklarimiz acikta kaliyor, ayaklari kapasak basimiz usuyor hesabiyiz. O sebeple mevcut kadroda muhammet demirde gurayda jaja da ndiayede attamahta, 2 erende v.s yani kimi alsak is yapar eskiye nazaran kimsenin suphesi olmasin
Yorum
-
Belçika da tekrar toparlamış denilince 10 gol felan atmış sandım. 12 maç 3 gol 2 asist. Son derece vasat bir performans. Neye dayanarak onu geri istiyorsunuz? Yaşı zaten gelmiş 30a. Verilen her kuruşa yazık olur. Biraz daha ileriye dönük düşünmek lazım.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelçika da tekrar toparlamış denilince 10 gol felan atmış sandım. 12 maç 3 gol 2 asist. Son derece vasat bir performans. Neye dayanarak onu geri istiyorsunuz? Yaşı zaten gelmiş 30a. Verilen her kuruşa yazık olur. Biraz daha ileriye dönük düşünmek lazım.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbicim şöyle söyleyim; sırf Ndiaye için elimden geldiğince Osmanlı maçlarını takip ediyorum. Yanılabiliyo olabilirim ancak bana göre Ndiaye şu durumda üç İstabul takımında da sırıtmadan rahatça oynar. Nakoulma hususunda ise çok iyi bir futbolcu olduğunu iddaa etmedim. Fiyat-performans durumunu vurguladım. Nakoulma şu an Erkan'dan daha fazla faydalı olabilecek yapıda bir futbolcu. En azından maliyetlerine göre.
Cok fazla calima girip cok fazla top kaybiyla oynuyor.
Yorum
-
Yalnız adam Belçika da her maç 90 dk oynuyor, pek göbek möbek yok son 1 aylık videolarına baktım bildiğin Jaja yani, 2011 deki Jaja işte.
Bu adam daha 29 yaşında. Taraftara bundan iyi sürpriz olamaz, Muharrem beye yazın Lokeren fakirdir 1m euro atsak verirler Jaja da gelmek ister zaten, düşünsenize şu takımda Jaja yı ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
bir kulübü büyük kulüp yapan vizyonudur.. bir kulüp bir çok açıdan değerlendirilebilir.. sportif açıdan, ticari açıdan, altyapı, taraftar, transfer vs.vs.
transferde de vizyon sahibi olmak zorundayız.. bence transferde vizyonsuzluk: aynı menajerden bir çok kazık yemek, sırf sana karşı iyi oynadı diye gidip bir oyuncuyu transfer etmek bir de çeşitli sebeplerle gönderdiğin futbolcuyu tekrar geri getirmek..!!
vizyon diye yola çıkıp vizyonsuzluğun dibine vurmaya gerek yok!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an NTVSpor'da "hızlandırılmış futbol" izliyorum...
Ne tempo...biz top falan oynamiyoz, dedim bi ara...
Yorum
Yorum