Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mevcut kadroda Onur haricinde ederi verilen her oyuncu satılabilir. Durumumuz mali anlamda hiç de iyi değil ve acilen çözümü bulunmalı bu durumun. Öncelikle maaşı yüksek oyuncuların bir an önce elden çıkarılması gerekiyor. Sonrasında eğer Lucescu gelecekse onun futbolcu havuzundan düşük maliyetli ama faydali isimler alınmalı. Yüksek ücretli futbolcu olayı bizim işimiz değil. Önemli olan düzgün bir hoca bulmak. Hoca düzgün seçilir ise saha içi her türlü hallolur.
    peki Onur neden satılamaz?

Yine bu sembol meselesi ise ben o konuya inanmıyorum.En az futbolcular kadar profesyonel olmalıyız.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      makul ucrete adamı nereden bulu alacaksın?

kıcı kırık muhammet icin 5 milyon istiyorlar.

yani cardozo yu 5 e satıp,muhammet i 5 e almak hangi aklın urunu olur sence?
      var var bulursun Akhisar gidip Niasseyi,Rodallegayı bulabiliyorsa sende bulacaksın Ben zaten gidip 5 m. euroya Muhammeti alalım demiyorum.Hatta yerli oyuncuya gurbetçiler hariç karşıyım Bu bonservisler yazıktır,günahtır..
      bjk naptı feda sezonunda gitti topladı gurbetçileri Töre,Kavlak,Frei,Olcay,Oğuzhan... Hepsi oynaya oynaya zamanla adam oldu ,adamlarda altyapı var çünkü
      En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 03.01.2016, 01:15.
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• mevcut kadroda skora direk tesir edecek 3 tane oyuncu var : marin,cardozo,ekici.

devre arası bu adamları satmak yerlerine daha iyisi konulmayacaksa teklif bile edilemez.

Biz basımızdaki futbol ozurlusunu gonderip bu 3 ismi birarada oynatacak bir adamı teknik sorumlu yapalım.

Yoksa ikinci yarı bizim icin cok sıkıntılı gececk.Takım bildiginiz kabız.Skor uretemiyor.Skor ureten adamları elden cıkartmak abesle istigal.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          var var bulursun Akhisar gidip Niasseyi,Rodallegayı bulabiliyorsa sende bulacaksın Ben zaten gidip 5 m. euroya Muhammeti alalım demiyorum.Hatta yerli oyuncuya gurbetçiler hariç karşıyım Bu bonservisler yazıktır,günahtır..
          bjk naptı feda sezonunda gitti topladı gurbetçileri Töre,Kavlak,Frei,Olcay,Oğuzhan... Hepsi oynaya oynaya zamanla adam oldu
          mutlaka var.Peki sende bu oyuncuyu bulup getircek sistem varmı?

Hemde devre arası gibi transferin sancılı oldugu bir donemde.

Yorum

peki Onur neden satılamaz?

Yine bu sembol meselesi ise ben o konuya inanmıyorum.En az futbolcular kadar profesyonel olmalıyız.
            Abi senle biraz zıt düşünüyoruz olsun ama saygılıyım her türlü görüşe..
            Onur kesinlikle satılmamalıdır. Onur bu takımın kaptanı,sembolleşmiş bir ismidir. Tottidir,Gerarddır..Hem performansı gereği bu takıma kattıklarıyla, hemde manevi değeri açısından taraftar nezdininde anlamı büyüktür. Diğer taraftarlara karşı da bir korkudur,simgedir.
            Hemde böyle bir gelecek planlaması yaparken Onur 1.sıraya yazılmalıdır.Onur şehri,taraftarı,ligi,sistemi hepsini biliyor..Bizden biri..Ve bu takımın neler yapabileceğini,başarılı olduğundaki atmosferi hepsini biliyor.. Üzüldüğünde nasıl bir tepki vereceğini de.. Lider-Taraftar oyuncu her takıma lazımdır.Bu tarz oyuncular sadece verdiği performans ile değerlendirilmemeli. Saha içindeki duruş,takım içi arkadaşlık...Hepsi için çok önemli Onur.
            Böyle yerli oyuncu bulmak çok zordur.Yabancılar gelip geçiçi zaten onlardan aidiyet bekleyemessin..Sen Onur Kıvrağı,Fatih Tekkeyi 10 yılda bir zor bulursun..Kaybetmeyeceksin. Diğer bir taraftan kaybettiğimiz Yerli oyunculara bakalım..Selçuk,Burak,Egemen hatta Engin..Hangisinin yerini doldurabildik ?
            En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 03.01.2016, 01:16.

