bence muhammet demir bu forumda bazı taraftarlarımız tarafından efsane haline getirilmiş bir futbolcudur açık ve net söylüyorum küçük takım futbolcusudur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hem kulübe itibar kazandıracağız deyip hem de bu soytarıların programına çıkmak pek tutarlı olmamış.
Neyse inşallah o soytarılara meze olmaz...
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR SK â€@Trabzonsporuz 4 dk.4 dakika önce
Başkanımız @UstaMuharrem 23.00'da Beyaz Futbol programına katılarak açıklamalarda bulunacak. Taraftarlarımızın dikkatine...
Yorum
-
İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHem kulübe itibar kazandıracağız deyip hem de bu soytarıların programına çıkmak pek tutarlı olmamış.
Neyse inşallah o soytarılara meze olmaz...
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşir yedekten girip 50 dakikada 3 gol attı sen kiralayalım diyorsun, antepe'te muhammet yarım sezonda penaltılar dahil 6 gol attı."Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."
Yorum
-
İlk olarak Prefect tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet Demir penaltılar dahil 6 gol attı demekten başka bildiğin laf yok. Muhammet Beşir yarım sezonda 50 dakika oynarak mı kendini geliştirecek? Yazdığım şey çok açık, Muhammet Beşir ilk 11de oynayabileceği bir takıma gitsin diyorum. Saçma sapan argümanlarla konuyu farklı bir yere çekiyorsun.
paf ve milli takimlarda 15 mac cikardi ilk yari
hic bir yere gitmesi gerekmiyor
yav adam dünyanin en bitirici 3 forvetinden birinlen calisiyor
özel antrenmanlar yapiyor
nedemek kiralansin
böyle devam"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammed demir yeni fatih tekke olur.
tempo sorunu var biraz ama..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemuhammet besir sadece a takimda 50 dakika oynadi
paf ve milli takimlarda 15 mac cikardi ilk yari
hic bir yere gitmesi gerekmiyor
yav adam dünyanin en bitirici 3 forvetinden birinlen calisiyor
özel antrenmanlar yapiyor
nedemek kiralansin
böyle devam
Manchester City, Real Madrid, Bayern Munih gibi kulüpler gelecek vaad eden oyuncularını hiçbir takıma kiralamamalılar. Nasıl olsa genç oyuncular, dünya yıldızlarıyla çalışıyorlar ve paf takımla maça çıkarlar. Değil mi?
İşe bakın ki hepsi de 18-22 yaşındaki oyunculara milyonlar verip aldıktan sonra daha küçük bir kulübe kiralıyorlar.
Komiksiniz gerçekten.En son Prefect tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 23:45."Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."
Yorum
-
Cardozo dönene kadar Muhammet Beşir oynamalı, attığı 3 golle bir form ve rüzgâr yakaladı takımda herkes o girince ona asist yapmak için ekstra performans gösteriyor, onu kiraya yollamak belki de ikinci yarı yazacağı bir başarı hikayesini engellemek olacaktır, yaşı genç kötü oynasa bile gider genç takımla çıkar istediğimiz zaman yararlanırız. Yusuf Erdoğan akıllı bir hocanın elinde iş yapabilir, biraz oyun zekası kıt olabilir demek ki yönlendirilmeye ihtiyacı var. Muhammet Demir de 1-1.5 milyon euro arası transfer edilirse iyi ve potansiyelli bir transfer olur.
Yorum
-
Eren bu sene formda olan bir oyuncu. Gectigimiz sezonlarda belkide nedenleri vardir ama cok vasat goruntu vermisti. Muhammet Demir i cok abartmamak cok ta yere vurmamak lazim. Ama katki saglayacaktir buna eminim. Helede iyi bir baslangic yaparsa. Ndoye iyi baslamadi kotu bitti.
SM-G850F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak yabdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo dönene kadar Muhammet Beşir oynamalı, attığı 3 golle bir form ve rüzgâr yakaladı takımda herkes o girince ona asist yapmak için ekstra performans gösteriyor, onu kiraya yollamak belki de ikinci yarı yazacağı bir başarı hikayesini engellemek olacaktır, yaşı genç kötü oynasa bile gider genç takımla çıkar istediğimiz zaman yararlanırız. Yusuf Erdoğan akıllı bir hocanın elinde iş yapabilir, biraz oyun zekası kıt olabilir demek ki yönlendirilmeye ihtiyacı var. Muhammet Demir de 1-1.5 milyon euro arası transfer edilirse iyi ve potansiyelli bir transfer olur."Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."
Yorum
-
İlk olarak Prefect tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa sabır...
Manchester City, Real Madrid, Bayern Munih gibi kulüpler gelecek vaad eden oyuncularını hiçbir takıma kiralamamalılar. Nasıl olsa genç oyuncular, dünya yıldızlarıyla çalışıyorlar ve paf takımla maça çıkarlar. Değil mi?
İşe bakın ki hepsi de 18-22 yaşındaki oyunculara milyonlar verip kiralıyorlar.
Komiksiniz gerçekten.
önce hepsi 1-2yil kendi takiminda sans veriyor
takima girecek seviyeye gelemesze kiralarlar
salak degiller cocuklari bilinmeyen kisilerin eline biraksinlar
bayern mi
kimmich, gaudino, alaba, müller, höjbjerg, kurt vs..
hepsine en az 2 yil sans tanindi. 2si basardi , gerisi kiralik veya satildi
real altyapidan gelistiren takim degil
city daha yeni sistemini kuruyor, yinede gs deki cocuga ihanacho ya sans taniyorlar
tabi örneklendiriecek en güzel altyapi takimlari ayax, barca, lyon ve red bull net work u
zaten altyapidan anlasaydin onlari yazardin,
hic bir takim direk bir yetenegi kiralamaz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
Yorum