Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    oyuncu satmayla bu isi cözemeyiz
    30 milyon avro acik var
    oyuncu satsan bile bu fiyata pesinatlari acigi kapatmaya yetmeyecek

stadin isim sponsorlugunun %20 pesinati gibi cözümlerlen bu acik kapatilmaya calisilacak
    mayisdan itibaren localarda 5-10 senelik pesin paraya satilacak

önümüzdeki 5 yilda ki kazanclar son 2 yili örtmek icin kullanilacak

yetmeme imkani var
    Ulan İHO, ulan İHO!

[emoji35]
    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Böyle bir karar ne ara geldi kulübe ?

Kesin ceza yeriz o zaman
      1,5 yildir var
      200 bin avro 2014 de ceza yemisdik, unutunuzmu, ne cabuk
      gecen sezonu piayasa artirimi sayesinde 35 milyon zarar siniri icinde kapattik ve yirttik
      bu sezonda sinir 5 milyon
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Mali yaptırımı transferde lehimize kullanabiliriz. Örnek Muhammet Demir transferinde durumu anlatıp pazarlık şansı olmayacağını anlar Antep. Bjk de Ba ve Atınç' ı böyle sattı. "Normalde satmazdık ama satabildiğimiz kadar oyuncu alma opsiyonumuz var" diyerek oyuncularını itelediler. Bizde aynısını Çin ve Arap kulüplerine yapmalıyız siyahiler için. Yada "maaş dengesi yüzünden satmayı düşünüyoruz" imajıyla...

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1,5 yildir var
          200 bin avro 2014 de ceza yemisdik, unutunuzmu, ne cabuk
          gecen sezonu piayasa artirimi sayesinde 35 milyon zarar siniri icinde kapattik ve yirttik
          bu sezonda sinir 5 milyon
          Sermaye artırımını hatırlıyorum fakat 200 bin € cezayı hatırlayamadım.

İHO kulübün mali durumunu öyle bir hâle getirdi ki Parma gibi iflasımızı açıklayıp küme düşürülmezsek iyidir .
          .

Yorum

• Gsnin aldığı ceza bile illede transfer diyenleri frenlemeyebilir.
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uefanın puan silme ve transfer yasağı getirmesinin an meselesi olduğunu biliyormusun?.Spk denetim raporunda kulübün neredeyse iflas noktasına geldiği,ayrıca raporda hissedarların kulübü bu noktaya getirenlere dava açabileceğinin not düşüldüğü(ihocu satılmışlara duyrulur)100 milyon sermayeli kulübün 500 milyon borcu olduğu.sadece faize 30 milyon ödendiği veya ödenmesi gerektiği, ödenmezse katlanabileceği ve katlandığı.Kulübün şarampole yuvarlanması an meselesi iken,hala transfer de transfer diyorsunuz sanki şampiyon olacakmışız gibi..Allah aşkına gerçeği farkedin artık kulübü batırmışlar.Ayranımız kalmamış içmeye.Transfer hastalığı herkese bulaşmış.Transfer olsunda batarsak batalım sorun değil anlayışı..kafayı mı yemiş bu millet anlamıyorum.
              kafayimi yemis bu millet ??? bununla trabzon halkini kast ediyorsun sanirim uslubunu degistir ??
              burasi bir Forum isteyen herkes seviyeli sekilde düsüncelerini yorumlayabilir ?
              sen cok biliyorsun anlasildi lakin bu borcun kapanmasi icin sportif basari gerekiyor sportif basari ruhsuzlarla gelmez malesef ..
              her kazandigin mac icin tonlarca para alabiliyorsun bunu bilmiyorsun ..bunu bizat baskanimiz aciklamisti sportif basari ..
              ayrica muarrem ustayi ben destekliyorum benim köylüm oldugu icin degil sadece bir misyonla geldi bunlari bilerek geldi ..nasil hekimoglu bilerek baskan olmak istiyordu sende öyle geldin baskan oldun ..
              yoksa bunlari bu sorunlari bende baskan olsam aynilarini syöler kenara cekilirim ? senki koz kocaman trabzonsporun baskanizin ..

renktasim senin yorumunu okudum iki defa okudum gercekten dünya savasi cikmis trabzonsporu yok etmisler gibi yorumunda hosuma gitmedi ne olursa olsun trabzonspor batmaz batmayacaktir sen kafani yorma ..begenmiyorsan baska takim destekleyebilirsin ..yorumumun sonunda saygilarimi iletiyorum sana her trabzonsporluya saygilarimi iletirim
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

Sermaye artırımını hatırlıyorum fakat 200 bin € cezayı hatırlayamadım.