Yorum

mutlaka var.Peki sende bu oyuncuyu bulup getircek sistem varmı?

Hemde devre arası gibi transferin sancılı oldugu bir donemde.
              O sistem de olacak İnşallah Ama Akhisar kadar da olamıyorsak Abi kaçırdığın nokta şu geleceği planlıyoruz..Günümüzü kurtarma derdine düşemeyiz. Bu sezon 5-6 gol fazla atalım ne olacak ? Ne kazanacağız..Yarım sezon çile çekelim..Sonra sefasını çekeriz elbet.
              En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 03.01.2016, 00:36.

Yorum

O sistem de olacak İnşallah Ama Akhisar kadar da olamıyorsak Abi kaçırdığın nokta şu geleceği planlıyoruz..Günümüzü kurtarma derdine düşemeyiz. Bu sezon 5-6 gol fazla atalım ne olacak ? Ne kazanacağız..Yarım sezon çile çekelim..Sonra sefasını çekeriz elbet.
                bence gozden kacırdıgın konu futbol yasayan bir spor.Gundelik basarılar cok onemli.Tamam gelecegi planlıyalım ama yarım sezonu,Avrupa kupalarına gitmeyi gozden cıkaramayız.

Futbolda olmazsa olmaz sportif basarıdır.

Yorum

Abi senle biraz zıt düşünüyoruz olsun ama saygılıyım her türlü görüşe..
                  Onur kesinlikle satılmamalıdır. Onur bu takımın kaptanı,sembolleşmiş bir ismidir. Tottidir,Gerarddır..Hem performansı gereği bu takıma kattıklarıyla, hemde manevi değeri açısından taraftar nezdininde anlamı büyüktür. Diğer taraftarlara karşı da bir korkudur,simgedir.
                  Hemde böyle bir gelecek planlaması yaparken Onur 1.sıraya yazılmalıdır.Onur şehri,taraftarı,ligi,sistemi hepsini biliyor..Bizden biri..Ve bu takımın neler yapabileceğini,başarılı olduğundaki atmosferi hepsini biliyor.. Üzüldüğünde nasıl bir tepki vereceğini de.. Lider-Taraftar oyuncu her takıma lazımdır.Bu tarz oyuncular sadece verdiği performans ile değerlendirilmemeli. Saha içindeki duruş,takım içi arkadaşlık...Hepsi için çok önemli Onur.
                  Böyle yerli oyuncu bulmak çok zordur.Yabancılar gelip geçiçi zaten onlardan aidiyet bekleyemessin..Sen Onur Kıvrağı,Fatih Tekkeyi 10 yılda bir zor bulursun..Kaybetmeyeceksin. Diğer bir taraftan kaybettiğimi Yerli oyunculara bakalım..Selçuk,Burak,Egemen hatta Engin..Hangisinin yerini doldurabildik ?
                  ben Onur u satalım demiyorum.Sadece eger cardozo vazgecilmez degilse Onur da vazgecilmez degildir.Bu işin yerlisi yabancısı yok.

Takımı sahiplenen,karakterli,lider her oyuncu sembol olabilir.

Mesela bana sorsan Cincon tarihinin en sembol ismi Hagi dir.

Yorum

• Lucescu eldeki kadroyla antrenmana çıktığı ilk gün psikolojisi bozulur adamın.

Yorum

• Hakan Arıkan alınmak için ne bekleniyor?

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hakan Arıkan alınmak için ne bekleniyor?
                        güzel soru.Sıfır maliyetli nokta transfer.

