Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ali Çil â€�@trabzondan 12 sa.12 saat önce
    Gözler şimdi başkanımızın Twitter adresinde Takipte kalalım

Ali Çil â€�@trabzondan 13 sa.13 saat önce
    Bu arada Muharrem Usta'ya seçimi kazandıran Lucescu benzetmesi değil, İbrahim başkanın seçim çalışması yapmamasıdır.

Bu adam gazeteci öyle mi?
    Ibrahim baskan ne ya. Neyin baskani.
    Trabzonun en vasifsiz elamanidir.
    Yemin ederim hemserim oldugu icin utaniyorum.
    Bu gazeteci denilen kisilere iki corba parasi versen senden krali yok.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Seneye transfer cezası almamak için yapilmiyor herhalde transfer başkan yüksek ihtimal alacağız demişti...
      İnşallah 1 donem olur 2 donem olmaz.

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yusuf konusun da Size katılıyorum. Adrian olduğun da da farklı bir yapısı vardi. yusufun oyun şansı var yakalıyor. Vuruyor bi şekilde ve golde atıyor.
        Omar ve eleny gibi Topçular bulmalıyız.
        Hocam yanlis anlamayin sizi elestirmiyorum.
        Ama boyle youtube futbolcularini onermek cok yanlis.
        Burada omarin 1 macini kim izlemis.
        Bilmem ne liginde gol atmis.
        Milli takimda ne yapmis.
        Oyun icinde etkinligi ne.
        Top ayaginda degilken neler yapiyor.
        Bir oyuncunun en az 6 ay izlenmeden, talip olunmasina karsiyim.

Onun icin scout sistemi sart oglu sart.
        Yoksa biz daha cok alanzinholar, junlar, henriquler gibi ya tutarsa transferleri goruruz.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Milli takimda ne yapmis.

Yoksa biz daha cok alanzinholar, junlar, henriquler gibi ya tutarsa transferleri goruruz.
          Sırada demişti YouTube sen işlenip oyuncu alan kulüpler var diye.

Yorum

• Tarafların kısa bir görüşmeden sonra el sıkıştığı,Muhammet Demir'in de Trabzonspor'a gelmekten büyük mutluluk duyduğu belirtilirken, ödenecek bonservis bedeliyle ilgili ise herhangi bir açıklama yapıldı. Hatırlanacağı üzere, Gaziantepspor, Bordo Mavililer'den yıldız oyuncu için 4,5 milyon euro talep etmişti.
            http://www.fanatik.com.tr/2016/01/10/trabzonspor-transferi-bitirdi-muhammet-demir-640811

Yorum

• Fanatik'in haberine göre Muhammet Demir'i aldık.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• O yazilan fiyataysa yandik ki ne yandik..
                Takasla bitirin işte böyle boş boş oyunculara okadar para verilmez bi akillanmadik haa..

Yorum

• Muhammet Demir en fazla taş patlasa 1M Euro eder
                  Fazlası zarar

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• 4.5 falan deniyor da o ne yav ilk isteneni yazmışlardır , o kadar parayı hayatta vermezler. Daha yeni 2 topçundan indirim aldın. Antep mezarcı ama o kadar verilmez zaten. İnşallah takas vardır işin içinde de 1-2 temizlik yapmış oluruz.
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fanatik'in haberine göre Muhammet Demir'i aldık.
                      Benda simidik okudum fanatik gazetesi diyormus ..61saat yazdi

sanmiyorum umarim öyledir muhammed demir daha 23 yasinda muhammed besir muhammed demir süper ikili olurlar insAllah
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Türk santraforlar içinde bize yakışacak tek adam Muhammet Demir'dir. Bu çocukta gelecek var. İnşallah alınır.
                        bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Muhammed Demirin sahadaki lakayt hareketleri bile Fatih Tekke...

Fatih Tekke nin yaninda hizli bir adam oynasin istemistim hep mesala Burak gibi...Muhammed olursa ki olacak insallah Tekke Burak 2 Muhammed seklinde bulusacak..

Yorum

• Anlaşma sağlandı ise , hayırlı olsun. Bu gün Mami'nin doğum günü.
                            En güzel doğum günü hediyesi de efsane Avni Aker yıkılmadan, giyeceği bordomavi formasına kavuşmak olacaktır.

Konuşulan rakamlar abesle iştigal. Antepin alacağı 1,5 milyon € , üzerine bizim açık büfeden bi-iki futbolcu.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Milli takimda ne yapmis.

Abicim iyi diyorsun haklısın da. Burda jaja yi kim tanırdı alınırken. Adamın 8 dakikalık videosu vardi sadece. Kaldi ki biz yada ben alınsın diye demiyorum. Sadece kulaklarına gitmesi yeterli. Bundan sonra yapılacak iş bizim değil Klubü olur.
                              Alanzinho dediğin adam 2011 senenin de seni 2. Yari şampiyonluğa taşıdı. Attığı kıritik maçlar da ki golleri ile.
                              Eger bir insan da Kabiliyet varsa onu oynadığı 2 dakika da gösterir.
                              Üstüme alınmadım sonuçta burasi özgür bi platform herkez istediğini söyleyebilir. Söylediklerinize ve fikrinize saygım var.. Siz de beni yanlış anlamayın..

Yorum

• Muhammet Beşir ile Burak arasında simaen benzerlik dışında bir bağ yok bana kalırsa.
                                Hele oyun stilinin gelişim süreci , kariyer adımları bakımından ilgisi yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X