İHO kulübün mali durumunu öyle bir hâle getirdi ki Parma gibi iflasımızı açıklayıp küme düşürülmezsek iyidir .

Uefa Finansal Fair Play üzerine yürüttüğü çalışmanın sonucunda bir çok avrupa kulübünün içinde bulunduğu 9 kulübe ağır cezalar verdi.

Ülkemizden Galatasaray, Bursaspor ve Trabzonspor'a ceza veren Uefa'nın kararı kulüplerimiz tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirildi.
                Galatasaray, Bursaspor ve Trabzonspor'a 200 bin avro ceza verildi.
                Galatasaray Kulübü, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. ile UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu arasında anlaşmaya varıldığını açıkladı.
                Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
                "Şirketimizin UEFA Finansal Fair Play Düzenlemeleri'ne uyumu konusunda bir süredir devam eden kamuoyunu yanıltmaya ve yanlış yönlendirmeye yönelik gayretlere rağmen, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada belirtildiği gibi, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. ile UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu arasında anlaşmaya varılmıştır.
                Söz konusu anlaşma kapsamında, UEFA turnuvalarından şirketimizin hak kazanacağı gelirlerden 200 bin avronun mahsup edilmesi karşılığında ve açıklamada belirtilen kurallara riayet etmek kaydıyla iki sezon boyunca muafiyet kazanılmış olup, bu süre sonunda Finansal Fair Play Düzenlemeleri kapsamında belirlenmiş olan sınırların içinde kalınması için çaba gösterilecektir. Ayrıca bilinmelidir ki, UEFA mevzuatına tabi Türk kulüpleri, avro bölgesi kulüplerinden farklı olarak önemli bir kur zararı riski dezavantajıyla karşı karşıyadır. Şirketimiz, bu konuda tüm Türk takımlarının haklarını koruyacak şekilde UEFA ile görüşmelere devam edecektir."
                KAP'a yapılan açıklama

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında ise şunlar kaydedildi:
                "Daha önce şirketimizin 31 Mayıs 2013 tarihi itibariyle UEFA Finansal Fair Play Düzenlemeleri kapsamında belirlenmiş olan başa baş açık (break-even deficit) sınırını yaklaşık 9,4 milyon avro aşmış olduğu kamuoyuna açıklanmıştı. Müteakip incelemeler neticesinde söz konusu aşımın 4,3 milyon avro olduğu belirlenmiş ve bu konuyla ilgili olarak, UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Düzenlemeleri kapsamında UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu ile Galatasaray Sportif Sinai ve Ticari Yatirimlar A.Ş. ("Şirket") arasında 16 Mayıs 2014 tarihinde anlaşmaya varılmıştır. 2014-15 ve 2015-16 futbol sezonlarını kapsayan anlaşmaya göre;
                - Şirket 2015-2016 izleme periodu (monitoring period) sonuna kadar UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Düzenlemeleri'nde tarif edildiği şekilde başa-baş uyumluluğunu sağlamayı kabul etmiştir. Diğer bir ifadeyle, 2012-2013, 2013-2014 ve 2014-2015 raporlama periyotlarına ait toplam başa baş sonucu, başa-baş fazlası veya UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Düzenlemeleri madde 63'te tarif edilen kabul edilebilir sapmalar içinde kalacaktır.
                - Anlaşmaya göre şirketimiz, çalışanlara sağlanan faydalara ilişkin giderlerin, anlaşma süresini kapsayan finansal raporlama dönemleri boyunca arttırılmayacağını taahhüt etmiştir.
                - Şirketimiz 2013-2014 sezonuna ait UEFA gelirlerimizden 200.000 avronun UEFA tarafından mahsup edileceğini kabul etmiştir.
                Şirketimiz, ilgili anlaşma maddeleri ve mevzuat çerçevesinde UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu'na altı aylık dönemler aralığında ilerleme raporu sunacaktır."
                Cezadan payını alan diğer kulüpler ise Paris SG, Manchester City, Rubin Kuzin, Anzhi, Zenit ve Levski Sofia oldu.

kaynak

http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2014/05/16/4822770/uefadan-galatasaray-ve-trabzonspora-a%C4%9F%C4%B1r-ceza

bundan sonraki yaz gs uyarildi, bursa cezayi yedi mersinlen beraber
                bjk transfer kisitlamasi aldi
                sikeciler kontrat yapti bu yaz, yandex ise yaramadigindan 2 aydir full hisse satiyorlar, 1 denemede ücretli sermaye artiriminda geri cevirildiler, tekrar deniyeceklermis

bizim durumu yazdim
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 20:47.

