Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence muhammet demir bu forumda bazı taraftarlarımız tarafından efsane haline getirilmiş bir futbolcudur açık ve net söylüyorum küçük takım futbolcusudur

Yorum

• Hem kulübe itibar kazandıracağız deyip hem de bu soytarıların programına çıkmak pek tutarlı olmamış.
      Neyse inşallah o soytarılara meze olmaz...

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TRABZONSPOR SK ‏@Trabzonsporuz 4 dk.4 dakika önce
      Başkanımız @UstaMuharrem 23.00'da Beyaz Futbol programına katılarak açıklamalarda bulunacak. Taraftarlarımızın dikkatine...

Yorum

• Beyaz tv de sinan diyorki trabzonsporada dedim ocak transferinden uzak dursunular diye ???

dogrumu anladim izleyen varmi
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Muhammet Demiri beğenmeyip burun kıvıranlar olduğunu görmek hiç şaşırtıcı değil, zira ndyoe yırtınanları da gördük çünkü.

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hem kulübe itibar kazandıracağız deyip hem de bu soytarıların programına çıkmak pek tutarlı olmamış.
            Neyse inşallah o soytarılara meze olmaz...
            İlk isteklerini reddetmişti bunu kabul ettiyse vardır bişey

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beşir yedekten girip 50 dakikada 3 gol attı sen kiralayalım diyorsun, antepe'te muhammet yarım sezonda penaltılar dahil 6 gol attı.
              Muhammet Demir penaltılar dahil 6 gol attı demekten başka bildiğin laf yok. Muhammet Beşir yarım sezonda 50 dakika oynarak mı kendini geliştirecek? Yazdığım şey çok açık, Muhammet Beşir ilk 11de oynayabileceği bir takıma gitsin diyorum. Saçma sapan argümanlarla konuyu farklı bir yere çekiyorsun.
              "Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."

Yorum

• İlk olarak Prefect tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Muhammet Demir penaltılar dahil 6 gol attı demekten başka bildiğin laf yok. Muhammet Beşir yarım sezonda 50 dakika oynarak mı kendini geliştirecek? Yazdığım şey çok açık, Muhammet Beşir ilk 11de oynayabileceği bir takıma gitsin diyorum. Saçma sapan argümanlarla konuyu farklı bir yere çekiyorsun.
                muhammet besir sadece a takimda 50 dakika oynadi
                paf ve milli takimlarda 15 mac cikardi ilk yari

hic bir yere gitmesi gerekmiyor

yav adam dünyanin en bitirici 3 forvetinden birinlen calisiyor
                özel antrenmanlar yapiyor
                nedemek kiralansin
                böyle devam
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Muhammed demir yeni fatih tekke olur.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Muhammed demir yeni fatih tekke olur.
                    insallah
                    tempo sorunu var biraz ama...

Ünal Karaman

Yorum

• Besir kiralanmasin he eger kiralanacaksada yurtdisi olsun zira gelismesi biraz daha kolay olur ve oradaki futboluda gorur
                      Bordo-Mavi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        muhammet besir sadece a takimda 50 dakika oynadi
                        paf ve milli takimlarda 15 mac cikardi ilk yari

hic bir yere gitmesi gerekmiyor

yav adam dünyanin en bitirici 3 forvetinden birinlen calisiyor
                        özel antrenmanlar yapiyor
                        nedemek kiralansin
                        böyle devam
                        Ya sabır...

Manchester City, Real Madrid, Bayern Munih gibi kulüpler gelecek vaad eden oyuncularını hiçbir takıma kiralamamalılar. Nasıl olsa genç oyuncular, dünya yıldızlarıyla çalışıyorlar ve paf takımla maça çıkarlar. Değil mi?

İşe bakın ki hepsi de 18-22 yaşındaki oyunculara milyonlar verip aldıktan sonra daha küçük bir kulübe kiralıyorlar.

Komiksiniz gerçekten.
                        En son Prefect tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 23:45.
                        "Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."

Yorum

• Cardozo dönene kadar Muhammet Beşir oynamalı, attığı 3 golle bir form ve rüzgâr yakaladı takımda herkes o girince ona asist yapmak için ekstra performans gösteriyor, onu kiraya yollamak belki de ikinci yarı yazacağı bir başarı hikayesini engellemek olacaktır, yaşı genç kötü oynasa bile gider genç takımla çıkar istediğimiz zaman yararlanırız. Yusuf Erdoğan akıllı bir hocanın elinde iş yapabilir, biraz oyun zekası kıt olabilir demek ki yönlendirilmeye ihtiyacı var. Muhammet Demir de 1-1.5 milyon euro arası transfer edilirse iyi ve potansiyelli bir transfer olur.

Yorum

• Eren bu sene formda olan bir oyuncu. Gectigimiz sezonlarda belkide nedenleri vardir ama cok vasat goruntu vermisti. Muhammet Demir i cok abartmamak cok ta yere vurmamak lazim. Ama katki saglayacaktir buna eminim. Helede iyi bir baslangic yaparsa. Ndoye iyi baslamadi kotu bitti.

SM-G850F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak yabdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cardozo dönene kadar Muhammet Beşir oynamalı, attığı 3 golle bir form ve rüzgâr yakaladı takımda herkes o girince ona asist yapmak için ekstra performans gösteriyor, onu kiraya yollamak belki de ikinci yarı yazacağı bir başarı hikayesini engellemek olacaktır, yaşı genç kötü oynasa bile gider genç takımla çıkar istediğimiz zaman yararlanırız. Yusuf Erdoğan akıllı bir hocanın elinde iş yapabilir, biraz oyun zekası kıt olabilir demek ki yönlendirilmeye ihtiyacı var. Muhammet Demir de 1-1.5 milyon euro arası transfer edilirse iyi ve potansiyelli bir transfer olur.
                              Devre arası demedim, sezon sonu dedim. Bana kalırsa sezon sonuna kadar 1461'e göndersinler. Ayrıca gerçekten sadi hocanın muhammet beşiri ilk 11 oynatacağını falan mı düşünüyorsunuz? Kupa maçında 10dk oynatmaya korkuyor.

Yorum

• İlk olarak Prefect tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya sabır...

Manchester City, Real Madrid, Bayern Munih gibi kulüpler gelecek vaad eden oyuncularını hiçbir takıma kiralamamalılar. Nasıl olsa genç oyuncular, dünya yıldızlarıyla çalışıyorlar ve paf takımla maça çıkarlar. Değil mi?

İşe bakın ki hepsi de 18-22 yaşındaki oyunculara milyonlar verip kiralıyorlar.

Komiksiniz gerçekten.
                                ise bak
                                önce hepsi 1-2yil kendi takiminda sans veriyor
                                takima girecek seviyeye gelemesze kiralarlar
                                salak degiller cocuklari bilinmeyen kisilerin eline biraksinlar

bayern mi
                                kimmich, gaudino, alaba, müller, höjbjerg, kurt vs..
                                hepsine en az 2 yil sans tanindi. 2si basardi , gerisi kiralik veya satildi

real altyapidan gelistiren takim degil
                                city daha yeni sistemini kuruyor, yinede gs deki cocuga ihanacho ya sans taniyorlar

tabi örneklendiriecek en güzel altyapi takimlari ayax, barca, lyon ve red bull net work u

zaten altyapidan anlasaydin onlari yazardin,
                                hic bir takim direk bir yetenegi kiralamaz

Ünal Karaman

Yorum

Çalışıyor...
                                X