Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak malkoçoğluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fanatik .. ingiltereye gidiyormuş . ilerleyen saatlerde açıklama yapılacakmış

Haydi Insallah, Insallah agzindan bal damliyor sapur supur Insallah Tapusuyla berbaer giderde, büyük bir yükden kurtuluruz, Ndoye nin gitmesi ile büyük ihtimal Muhammeti aliriz gibime geliyor.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Transfer Dosyası - 11 -

İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Profesyonel futbolcumuz Onur Recep Kıvrak ile şirketimiz arasında mevcut, şirketimizin yıllık 3.200.000.-EUR mali yükümlülüğü olduğu ve 31.05.2018 tarihinde sona erecek olan sözleşme, şirketimizin yıllık 2.250.000.-EUR mali yükümlülüğü olacak şekilde revize edilerek 31.05.2020 tarihine kadar uzatılmıştır.

Resmi Site
      Haydi onur' a sallayan arkadaşları sahneye alalım. Bu adam çoğu öz evlattan daha Trabzonspor'ludur. Yıllarını verdiği kulübun geleceği için tek kalemde neredeyse yıllık 3.2 milyonu silmiştir. Onur bu takımın kırmızı çizgisi olmalı ve taraftar olarak böyle bir kaptanın değerini bilmeliyiz.
      En son Selim MACİT tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 21:33.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH=CONFIG]8238[/ATTACH]

Özer ücretinde indirime gider çok fedakardır kendisi (!)
        Şu forumdaki en büyük Özer karşıtı benimdir ama ben bile güldüm bu habere. O kadar da değil.

Özer acil bu takımdan gönderilmeli tabi o ayrı.
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Böyle bir haber girdiler

Sent from my iPhone using Tapatalk
          trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forumda daha önce çok paylaşıldı.Masa başı haberi inanmayınız
            Usta ben bu haberin yalanlandığını görmedim ama adamın başka açıklamaları bile yeterli (Bakınız : http://tinyurl.com/hfjmky7)

Yorum

• Douglas sporting Lizbon yolcusu.

Yorum

• Nurgül Günaydın: N'Doye Ingiltere'ye kiralanıyor.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Usta ben bu haberin yalanlandığını görmedim ama adamın başka açıklamaları bile yeterli (Bakınız : http://tinyurl.com/hfjmky7)
                  Hayallerimin takımı fener he ?

Şurda zamanında Özer' i eleştirdiğim için girdiğim tartışmalar aklıma geldi.

Yorum

Bu arada, bir aralar gündemimizde olan Cristian Tanase sivas'a transfer olmuş.
                    steau'lu tanase, biraz parladı ondan sonra durdu, 5-6 maçını seyretmiştim , eski tanase değildi.
                    County of Essex

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nurgül Günaydın: N'Doye Ingiltere'ye kiralanıyor.
                      Haydaaaaaaaaaaaaaa ! Ne kirası yahu ? Tazminat versek daha iyi be.

Yorum

• Parasını da biz vermesek bari Yatabare gibi.
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Nurgül Günaydın â€�@NurgulGunaydin 48 dk.48 dakika önceTrabzon, Türkiye
                          M'bia'nın ikicni yarıda çok daha iyi olacağı sözünü verdi ve ücretini kendisi karşılamak kaydıyla yabancı bir kondisyoner getirdi özel haber
                          Kondisyoner takim icin mi kendi icin mi laan yoksa kondüsyoner alacak paramiz da mi yok
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• N'Doye şayet kiralanırsa Muhammet alınır mı dersiniz ?

Yoksa Sadi "Benim kapı gibi yedeğim Deniz var " der mi ?
                            .

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Parasını da biz vermesek bari Yatabare gibi.
                              Yatabarenin maaşıni kim karşılıyor?

Yorum

• Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel 1 dk.1 dakika önce
                                N'Doye transfer görüşmesi yapmak için izin istedi ve akşam antrnemanına çıkmadı. Kiralık olarak gideceği kulüp yarın netlik kazanacak
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Çalışıyor...
                                X