Ünal Karaman

Yorum

• Allah korusun şubatta ceza alırsak bittiğimizin resmidir bu topçular bizi sömürmeye devam edecek desene seneye ne vahim toblo

Yorum

• 1461 e ciddi manada eğilmek lazim..

Oguzhan in yeteneğini biliyoruz zaten Yüksel de yetenekli cocuga benziyor...Emrullah a artik teşekkür edilerek Yüksel Batuhan ve Oguzhan li bir düzende oynamali 1461..

Batuhan------------------Yüksel
                    ---------------Oguzhan------------

Orta da takimda bir yigilma oldu kanatlarda kimse yok...Kanatlara yetenekli afrikali gencler bulunup 1461 de onlara da sans verilmeli..1461 nimetinden yararlanmaliyiz artik...Tecrubeli 3 adam dışında Trabzonsporda oynayacak kapasitede olmayan hic kimse forma giymemeli ki 1461 amaca hizmet etsin..

Yorum

• FFP var ama hala göğüs, sırt, kol reklamımız yok...

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION]

Tamamdır şimdi hatırladım. Adı geçen kulüpler ile bizim kulübü aynı kefeye koymuyorum mali tablolorda misal gs transfer yasağı alsa bize puan silme bile gelebilir mevcut tabloda ?
                        .

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Twitter'daki açıklamalara bakınca UEFA'dan ceza yolda. Şimdiden camiayı hazırlıyorlar. Bu kadar sıkışık nakit akışı gündemi varken hatta kulüp batma noktasına gelmişken hala transfer bekleyenleri anlamakta güçlük çekiyorum.
                          Gs'nin 11 puan fark varken devre arası bu kadar transfere yoğunlaşması gösteriyor ki UEFA'dan seneye transfer yasağı alacaklarını düşünüyorlar.
                          Benin gördüğüm kadarıyla biz ve gs seneye transfer yapamayacağız ya da Avrupa kupalarına katılamayacağız.
                          Yeni yapılanmanın olduğu yıl ilk senaryo olursa sıkıntı olur.
                          İkincisi bence büyük sorun değil.
                          İHO'nun borçla yaptığı hesapsız transferlere aldanıp şakşakçılık yapan zihniyet hala olayın vahametinin farkında değil. Bizim 400 milyon tl borçla İstanbulluların 700-800 milyonluk borçlarını kıyaslayıp teselli bulunlar var.
                          O kulüplerle bizim gelir ve potansiyel kıyaslaması yapmadan sırf borçları karşılaştırmak büyük hata.
                          Türkiye'deki tüm kulüpler batma noktasında en iyi söylemle borçlarını çeviremeyecek noktada. Ama beni Trabzonspor ilgilendiriyor diğerleri değil.
                          Bu yönetimin devraldığı yük çok fazla. Altından kalkabilirler ama camianın sabırsızlığı ve sadece sonuç odaklı oluşu önlerindeki men büyük engel.
                          Dün yazmıştım bunları.
                          Durumu anlamak için alim olmaya da gerek yok bizim başımıza gelecekleri tahmin etmek için kahin olmaya da.
                          İHO'nun bıraktığı enkazı temizlemek burada bazı arkadaşlarımızın tahmin ettiğinden çok daha uzun sürecek.
                          Bir de durumu anlayamayan/algılayamayanlar var.
                          Bence hayat onlara güzel...

Yorum

@selcuk

Tamamdır şimdi hatırladım. Adı geçen kulüpler ile bizim kulübü aynı kefeye koymuyorum mali tablolorda misal gs transfer yasağı alsa bize puan silme bile gelebilir mevcut tabloda ?
                            neyin olacaginin demek zor

ama bence agir ceza almayiz
                            plan dahilinde ilerlenirse

yani transfer yasagi degilde transfer kisiltmasi olabilir
                            bjk ve gs len farkimiz ufak oyunlarlan olsada 1 sefer disi hep sinirlar icindeydik
                            gs ve jimnastik her dönem sinirlari ezdi
                            j

Ünal Karaman

Yorum

• Transfer yasağı gelmesi bizim için hayırlı olur gibi. Keşke İHO zamanında bu yasağı yeseydik.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Başkanın yaptıklarını mantıklı ve zorunlu olarak görüyorum ama seçilmek için bilerek beklentiyi yüksek tutan da kendisiydi
                                "Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."

Yorum

Yükleniyor...
                                X