İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefa'yı düğünümde oynatmam..Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten en büyük eksikliklerimizden biri sağ kanat. Sene başı çok dedim oraya adam lazım diye. Hami hoca büyük ihtimalle Musa'yı sol bek, Güray'ı veya Yusuf'u sağ açık oynatacak.
Sol kanat Güray ve Yusuf a emanet olur. Musa ya sol beki bırakacaksa Hami de fazla uğraştırmasın hemen yarın bıraksın. Bu konularda çok netim, ideal 11 yerine fantazi arayan hocalara ayar oluyorum. Musa oynadığı her maç bizi yakma potansiyeli olan ve direk gönderilmesi gereken oyuncuların başında geliyor. Dün yedirdiği goller bile ibretlik."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Bosi candır kazandığı parada helaldir.2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
https://twitter.com/U_TS1967
https://www.facebook.com/ugurodabas1967
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten en büyük eksikliklerimizden biri sağ kanat. Sene başı çok dedim oraya adam lazım diye. Hami hoca büyük ihtimalle Musa'yı sol bek, Güray'ı veya Yusuf'u sağ açık oynatacak.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefa'yi erkan'a tercih ederim. En azından birsey yapacakmış gibi topu isteyip etrafında dönüp durmaz. Erkan ve ozer'i çok izledik ne oldukları belli artık. Kanatlarda bu tip adam görmekten bıktım.ne bekine yardım ederler, ne alan kapatırlar, ne bos kosu yaparlar. Yerlerinde de durmuyorlar sürekli ortaya dogru adamların dibine kadar gelip topu alıyorlar sonra saçma sapan ortalar yapıyorlar. Ortasahalarin top kullanmasını engelleyip oyunu sıkıştırıyorlar. Bu durumda aralarında en genç olanı oynatır durumuna bakarım.
Yorum
-
İlk olarak yabdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]8459[/ATTACH]Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ kanat Bosingwa oynasın bence...Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
Bosingwa'nın sakatlığının üzerinden 9 ay geçti fakat kanatta oynaması için eski gücüne bu sezon kavuşması zor gibi geliyor. Zaten Hami Hoca geçenlerde kendisinin görev yaptığı dönemde stoper oynamak istediğini söylemişti. Muhtemelen stoperde şans bulur diye düşünüyorum ama biraz da Cavanda'nın durumuna bağlı....Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
Yorum