Yorum

bence gozden kacırdıgın konu futbol yasayan bir spor.Gundelik basarılar cok onemli.Tamam gelecegi planlıyalım ama yarım sezonu,Avrupa kupalarına gitmeyi gozden cıkaramayız.

Futbolda olmazsa olmaz sportif basarıdır.
                          Ama yıllarca gündelik başarıyı kovaladığımız için başarız olmadık mı.. Kesinlikle sportif başarı olmazsa olmazdır ama iyi bir planlama ve hedef belirleyerek bu gerçekleştirilmeli. Ben zaten demiyorum ki Cardozoyu satıp,Şahin Aygüneşle devam edelim..Bu zaten kabul edilemez.
                          Eğer Cardozoya 5+ teklif varsa değerlendirelim.Yarım sezon içinde gelecek sezon planlaması dahilinde ya 2. forvetimizi bulalım,takıma alıştıralım yada "geçiçi" bir çözüm yani kiralık formülü..
                          Zaten elimizdeki kanat oyuncularıyla Cardozodan istediğimiz verimi alamıyoruz..Sistemin parçaları eksik..Adam kariyerinin sonlarında..Gönül isterdi ki doğru zamanda gelseydi Cardozo.Ama biz 2 yıl sonrayı hedefliyoruz.Peki 2 sene sonra Cardozo bu planlamada yer alabilecek mi ? Diyelim şuan 5m. euro teklif geldi..Kabul etmedik.Sezon sonu aynı teklifi alamadık veya adam sakatlandı..Ne yapacağız ? Yarım sezon için 5 milyon eurodan olacağız..
                          Herneyse bu benim görüşüm abi,konu uzadı..Saygı duyuyorum sanada.

Dipnot 1 : Bu sezon hedef kesinlike Türkiye Kupası olmalı.
                          Dipnot 2 : Sıkı bir Cardozo fanı ve hayranıyım.Bu adam Trabzona değil Türkiyeye gelmiş en iyi forvetlerden,futbolculardan ve karakterlerden biridir.Kraldır,candır.

Yorum

ben Onur u satalım demiyorum.Sadece eger cardozo vazgecilmez degilse Onur da vazgecilmez degildir.Bu işin yerlisi yabancısı yok.

Takımı sahiplenen,karakterli,lider her oyuncu sembol olabilir.

Mesela bana sorsan Cincon tarihinin en sembol ismi Hagi dir.
                            Hagi sembol olabilir evet ama takım içi katkısı,diyalogları,arkadaşlık ve taraftar bağı,saha duruşu vs vs.. ile Bülent Korkmaz ile kıyaslandırılamaz.Sadece performans olarak düşünmeyin bence.
                            Bana göre Onur vazgeçilmezdir.Nedenleri ile de bunu açıkladım.
                            En güzel örnekler de Totti ve Gerard. Kaptan-Lider-Taraftar-Yerli futbolcular.Futbol bilgisayar oyunlarında ki gibi değil maalasef..Manevi değer de önemli. Zihinsel olarak da düşünmek lazım. Sadece performans odaklı değil.

Not : https://www.youtube.com/watch?v=fVIrNN9cdS8 Hiç bir yabancı oyuncu çıkıp da böyle konuşamaz.Taraftar olmak,ülkeyi,şehri,taraftarı,takımı,tarihi bilmek...Farklı şeyler.Bir çok konu var abi daha sayabileceğim.Neyse ya çok zıt düşünüyoruz.
                            örnek 2 : https://www.youtube.com/watch?v=rvshk-JiseI
                            En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 03.01.2016, 01:13.

Yorum

• İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cardoyu 5 milyon€ 'ya satarsan bu sana zaten 8 milyon kazandirir.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Yıllık maas vs degil net 8 diğer türlü kurtarmaz gelen adama da öpücük vermeyecegiz sonucta..

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hakan Arıkan alınmak için ne bekleniyor?
                                derhal alinmalidir . Gecen Sezon efsane perfomansi vardi .

Yorum

Yükleniyor...
                                X