Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bana göre sefa 18 de bile olmamalı, özerinde yetersiz olması nedeniyle sağ kanatta yusuf ya da gürayı deneyecektir. ayrıca erkanda mutlaka 11 de olur. erkanın oyundan çıktığı GS ve kasımpaşa maçlarında erkan oyundan çıktıktan sonra orta sahayı geçemedik.
    Sefa'yi erkan'a tercih ederim. En azından birsey yapacakmış gibi topu isteyip etrafında dönüp durmaz. Erkan ve ozer'i çok izledik ne oldukları belli artık. Kanatlarda bu tip adam görmekten bıktım.ne bekine yardım ederler, ne alan kapatırlar, ne bos kosu yaparlar. Yerlerinde de durmuyorlar sürekli ortaya dogru adamların dibine kadar gelip topu alıyorlar sonra saçma sapan ortalar yapıyorlar. Ortasahalarin top kullanmasını engelleyip oyunu sıkıştırıyorlar. Bu durumda aralarında en genç olanı oynatır durumuna bakarım.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sefa'yı düğünümde oynatmam..
      Ahahahahah. Bizim köyde bir abi vardı, horonu bozanlara, kötü oynayanlara kızıp dışarı atıyordu
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Seneye 2 stoper 1 solbek 1 sağ açık 1 10 numara 1 yedek forvet gerekecek gibi off darlandım

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zaten en büyük eksikliklerimizden biri sağ kanat. Sene başı çok dedim oraya adam lazım diye. Hami hoca büyük ihtimalle Musa'yı sol bek, Güray'ı veya Yusuf'u sağ açık oynatacak.

Sol kanat Güray ve Yusuf a emanet olur. Musa ya sol beki bırakacaksa Hami de fazla uğraştırmasın hemen yarın bıraksın. Bu konularda çok netim, ideal 11 yerine fantazi arayan hocalara ayar oluyorum. Musa oynadığı her maç bizi yakma potansiyeli olan ve direk gönderilmesi gereken oyuncuların başında geliyor. Dün yedirdiği goller bile ibretlik.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Untitled-1.jpg

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Konu Dışı -

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yüklenin beyler
              o kadar yüklenmeseydik keşke site zor açılıyor

Yorum

• Bosi candır kazandığı parada helaldir.
                2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
                Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
                https://twitter.com/U_TS1967
                https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zaten en büyük eksikliklerimizden biri sağ kanat. Sene başı çok dedim oraya adam lazım diye. Hami hoca büyük ihtimalle Musa'yı sol bek, Güray'ı veya Yusuf'u sağ açık oynatacak.
                  Sağ kanat Bosingwa oynasın bence...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sefa'yi erkan'a tercih ederim. En azından birsey yapacakmış gibi topu isteyip etrafında dönüp durmaz. Erkan ve ozer'i çok izledik ne oldukları belli artık. Kanatlarda bu tip adam görmekten bıktım.ne bekine yardım ederler, ne alan kapatırlar, ne bos kosu yaparlar. Yerlerinde de durmuyorlar sürekli ortaya dogru adamların dibine kadar gelip topu alıyorlar sonra saçma sapan ortalar yapıyorlar. Ortasahalarin top kullanmasını engelleyip oyunu sıkıştırıyorlar. Bu durumda aralarında en genç olanı oynatır durumuna bakarım.
                    ben erkanı da yeterli görmüyorum ama bu haliyle bile hücumdaki en etkili silahımızdan biri o. mesela en son ki bursa maçında iki golde de erkanın katkısı vardı. onun oyunda olmadığı zamanlarda oyunu rakip alanda hiç tutamıyoruz.

Yorum

• Cavandayla Bosi reis aynı kanatta oynayamaz mı ?
                      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak yabdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [ATTACH=CONFIG]8459[/ATTACH]
                        Böyle bir orta saha 30 dakikayı çıkaramaz. Her maç yeniliriz.

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sağ kanat Bosingwa oynasın bence...
                          Bosi arkada, Cavanda önde daha iyi olur gibi.

Yorum

• Mbia'yı göndererek yılın transferini yaptık.. Yerine Medjani'yi getirelim sezon sonuna kadar oynasın.. Şampiyon olacak değiliz sonuçta..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

3.17 de Bosi Reisi izleyin.
                              Bosi Reis'i bu yüzden çok seviyorum
                              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Bosingwa'nın sakatlığının üzerinden 9 ay geçti fakat kanatta oynaması için eski gücüne bu sezon kavuşması zor gibi geliyor. Zaten Hami Hoca geçenlerde kendisinin görev yaptığı dönemde stoper oynamak istediğini söylemişti. Muhtemelen stoperde şans bulur diye düşünüyorum ama biraz da Cavanda'nın durumuna bağlı....
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Çalışıyor...
                                X